marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantan detalj danas na mechu !!!
Komentator nemachkog "SKY" nakon sto je kamera prikazala Kena:
-Djokovica bodri i ambasador Srbije u velikoj britaniji , Boris Tadic
Oni su do skoro mislili da je Novak Hrvat, tako da je ovo sitnica...u stvari, napredak, makar su pogodili o kojoj zemlji se radi.
E da znaš. Što mu ne kupe taman gaće, a ne uvek neke tesne.![]()
Ne cestitam namestene igre, kad bude pobjedio zasluzeno nek se javi...
![]()
![]()
Auuuu, ybt... kome bre da se javi, sta si ti, vrhovni teniski autoritet.
![]()
![]()
![]()
Ne cestitam namestene igre, kad bude pobjedio zasluzeno nek se javi...
Kako bi da bi, ali meni radost pokvari Boris Tadic, i nisam jedina. Ako B92 prenosi negativne komentare na ovu "pojavu" - sta reci, jednostavno covek se potrudio da nam presedne, pa mozda ni to ne bi bilo toliko strasno da tzv.nacionalne televizije u prvi plan ne stavljaju Tadica, da li im je neko rekao da nije igrao on, nego Nole?!
Interesantan komentar sa sajta kojem bas nisam naklonjena:
"Ne secam se da sam video spanskog kralja Huana Karlosa niti spanskog premijera Sapatera u publici one godine kada je Nadal osvojio svoj prvi Wimbldon.Ne secam se svajcarskih politicara kada je pobedjivao Federer.Stavise,ne secam se da sam ikada video predsednika drzave iz koje je finalista Vimbldona,a pratim Vimbldon i uopste tenis od sredine osamdesetih.I neka posle neko kaze da Celsi Hendler nije u pravu.Jeste."
(****** 3. jul 2011 18:11)
Umesto imena, stavila sam zvezdice...
Zaj.ebi te LDP bolide, kriv im je sad cak i tadic sto je neko sa predznakom SRB najbolji u necemu.
LDP bolide
Dobro, ako ti mislis da je covek LDP bolid, ja bih mogla reci da su svi LDP-ovci uglavnom bolidi, ali necu, ovaj covek se nije izjasnio kome pripada, osim da je Srbin(cisto srpsko ime)
---------------------
Ovog pravog bolida ne mogu da preskocim:
"Novak, krajnje introvertan u svom mracnom svetu.."
...Tapka lopticom 34 puta...i primorava (zbog ta 34x) Nadala da pogresi
By Ian Chadband, Chief Sports Correspondent
10:20PM BST 03 Jul 2011
Comment
An eerie feeling of recognition descended over Centre Court after Djokovic, so wrapped up in his own blinkered world that he bounced the
ball 34 times before his final decisive serve of the match, forced Nadal to hit long and surrender his crown."
Kakvi ekstra nonsensi ovog partijskog komesara
http://www.telegraph.co.uk/sport/te...ledon-2011-Novak-Djokovic-put-onto-flightpath...
Ljudi moraju da znaju da se Nole bori sa ko zna kakvim ponudama i pritiscima da ''prevjeri'' i ode u US ili UK za njih da igra...Teško je poverovati da ga ne smaraju sa ponudama o dvorcima avionima i kamionima.On je ipak ostao veran zemlji svog porekla i to treba znati ceniti.
Q notj...Makar se može lepo spavati posle ovog trijumfa iako je pre svega samo njegov...A moćnici imaju 1000 načina da pritiskaju nekog često neverovatno suptilno...Nole je već uradio i previše za promociju Srbije sad je red na nama da to potvrdimo.