7of9
Veoma poznat
- Poruka
- 13.190
Šta je to s bosanskim mujama ? Bore se u bratoubilačkom ratu u Siriji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Несрећо неупућена, нити једна араБска држава не помаже Сирију, ни новцем ни оружјем.Dok MUZU ARAPE koji salju pomoc Siriji - Asad ce biti na vlasti.
kada para ponestane - gotov je!
Brisi.
...
Ako cekas brisanje,ostavi ih da ti u dvoristu osvane...
Šta je to s bosanskim mujama ? Bore se u bratoubilačkom ratu u Siriji ?
Vidim da je i ovaj forum pod istim gazdom kao i onaj koga si naveo.
Kurta i Murta.
Nemoj da siris dezinformacije...Prvi veliki poraz NATO pakta se desio 1999,zar se ne secas kako smo ih pobedili???Razbili ih kao zvecke.....

Gde ti zivis,hebo te.....kakve ti probleme imas u glavi.....Ta pobeda je pretvorena u poraz 5. oktobra 2000.

Нешто често почео да падати авиона у близини сиријске границе ...![]()

Ovo je više nego očigledno montiran film. Adobe After Efekat postoji i u Siriji
"Никакав рат против сирије неће бити пикник" - изјавио је Башар Асад у интервјуу аргентинским медијима.Асад: "Никакая война против Сирии не будет пикником"
![]()
http://rus.ruvr.ru/news/2013_05_19/...-pozicij-Rossii-i-SSHA-po-sirijskomu-voprosu/
Какав систем желе да изграде побуњеници?
Inace sad sam stupio u kontakt sa nasim regrutnim centrom u Rozaju i receno mi je da mogu ici za Siriju. Inace ja predlazem da osnujemo padobransku jedinicu koja ce imati specijalna dejstva i koja ce moci izvrsiti desant na Damask. Naravno akcija bi mogla biti uspjesna i tako bi smo lako mogli poginuti kao sehidi. Ipak oni sto koji ostanu zivi mogu doci do Assada i likvidirati ga.

Inace sad sam stupio u kontakt sa nasim regrutnim centrom u Rozaju i receno mi je da mogu ici za Siriju. Inace ja predlazem da osnujemo padobransku jedinicu koja ce imati specijalna dejstva i koja ce moci izvrsiti desant na Damask. Naravno akcija bi mogla biti uspjesna i tako bi smo lako mogli poginuti kao sehidi. Ipak oni sto koji ostanu zivi mogu doci do Assada i likvidirati ga.