enkeanke
Zainteresovan član
- Poruka
- 442
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je tekovina proslosti. danasnje vreme nema veze sa tim, dobili samo u nasledje od predaka.
***** takav brak bolje da se nikad i ne ozenim...![]()
Како неко може да живи са особом коју не воли, не поштује, не разуме,...?
Да ли је могуће да је таквима љубав према новцу и материјалном јача од љубави према другом људском бићу?
Или су то неки други ментални и духовни светови - које ја не разумем.У сваком случају, свако нека живи онако како му одговара.
![]()
a kako su nasi preci ziveli u takvim brakovima?
nije neo, brakovi se ne raspadaju ni zbog interesa, ni zbog ljubavi, nego zbog brzopletosti i previse slobode koju danas imamo po tom pitanju. inace, brakovi iz interesa su mnogo cvrsci i stabilniji od onih sklopljenih iz ljubavi, jer svaka strana jasno zna svoju ulogu u tom braku i svoj zadatak.
Ако урадим у животу оно што сам планирао, и напуним се парама, има да платим и дете.. И могу ти рећи радује ме што данас све има цену, зато што су људи го*нари, и с*ебаће те док трепнеш, причају једно а раде друго, никад не знаш шта се крије иза погледа, само су цене фиксне.
to nije brak vec poslovni ugovor a to je osudjeno na propast....brzopletost je jer svako gleda da udovolji sebi i svom interesu i to je ta ,,sloboda,, nema pozrtvovanja za drugoga, za porodicu....raspad sistema sestro moja slatka...
То је тачно! Нажалост!
Али ја не желим да будем таква, не желим то да прихватим за свој модел понашања!
Против тог зла се треба борити, а не усвајати погрешне вредности и моделе понашања!![]()
Da se ne lazemo , vecina brakova se sklapa bez neke ljubavi .Vise je brak ekonomska zajednica .
Par puta sam pozelio da se ozenim , ali mi ce smucilo kad krene ciganija i kad pocnu da se prebrojavaju
krvna zrnca i novac u slamarici .
problem je sto nam je data sloboda koju jos pre 100 godina nismo imali. a mnogi ne znaju da koriste tu slobodu, cak ni prilikom izbora partnera.
Vidi se da si mlad i pricas napamet . Brakovi iz interesa su vrlo trajni .I ne sklapaju ih romanticne duseto nije brak vec poslovni ugovor a to je osudjeno na propast....brzopletost je jer svako gleda da udovolji sebi i svom interesu i to je ta ,,sloboda,, nema pozrtvovanja za drugoga, za porodicu....raspad sistema sestro moja slatka...
Па то и није мој модел понашања..
А своју борбу против тога видим у уговорима практично, нећу сутра да ме неко условљава децом, да манипулише на тај начин, овако потпиши, узми паре, и склони ми се. Што би се рекло чист рачун..
Vidi se da si mlad i pricas napamet . Brakovi iz interesa su vrlo trajni .I ne sklapaju ih romanticne duse
nego osobe kojima je najbitniji materijalni momenat i drustveni status , a takva je vecina osoba .
ovaj post pokazuje u sta se ljudi pretvaraju..u interesne masine![]()