brothers in arms
Zainteresovan član
- Poruka
- 173
Pa meni je bolji Call of Duty od Brothers in Arms,igrao sam sve delove od CoD-a,a od BiA sam igrao samo od Earned in Blood.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi dio je smješten u 8 dana, imaju nekad i po nekoliko misija u danu , stvarno odlično odrađena priča, skontaćeš cijelu ako pređeš oba dijela...еее само да питам између овог серијала и Call of Duty-a шта је боље? Мени се свиђа први део
Call of Duty-a, било је пуно разноврсних мисија јел и овде то случај? Мислим и остали делови Call of Duty-a нису лоши само што су кратки (нисам играо све, само први, онда онај наставак Allied Offensive и сад Modern Warfere)
Pa prvo igraj Earned in Blood i ja sam ga igrao prvo i napalio se.
Koja glupost...sto bi igr`o Prvo drugi dio pa onda prvi:shock:...
Ti si LOTR (ako si gledo) gledo prvo treci pa drugi pa tek onda prvi(upoznavanje sa glumcima i radnjom).
Meni je isto bolji BiA, jer Call of Duty ima to beskrajno spawnovanje neprijateljskih vojnika tako da se igra svodi na to da pretrcis od tacke a do tacke b kako bi kompjuter prestao da spawnuje nove neprijatelje. To ubija atmosferu u igri. O MoH da i ne govorim. Medjutim Call ima odlican sistem snimanja pozicije cime se BiA ne moze pohvaliti. Nekad se desi da u igri ubijes pet vojnika i unistis tenk pa pogines pa moras sve iznova jer su checkpointi relativno udaljeni.
Meni je isto bolji BiA, jer Call of Duty ima to beskrajno spawnovanje neprijateljskih vojnika tako da se igra svodi na to da pretrcis od tacke a do tacke b kako bi kompjuter prestao da spawnuje nove neprijatelje. To ubija atmosferu u igri.
I nek neko konacno ispravi ime temi.
Ja obozavam BiA serijal, ali da se razumemo, Call of duty 2 je mama medju ww2 shuterima.
@вождовац znaci prvo nabavi dvojku (jedino ti je ona i promakla, treci deo je za plejstejshn), pa onda odigraj BiA. Jesu bratja bez gatja opasna igra, ali zna se ko kosi a ko vodu nosi (: