ja gradim svoj pogled na svet...ne preuzimam tuđi...
zaboravio sam koliko dugo to vec radis
koja ti je potvrda da je Isus bio Bog osim što su te uplašili večnim paklom ako ne veruješ u to što piše u nekoj knjizi? i sam si odbacio deo te knjige..što misliš da i ostatak nije plod ljudske mašte ili kanalisanja nekog entiteta? na čemu se bazira tvoja vera u Isusa kao Boga?
mislim da smo pricali, tj ja da sam se otvorio da sam istrazivao kao mlad sve moguce religije [i kultove cak] da bih pronasao istinu ili da kazemo smisao, uporedjivao sam...
Isus mi je bio cudan, i zahtevan, i bas zato bi me odbio, ali drugi se pita, Svevisnji, tako da sam ja rekao sebi, pa da probam da ne budem iskljuciv, a sto je zahtevno videcu posle... drugim recima ja sam znao da Bog postoji pre nego sam poverovao u Isusa 100%, u pocetku sam se lomio, nisam ja mogao na 1 da prihvatim Hrista
ja sam odbacio ono sto bas odudara, mnogo je lose, a ovo drugo je mnogo dobro, kazem kada sam ulazio postepeno u celu pricui, nisam znao SKORO nista, i vrlo lako sam mogao da postanem svastar kao ti
sto se tice entiteta znam dosta, ne sve, ali dosta... sad, zasto ja znam vise od mnogih... pa pitao sam, trazio sam da saznam ISTINU [i smisao], hteo sam vise nego ista drugo na svetu, ne mogu se kupiti, nemam cenu, a lako priznam kada pogresim, ne lazem jer onda ne bvih mogao da trazim istinu, preispitujem i restartujem sebe stalno