Brze ili sporije

hm, ne bas....ako ti je partner muskarac, vrlo je vjerovatno da nece primjetiti da ne uzivas
vec ce samo da nastavi

kava.gif

koja glupost ! Iskusan mushkarac i mushkarac koji oseca zhenu u svakom trenu uzhivanja i te kako primeti zhenu koja ne uzhiva u sexu

voljela bih da ljudi kada citaju moje postove uzmu u obzir moje godine
ili stvarno mislite da spavam sa "iskusnim muskarcima"

eniveJ, govorimo o seksu uopce, tu spadaju i onaj gdje se partneri ne poznaju bolje, niti im je stalo do onog drugog
a, da, ima i dozivotno nespretnih muskaraca
i onih koji ne "osjecaju zenu u svakom trenu uzivanja"
iz koje ti je knjige ta fraza, sunca ti....

kava.gif

voljela bih da ljudi kada citaju moje postove uzmu u obzir moje godine
ili stvarno mislite da spavam sa "iskusnim muskarcima"

eniveJ, govorimo o seksu uopce, tu spadaju i onaj gdje se partneri ne poznaju bolje, niti im je stalo do onog drugog
a, da, ima i dozivotno nespretnih muskaraca
i onih koji ne "osjecaju zenu u svakom trenu uzivanja"
iz koje ti je knjige ta fraza, sunca ti....

kava.gif

a ti si mladolika, shto znachi da si neukusna jos..svega ima i to shto si nabrojala i josh dosta toga...a da, ima i dozhivotno nespretnih zhena
meseca ti, ispalo mi iz glave

ostali primjeri gdje se seks udvoje ne smatra seksom udvoje, ne primjeri ljudi

laminat, to ti je ono sto dobro izgleda, na prvi pogled,
a zhnj kvalitet
mozda si hodao jednom po nekom
kava.gif

Aaa to! Ih, šta hodao! Imam u kući (za hodanje, mislim) :mrgreen:
Šta da ti kažem... Bar je lako za održavanje. A i traje, kažu, 7-8 godina. :D
Sad znam na šta misliš i ne bih da se pravim pametan, ali verovatno tu nekakav razgovor posle može da ispravi stvari nadalje. Mladi muškarci bi rado radili upravo ono što treba, ali kvaka je da ne znaju šta bi to tačno bilo. Pa ostaje ili da se obrazuju, ili da pogode, ili da im neko kaže. Znači, ipak je potrebno dvoje. :)

Aaa to! Ih, šta hodao! Imam u kući (za hodanje, mislim) :mrgreen:
Šta da ti kažem... Bar je lako za održavanje. A i traje, kažu, 7-8 godina. :D
Sad znam na šta misliš i ne bih da se pravim pametan, ali verovatno tu nekakav razgovor posle može da ispravi stvari nadalje. Mladi muškarci bi rado radili upravo ono što treba, ali kvaka je da ne znaju šta bi to tačno bilo. Pa ostaje ili da se obrazuju, ili da pogode, ili da im neko kaže. Znači, ipak je potrebno dvoje. :)

otisla sam u drugu interpretaciju jer se, valjda, podrazumjeva
da se neke stvari ne mogu objasniti,
vec partner mora da pogadja

unless,
primalac ima veoma elasticno tijelo/par rebara manje = moze da pruzi informaciju iz prve ruke

old.gif

Back