BRAVO ZA NOVAKA DJOKOVICA!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako je bilo onomad kada je Ivanisevic osvojio Vimbldon?

Ja se secam kada je ona zaista rugoba od devojke/zena ( ali ajde nije zena kriva za svoj izgled) Iva Majoli osvojila Pariz (siti princip kao Ana Ivanovic,
sasvim slucajno, a u nedostatku pravih protivnica),onda se nesto Tudjman i Co,. kurchio sa njom, igrali tenis zajedno,nije mopglo da se zivi od Tudjmanove
ljubavi prema tenisu.

Ovaj Djokovic( upala mu je sikira u med jer ce i sledecih 5-6 godina osvajati sve na svetu jer momentalno nema konkurenciju,a sto abs i nije njegova zasluga,
nego sticaj okolnosti) ce dominirati jedno vreme u tenisu, a ja se nadam da se nece posle svake njegove pobede praviti ovi ulicni cirkusi i pola vlade
sa sve predsednikom izigravati cirkuzante.

Doktor još spava ili je otišao da sprema doček Đokoviću , pa terapija kasni?
:dontunderstand:

Veceras ce narod docekati Noleta na trgu,i to je lepo i sve cestitke,ali zar nije na snazi zabrana okupljanja ili to vazi samo kada to vlastima neodgovara?

narod kad hoce ima da se okupi :)

a o vlasti ne treba komentarisati i kvariti ovako lep trijumf i pobedu naseg Novaka :)

treba da se ugledaju na njega i negovu porodicu koji su JEDNO i kako su uspeli u zivotu zato sto su bili slozni i JEDNO

mnogi mogu samo da mu zavide , ali niko ne moze poreci da je najbolju u svetu No 1 nas Nole :)

samo napred Nole i da si dugo dugo na vrhu sveta

NOOOLEEE OLE OLE OLEEE

v210862p0.jpg

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

narod kad hoce ima da se okupi :)

a o vlasti ne treba komentarisati i kvariti ovako lep trijumf i pobedu naseg Novaka :)

treba da se ugledaju na njega i negovu porodicu koji su JEDNO i kako su uspeli u zivotu zato sto su bili slozni i JEDNO

mnogi mogu samo da mu zavide , ali niko ne moze poreci da je najbolju u svetu No 1 nas Nole :)

samo napred Nole i da si dugo dugo na vrhu sveta

Nole je primer i njegova porodica treba biti uzor svakoj nasoj porodici,to ne sporim!Ali,ima jedno ali,drzava je zabranila narodu da strajkuje iako je to Ustavno pravo radnika!Imamo gladnu decu po Srbiji,masu nezaposlenih,a i ovi zaposleni jedva krpe kraj s krajem,nema lekova,ako nemas kintu za operaciju,ko te sisa.....
Te zato pitam,ako je zabranjeno okupljanje na ulicama,i radnicima da strajkuju,da li ce policija hapsiti okupljene ljude koji ce doci da cestitaju Noletu,ili ta zabrana vazi kada to vlastima odgovara?

Govori li ti šta ime Omer-paša Latas???

Pustimo sada tvoju familiju..

Ipak je Nole 50% naš....nije krva voda..

Mićo Latas...Srbin iz Like...poturčenjak i janjičar...dokaz kako je Osmanlijska imperija protežirala i širila pravoslavlje....jel tako Dragoje.....kako je Nole vaš.....kad se izjašnjava kao Srbin...i mati mu je rodjena Beogradjanka....ne pričaj svašta dok ti radi mašta......

Nole je primer i njegova porodica treba biti uzor svakoj nasoj porodici,to ne sporim!Ali,ima jedno ali,drzava je zabranila narodu da strajkuje iako je to Ustavno pravo radnika!Imamo gladnu decu po Srbiji,masu nezaposlenih,a i ovi zaposleni jedva krpe kraj s krajem,nema lekova,ako nemas kintu za operaciju,ko te sisa.....
Te zato pitam,ako je zabranjeno okupljanje na ulicama,i radnicima da strajkuju,da li ce policija hapsiti okupljene ljude koji ce doci da cestitaju Noletu,ili ta zabrana vazi kada to vlastima odgovara?

Izvini, a kakve veze sada ima okupljanje i slavlje sa strajkovima?

Postavi , a mislim da vec i postoji takav toipik, pa tamo pricaj o strajkovima.

Ne shavatam kako otac Novaka Djokovica moze biti primer ocevima ove dece koja su skoro pa gladna?

Ne shavatam kako otac Novaka Djokovica moze biti primer ocevima ove dece koja su skoro pa gladna?
Zato sto su i njegova bila skoro gladna dok je Noletu obezbedjivao ono sto mu je potrebeno, koliko sam cula od njega, zaduzivali su se, prodavali zlatan nakit koji su imali, zato moze da bude primer. I samo jos da objasnis zasto su deca drugih oceva "skoro pa gladna"?
Kome za to treba da zahvale, koga da optuze?
Svakako ne Noletovog oca kao ni njega samog!

Na snazi je zabrana okupljanja,ne smes ici u grupama vise od 5 ljudi,zato pitam,ne mogu da verujem da ne razumes,ako je zabrana na snazi,onda je na snazi bez obzira na razlog okupljasnja!
Ja ne mogu sa detetom na godisnji u inostranstvo,jer zakon kaze da i bivsi muz mora dati saglasnost,a zakon je zato da ne bi majke kidnapovale svoju decu od briznih oceva koji ne placaju nista niti ne vidjaju dete,i on ne mora nikome reci iz kog razloga neda saglasnost iako ne postoji sansa da ja dete ne vratim u zemlju,jer taj zakon je na snazi!
Pa pitam,ako sama drzava ne postuje svoje zakone,uredbe i zabrane,mogu li i ja kao gradjanin da sama procenim situaciju i uradim onako kako mi u odredjenom trenutku odgovara?

Uvek slicne gluposti.
Novak Djokovic je zaradio pare u svetu,nije opljackao Srbiju kao tajkuni na vlasti i oko vlasti.Nije dinar zaradio u Srbiji ,niti mu treba.Sagradio je tim novcem kompleks koji ce omoghuciti drugim talentima da puno jeftinije dodju do izrazaja ako su talenti.Zaposlice jedan broj ljudi u beogradu,placace porez u Srbiji,nije sakrio pare na egzoticnim ostrvima koje je pokrao od svog naroda.
I pustite vise te njegove pare,njegove su i njegov problem.
On je dobar primer za mlade u Srbiji,a koliko popravlja sliku Srbije u svetu to je nemerljhivo,i ne moze nikada da se plati,neki strucni ljudi su to procenjivali u milijardama evra.Hvala mu za toliko,i svim drugim mladim ljudima koji tako rade.I teniserima,kosarkasima,matematicarima,odbojkasima,rukometasima,plivacima,atleticarima,fudbalerima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back