BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvini-se-nadalu-1.jpg

ili

znate-li-da-je-djokov-1.jpg

Ne cestitam namestene igre, kad bude pobjedio zasluzeno nek se javi...

Eto srece da se bar jedan vas sportista probije toliko da bar neko cuje za njega u svetu.Da ne govorimo o vecim uspesima poput ovog sto je Novak napravio.Prema tome,pokrijte se po usima i nastavite da pravite cevape i urmasice jer ocigledno jedino to znate.Ukoliko i to niste zaboravili. ;) Mada,sta bi moglo da se kaze o narodu koji ne poznaje ni svoje poreklo,nema ni svoj jezik vec koristi mesavinu tudjih jezika,nema ni svoju drzavu vec zivi u drzavi pod medjunarodnim protektoratom ... Meni je iskreno zao vas "poturcenih" iliti muslimana kako sami sebe nazivate. :) Zao mi je i stidim se zbog toga sto u drzavi uopste imamo takvu nacionalnu manjinu,ali sta da se radi.Slobodno nastavite da budete zavidni i da nas pljujete sto vise jer tako pravite sve vecu razliku izmedju nas i vas.Kad budete imali cime da se pohvalite,onda se javite.U medjuvremenu pricajte kako je "nesto namesteno" jer je to sjajan nacin da se utesite i shvatite koliko ste daleko od onih koje kudite.Ali da ne trosim reci na nebitne stvari ... :)

Sto se tice Noleta,sve sto mogu da kazem je : Svaka Cast ! Pokazao je celom svetu kako se igra tenis i ko je broj 1. u ovom sportu.Toliko uspeha za kratko vreme moze se nazvati samo jednim nazivom - SAVRSENSTVO ! :)

v106653p1.jpg

Kako bi da bi, ali meni radost pokvari Boris Tadic, i nisam jedina. Ako B92 prenosi negativne komentare na ovu "pojavu" - sta reci, jednostavno covek se potrudio da nam presedne, pa mozda ni to ne bi bilo toliko strasno da tzv.nacionalne televizije u prvi plan ne stavljaju Tadica, da li im je neko rekao da nije igrao on, nego Nole?!

Interesantan komentar sa sajta kojem bas nisam naklonjena:

"Ne secam se da sam video spanskog kralja Huana Karlosa niti spanskog premijera Sapatera u publici one godine kada je Nadal osvojio svoj prvi Wimbldon.Ne secam se svajcarskih politicara kada je pobedjivao Federer.Stavise,ne secam se da sam ikada video predsednika drzave iz koje je finalista Vimbldona,a pratim Vimbldon i uopste tenis od sredine osamdesetih.I neka posle neko kaze da Celsi Hendler nije u pravu.Jeste."
(****** 3. jul 2011 18:11)

Umesto imena, stavila sam zvezdice...

Kako bi da bi, ali meni radost pokvari Boris Tadic, i nisam jedina. Ako B92 prenosi negativne komentare na ovu "pojavu" - sta reci, jednostavno covek se potrudio da nam presedne, pa mozda ni to ne bi bilo toliko strasno da tzv.nacionalne televizije u prvi plan ne stavljaju Tadica, da li im je neko rekao da nije igrao on, nego Nole?!

Interesantan komentar sa sajta kojem bas nisam naklonjena:

"Ne secam se da sam video spanskog kralja Huana Karlosa niti spanskog premijera Sapatera u publici one godine kada je Nadal osvojio svoj prvi Wimbldon.Ne secam se svajcarskih politicara kada je pobedjivao Federer.Stavise,ne secam se da sam ikada video predsednika drzave iz koje je finalista Vimbldona,a pratim Vimbldon i uopste tenis od sredine osamdesetih.I neka posle neko kaze da Celsi Hendler nije u pravu.Jeste."
(****** 3. jul 2011 18:11)

Umesto imena, stavila sam zvezdice...

Zaj.ebi te LDP bolide, kriv im je sad cak i tadic sto je neko sa predznakom SRB najbolji u necemu.

Zaj.ebi te LDP bolide, kriv im je sad cak i tadic sto je neko sa predznakom SRB najbolji u necemu.

LDP bolide:eek:
Dobro, ako ti mislis da je covek LDP bolid, ja bih mogla reci da su svi LDP-ovci uglavnom bolidi, ali necu, ovaj covek se nije izjasnio kome pripada, osim da je Srbin(cisto srpsko ime):roll:
---------------------
Ovog pravog bolida ne mogu da preskocim:

"Novak, krajnje introvertan u svom mracnom svetu.."

