- Poruka
- 23.182
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam na netu video da neka ministarka nesto pljuje po Noletu, a i jos neki tako mudraci, mislim da je Zorana Mihajlovic.a ovo je politička tema?
Vucic, Zorana Mihailovic, Karleusa i ostali olos ne misle takoMislim da bi svakom normalnom coveku bila cast da posedi sa likom kao sto je Djokovic, samo kod nas ga mediji pljuju i vredjaju jer ima svoj izbor.
jok, premijer grcke - premestiti u ribolov i dati memedovicu ideju za emisiju jel de...a ovo je politička tema?
CIni mi se da Nole ni obraca paznju sta oni drobe, a ne mogu mu nista, Djokovic ima mnogo mocne ljude iza sebe pa zato ovi kevcu.Vucic, Zorana Mihailovic, Karleusa i ostali olos ne misle tako
![]()
S e ste navijali za njega.Ja sam na netu video da neka ministarka nesto pljuje po Noletu, a i jos neki tako mudraci, mislim da je Zorana Mihajlovic.
Da je neki naucnik nego doktorka sa kursem za prepisivanje lekova
Da, zato sto nije slučajno otisao iz Srbije. Samo sto je sagradio kucu na Fruskoj Gori. Pozatvarao terene, ugasio Beograd Open, jedino ako mu je restoran ostao.a ovo je politička tema?
Ima i na kosmaju od 3 miliona prodace je lakoDa, zato sto nije slučajno otisao iz Srbije. Samo sto je sagradio kucu na Fruskoj Gori. Pozatvarao terene, ugasio Beograd Open, jedino ako mu je restoran ostao.