Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.950
Da, losos se griluje za 5-6 minuta, eto jos jedne ideje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da mogu, zasto bi ih krckala duze?Jes' pročitao prvi post? Nisi. Ne mogu bolonjeze da se ukrčkaju za 20 min pa barem duvao i puvao u njih! Nije to to.
Ne znam nemački.Ovo je priblizno onome kako ja pravim.
Samo sto za meso, kada god sam u prilici da nabavim, koristim jaretinu
https://www.gaumenfreundin.de/bolognese-sauce/
tako je..porodicu treba cuvati..Jaja čuvam.
Zar ne prevode danas browseri automatski na engleski?Ne znam nemački.
Ppoffftttt,pa što im fali?
Tu firmu sam Bog nadgleda, ukoliko bi i došlo do nekih mućki, instantno bi viša sila reagirala.
Isto kao kod Badela, nad svakim nspunjenim unučićem, anđeo dežura.
![]()
Da li bi na nemačkom forumu postavio tekst na srpskom jeziku i rekao im da koriste opciju automatskog prevoda?Zar ne prevode danas browseri automatski na engleski?![]()
Ne bih, jer znam dovoljno nemacki da napisem, al me sinoc mrzelo da prevodim na srpski pa sam ti samo sibnuo link.Da li bi na nemačkom forumu postavio tekst na srpskom jeziku i rekao im da koriste opciju automatskog prevoda?
Ne bih, jer znam dovoljno nemacki da napisem, al me sinoc mrzelo da prevodim na srpski pa sam ti samo sibnuo link.
Nemoj da me bijes![]()
Te kineske mesavine su mi nekako prezacinjene, imaju neki smek koji mi se ne svidja, ali jesu lake i brze za spremanje.Кинеска мешавина из кесе са пиринчем.
Сунеш садржај кесе на уље, кад се опусти додаш шољицу опраног пиринча са истом количином воде, зачиниш сољу и куркумом и чекаш гледајући ТВ.
20'.
Нису зачињене.Te kineske mesavine su mi nekako prezacinjene, imaju neki smek koji mi se ne svidja, ali jesu lake i brze za spremanje.
Ја мислим на Фрикомову, не ону из Лидла.Onda ne mislimo na iste.
Ovo cesto pravimo samo ne dodajem ulje.Кинеска мешавина из кесе са пиринчем.
Сунеш садржај кесе на уље, кад се опусти додаш шољицу опраног пиринча са истом количином воде, зачиниш сољу и куркумом и чекаш гледајући ТВ.
20'.