...Tapka lopticom 34 puta...i primorava (zbog ta 34x) Nadala da pogresi

By Ian Chadband, Chief Sports Correspondent
10:20PM BST 03 Jul 2011
Comment
An eerie feeling of recognition descended over Centre Court after Djokovic, so wrapped up in his own blinkered world that he bounced the
ball 34 times before his final decisive serve of the match, forced Nadal to hit long and surrender his crown."

Kakvi ekstra nonsensi ovog partijskog komesara:roll:

http://www.telegraph.co.uk/sport/te...ledon-2011-Novak-Djokovic-put-onto-flightpath...

LDP bolide:eek:
Dobro, ako ti mislis da je covek LDP bolid, ja bih mogla reci da su svi LDP-ovci uglavnom bolidi, ali necu, ovaj covek se nije izjasnio kome pripada, osim da je Srbin(cisto srpsko ime):roll:
---------------------
Ovog pravog bolida ne mogu da preskocim:

"Novak, krajnje introvertan u svom mracnom svetu.."

...Tapka lopticom 34 puta...i primorava (zbog ta 34x) Nadala da pogresi

By Ian Chadband, Chief Sports Correspondent
10:20PM BST 03 Jul 2011
Comment
An eerie feeling of recognition descended over Centre Court after Djokovic, so wrapped up in his own blinkered world that he bounced the
ball 34 times before his final decisive serve of the match, forced Nadal to hit long and surrender his crown."

Kakvi ekstra nonsensi ovog partijskog komesara:roll:

http://www.telegraph.co.uk/sport/te...ledon-2011-Novak-Djokovic-put-onto-flightpath...

To je na nivou one americke krave celzi hendler za koju onaj LDP freak rece da je u pravu.

Ljudi moraju da znaju da se Nole bori sa ko zna kakvim ponudama i pritiscima da ''prevjeri'' i ode u US ili UK za njih da igra...Teško je poverovati da ga ne smaraju sa ponudama o dvorcima avionima i kamionima.On je ipak ostao veran zemlji svog porekla i to treba znati ceniti.

Ljudi moraju da znaju da se Nole bori sa ko zna kakvim ponudama i pritiscima da ''prevjeri'' i ode u US ili UK za njih da igra...Teško je poverovati da ga ne smaraju sa ponudama o dvorcima avionima i kamionima.On je ipak ostao veran zemlji svog porekla i to treba znati ceniti.

Upravo je to ono sto ga dodatno cini velikim!
Kaze danas na konferenciju za stampu "da ide u Srbiju da poslavi sa svojim narodom, onako kako to cine Srbi", na dodatno pitanje stranog novinara: Kako to Srbi slave, odgovorio je uz sirok osmeh: Tesko bi se to moglo objasniti, i zaista tesko. Hladni, rezervisani i teski ljudi, ne mogu lako da razumeju nas mentalitet, niti kad Nole na pitanje (opet) sta ce piti, kao iz topa: Rakiju, srpski brend:)

Laku noc....

Q notj...Makar se može lepo spavati posle ovog trijumfa iako je pre svega samo njegov...A moćnici imaju 1000 načina da pritiskaju nekog često neverovatno suptilno...Nole je već uradio i previše za promociju Srbije sad je red na nama da to potvrdimo.

Q notj...Makar se može lepo spavati posle ovog trijumfa iako je pre svega samo njegov...A moćnici imaju 1000 načina da pritiskaju nekog često neverovatno suptilno...Nole je već uradio i previše za promociju Srbije sad je red na nama da to potvrdimo.

U pravu si:)
Vratih se da dodam ovo:

ATP lista 4. jul 2011.

1. Novak Đoković (Srbija) 13.285 +1 :heart::heart::heart:
2. Rafael Nadal (Španija) 11.270 -1
3. Rodžer Federer (Švajcarska) 9.230 -
4. Endi Marej (V. Britanija) 6.855 -
5. Robin Soderling (Švedska) 4.325 -
6. David Ferer (Španija) 4.150 -
7. Gael Monfis (Francuska) 2.780 +1
8. Mardi Fiš (SAD) 2.650 +1
9. Tomaš Berdih (Češka) 2.470 -2