Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To što su "vlasnici demokratije" ološ naoružana do zuba ne znači da SSSR nije , ništa drugo nego - slabije naoružana banda.

Може бити,
но више господа нису испробавали слабиће, чак ни кад су им исте те ''Двине'''донели под нос, на Кубу.....
што наравно не значи да сад неће кренути на Сирију да коначно докажу да су Руски ракетни системи обична играрија....
него нако узгред, ди су носаћи авијона, понос америчке империје, предпостављам да је Сирија опкољена истим са свих страна?

Може бити,
но више господа нису испробавали слабиће, чак ни кад су им исте те ''Двине'''донели под нос, на Кубу.....

Hm, ne sećaš se ko je morao da se pokupi sa terenčeta ?

што наравно не значи да сад неће кренути на Сирију да коначно докажу да су Руски ракетни системи обична играрија....
него нако узгред, ди су носаћи авијона, понос америчке империје, предпостављам да је Сирија опкољена истим са свих страна?

Zadnji put kad su mi raportirali, glisirali su pored Irana.

Hm, ne sećaš se ko je morao da se pokupi sa terenčeta ?

Zadnji put kad su mi raportirali, glisirali su pored Irana.

Кад је тако
не видим разлога за чекање највећи свецки колонијалних удружених сила (две године!) да препишају једну малу Сирију, ко разне Ираке, Либије, Србије....
поготово кад се зна да Русија нема неко оружје и да никад и ником није помогла.....
но, да не дуљимо има тема наменска за то, па ком је то писнија, нек изволи тамо...:bye:

Кад је тако
не видим разлога за чекање највећи свецки колонијалних удружених сила (две године!) да препишају једну малу Сирију, ко разне Ираке, Либије, Србије....
поготово кад се зна да Русија нема неко оружје и да никад и ником није помогла.....
но, да не дуљимо има тема наменска за то, па ком је то писнија, нек изволи тамо...:bye:

Kako god, ovaj put je nešto drugačija priča.
Rusija se ne povlači brzim tempom kao iz Jugoslavije, Iraka, Libije, Afganistana... ali mi se čini da priča neće biti u Asadovu korist.
Možda neka nova S. Koreja nastane iz svega ovoga i sačeka Kinu da stavi tačku.

A kad je trebalo za Srbe, za braću pravoslavnu, onda je bio ******...
Braća Rusi...:roll:

Mi još jedino u Brazil i vanzemaljce možemo da se uzdamo.
Od "prijatelja" i "braće" se ne zna ko je gori.

- - - - - - - - - -

nisam znao da SSSR jos postoji?koji tupan

Opet plačeš a još sam predstavio Rusiju 5X jačom nego što jeste :cool:
Od raspada SSSR-a ni sa aviončićima više ne ide bez braće Indusa ( softver) a i Bulava je jedva poletela...a nekad su u svemir stizali pre Amera.

A kad je trebalo za Srbe, za braću pravoslavnu, onda je bio ******...

Braća Rusi...:roll:

al hajd iskreno ,dali si ti brat pravoslavni?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Od raspada SSSR-a ni sa aviončićima više ne ide bez braće Indusa ( softver) a i Bulava je jedva poletela...a nekad su u svemir stizali pre Amera.

me verujem da je sa gruzijom i jos nekoliko "saveznika " bila 5x jaca

А ето вам русофоби. Говорили сте нема од тога ништа, кад ево Руси дадоше Асаду те ракете. А сада се припремите за велики пораз НАТО-пакта који ће ускоро уследити.

А ето вам русофоби. Говорили сте нема од тога ништа, кад ево Руси дадоше Асаду те ракете. А сада се припремите за велики пораз НАТО-пакта који ће ускоро уследити.

Тако ми је драго што сам Сиријац! Живео Путин! Живео Стањин и Лењин и Хрушчов!!!

Чек мало... Ја нисам сиријац. А ти, "србендо"?

