aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.232
auu pa ti i Bibliju dovodis u pitanjeКњига пророка Исаије стриктно гледано није хришћански спис. Настала је 8 вијекова прије хришћанства и она представља један јеврејски вјерски спис.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auu pa ti i Bibliju dovodis u pitanjeКњига пророка Исаије стриктно гледано није хришћански спис. Настала је 8 вијекова прије хришћанства и она представља један јеврејски вјерски спис.
diplomac zastranio potpunoauu pa ti i Bibliju dovodis u pitanje
au gde ću ja kad volim lepe ženeKo voli greh njemu će i "raj" biti "pakao" i biće tamo nesrećan
nemaš, u mitarstvu demoni ti deklamuju grehe a anđeo pravda.imamo li pravo zalbe na presudu, pravo na ranije otpustanje iz pakla radi dobrog ponasanja u paklu.........
Mene ce brani File Filota...................tolke kriminalce i ubice je odbranio, valjda ce i mene.
I nije klasican sud.Ne mogu da poverujem da se radi o klasičnom sudu, pre bih rekla da je to neka slika za nas..
Suština je, da li smo spremni za jedan bolji svet ili ne. Ko voli greh njemu će i "raj" biti "pakao" i biće tamo nesrećan.
neće sve, pravedni bez suda, presude idu direkt u večni životI nije klasican sud.
Bog ce sve ljude prosuditi da li su za spasenje ili unistenje
pravednici dobijaju vecni zivot
moraju prvo biti prosudjeni kao pravednicineće sve, pravedni bez suda, presude idu direkt u večni život
nemoraju prvo biti prosudjeni kao pravednici
pa di je tu demokratija ?nemaš, u mitarstvu demoni ti deklamuju grehe a anđeo pravda.
jbg sam si i ništa se ne pitaš.
![]()
imao si za životapa di je tu demokratija ?
odrace vas Bozašto možeš danas ostavi za sutra![]()
maki, ne razumeju te ni nasi ni njihovi, samo ja shvatam sta kazes...Да али говорим из перспективе историчара. Књига пророка Исаије јесте хришћански спис у теолошком смислу али историјски гледано она је настала вијековима прије хришћанства.
Ниси, већ избегаваш одговор на питање - шта је за апостола Павла било Свето Писмо ? Како се звала та књига ?Smiri se. Objasnio sam šta sam mislio.
Моја поента је била да нема објашњења како је Исаија пророковао прецизно о Христу ако Писмо није богонадахнуто. Декапитаре је рекао да то говоре пристрасни хришћански извори. А ја сам одговорио да Књига пророка Исаије не спада у хришћанске списе говорећи из перспективе њеног настанка јер је настала вијековима прије хришћанства.Ниси, већ избегаваш одговор на питање - шта је за апостола Павла било Свето Писмо ? Како се звала та књига ?
Па не тумаче теолози марсовце него Библију, шта си направио од теологије трансцендентну науку, везе то нема што си написао.
Која је генеалогија у Јеванђељу по Луки и како Христово порекло води од Адама ? Или као код Св. Матеја где се порекло изводи од Авраама ?
Зашто се Авраам помиње као Христов предак у два Јеванђеља ?
Ако је Стари Завет ипак јеврејска књига, откуд то ? Теорија ти не држи воду, цури на све стране.
Питам те опет али ти избегаваш. Шта апостол Матеј и Павле цитирају, које је њихово Свето Писмо ?Моја поента је била да нема објашњења како је Исаија пророковао прецизно о Христу ако Писмо није богонадахнуто.
А гдје ти видиш да ја спорим да је СЗ дио хришћанског Писма? А по поријеклу јесте јеврејска само што су тада Јевреји, макар у мањини, слиједили исправну религију а данас то не чине.Питам те опет али ти избегаваш. Шта апостол Матеј и Павле цитирају, које је њихово Свето Писмо ?
Зашто Лука и Матеј изводе Христово порекло од Авраама и зашто би то људима било битно ако је то тамо неки јеврејски човек ?
Ваљда би људима било небитно што је Христос пореклом од Адама. Ако узмемо твоју идеју да је то уско речено јеврејска књига. Зашто би то било презентовано неком ако није битно ?
https://forum.krstarica.com/threads/boziji-sud.983588/post-47775387А гдје ти видиш да ја спорим да је СЗ дио хришћанског Писма? А по поријеклу јесте јеврејска само што су тада Јевреји, макар у мањини, слиједили исправну религију а данас то не чине.
samo zato da shvatimo da je Isus bio i istorijska licnost; ali hajde ti objasni nama kako Matej pocinje od Avrama, a Luka od Adama? i sad tu uplicemo pricu jedna od oca, druga od majke, kao jevrejska posla, a znamo da je Isus zacet Duhom Svetim... znaci da je u pitranju naknadna pamet https://en.wikipedia.org/wiki/Genealogy_of_JesusАко узмемо твоју идеју да је то уско речено јеврејска књига. Зашто би то било презентовано неком ако није битно ?
da su sledili ispravno, ne bi ih Isus korio, nego nisu, jos od Mojsija sa zlatnim teletomА гдје ти видиш да ја спорим да је СЗ дио хришћанског Писма? А по поријеклу јесте јеврејска само што су тада Јевреји, макар у мањини, слиједили исправну религију а данас то не чине.
Говорио сам о НАСТАНКУ књиге не о њеној ТЕОЛОГИЈИ.
Они прије Исуса.da su sledili ispravno, ne bi ih Isus korio
"Živi dobar život. Ako postoje bogovi i ako su pravedni, tada njima neće biti važno koliko si njima bio predan, nego će te suditi prema načelima kojima si živio. Ako postoje bogovi, a nepravedni su, tada ih ne bi trebao štovati. Ako ne postoje bogovi, tada je smrt kraj, no život kakav si živio ostaje urezan u uspomenama tvojih najmilijih."Čemu služi?
ako ćemo nemo stajati pred Sudijom i samo čuti presudu, onda je to više obaveštenje nego sud.
sud podrazumeva suđenjenje proces sa svedocima, zastupnicima, odbranom, tužiteljima itd.
zar mitarstva baš upravo ne opisuje pravi proces suđenja???