Како се умирите ако возач нагази кроз бару и ушљиска вас?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.536
Постоји нешто звано возачка пристојност,не судим,не осуђујем ал' шта би?Може нормално да се вози те прође сигурно,може споро (као што и треба) да се прође возећи лагано али неее,зашто нормално кад може да ожеже, оном језиво прљавом водом испрља чисто.
Дакле на који начин се умирите кад нека дивна особа дивно нагази и останете у неверици шта вам се дешава,шта вам се десило?

Постоји нешто звано возачка пристојност,не судим,не осуђујем ал' шта би?Може нормално да се вози те прође сигурно,може споро (као што и треба) да се прође возећи лагано али неее,зашто нормално кад може да ожеже, оном језиво прљавом водом испрља чисто.
Дакле на који начин се умирите кад нека дивна особа дивно нагази и останете у неверици шта вам се дешава,шта вам се десило?
zato umesto sto blejite u telefone, gledajte svoje okruzenje pa vas nece poprskati ;)

paul walker film GIF

Jednom se dogodilo da je neki idiot nagazio gas i mislio je zašpricat mene i prijateljicu tako što je prešao preko lokve vode. Na njegovu nesreću, a na moje veliko zadovoljstvo riječ je bilo o većoj rupi i auto je završio u kanalu. 🤣. Filmska scena je bila, auto je odletio u orbitu kao da je bio ispaljen iz katapulta 🤣. Želudac me bolio od smijeha. Stao sam pored auta koji je zaglavio u kanalu i pokazivao sam prstom na idiota za volanom 🤣🤣. Stvarno je scena bila nadrealna, prvim desnim kotačem je upao u rupu, kako je jako jurio auto mu se samo okrenio kao u crtićima😂

najčešće ne šljiskamo ljude namerno, ali ponekad kad je situacija interesantna i ima šanse za komične scene, nagazimo na gas, šljisnemo i malo se nasmejemo. U ovim današnjim stresnim vremenima, svima nam treba humora i razonode. Ponekad se desi da neko i usnimi šljiskanje pa taj klip izađe na internet i neko vreme postane popularno, i tad smo posebno ponosni.

zato umesto sto blejite u telefone, gledajte svoje okruzenje pa vas nece poprskati ;)
Баш тако... а тамо где смо најчешће, ту већ и знамо где се вода може накупити.

И уосталом, мања киша неће ни направити такав проблем - по пљуску (са све ветром) ћемо ионако бити добро поквашени, па може бити свеједно.

Прво им све од задњег колена тако и у напред све до њихове крсне славе што славе некултурни су уместо да успоре када пешаци иду или стоје на аутобуској станици они дају гас и ето ти белаја свака част за културне и вапитане возаче који се понашају одговорно у таквим ситуацијама

Back