Ovome sto sumnja u efikasnost S 300.
Rusi su pre vise od PEDESET godina skinuli onaj X -2 ako se ne varam, koji je tada , A I DANAS apsolutno nedodirljiv za sve PVO na svetu, ukljucujuci i amerikance(visina leta + brzina)....
Za pedeset godina prilicno je logicno da su Rusi napredovali, bar malkice...

A i ne bi se toliko bunili sa zapada da nisu sigurni da je efikasan.

- - - - - - - - - -

A sada jedini idu u svemir.

NATO ne bi toliko cvikao od S-300 da je beskoristan. A kamoli S-400, ili S-500 trenutno u izradi.

Rusija je superiorna u izradi raketa i PVO sistema, kao i oklopnih vozila i tenkova. Sto se aviona tice, oni su i dalje sila za respekt, imaju sasvim dovoljno osavremenjenih i novih aviona da brane svoj ogromni vazdusni prostor, a u izradi je avion pete generacije.

Realno, jedina vojna bransa u kojoj Rusija kaska za zapadom je flota, ali zato sto im vise nije cilj flota koja bi projektovala njihovu moc preko mora, vec zato sto je flota sada promenila funkciju, i ono, stiti njihove obale, sto i ustav svake normalne drzave na svetu nalaze.

Тако ми је драго што сам Сиријац! Живео Путин! Живео Стањин и Лењин и Хрушчов!!!

Чек мало... Ја нисам сиријац. А ти, "србендо"?

Ја нисам Сиријац, али подржавам праведну борбу сиријског народа против америчког империјализма. Сирија је данас у ситуацији као што смо и ми били 1999-те године кад је НАТО извршио агресију на нашу земљу. Зато је ја подржавам.

Ovome sto sumnja u efikasnost S 300.
Rusi su pre vise od PEDESET godina skinuli onaj X -2 ako se ne varam, koji je tada , A I DANAS apsolutno nedodirljiv za sve PVO na svetu, ukljucujuci i amerikance(visina leta + brzina)....
Za pedeset godina prilicno je logicno da su Rusi napredovali, bar malkice...

A i ne bi se toliko bunili sa zapada da nisu sigurni da je efikasan.

s-300 jeste efikasan onoliko koliko je efikasan, al sa jednim takvim sistemom neces zaustaviti NATO.

Tako da ni ne pomisljajte da slavite unapred, i sa vise tih sistema( i sa nizim od njega u hijerarhijii sa kvalitetnim RV koje Sirija bas i nema) ako NATO odluci da udari
svom snagom(van ili u okviru UN) primorace sirijce na neki njihov dejton.

Dakle neces sa s-300 zaustaviti NATO, ali NATO ces zaustaviti ako imas s-300

A sada jedini idu u svemir.

NATO ne bi toliko cvikao od S-300 da je beskoristan. A kamoli S-400, ili S-500 trenutno u izradi.

Rusija je superiorna u izradi raketa i PVO sistema, kao i oklopnih vozila i tenkova. Sto se aviona tice, oni su i dalje sila za respekt, imaju sasvim dovoljno osavremenjenih i novih aviona da brane svoj ogromni vazdusni prostor, a u izradi je avion pete generacije.

Realno, jedina vojna bransa u kojoj Rusija kaska za zapadom je flota, ali zato sto im vise nije cilj flota koja bi projektovala njihovu moc preko mora, vec zato sto je flota sada promenila funkciju, i ono, stiti njihove obale, sto i ustav svake normalne drzave na svetu nalaze.

A S-200, KUB, Buk, Pantsir-S1... to sve nista ne valja? posto to Srijia vec ima pa su ih opet iznendaili 3 puta...

274721_900.jpg

Evo Dule, već biram crnu konfekciju :lol:
Zabole me i za Rusiju i za Ameriku, da je pravde izrokali bi se međusobno a ne preko leđa Sirijaca, Libanaca, Iračana, Srba...

Pa ne valja. To su PVO sistemi niskog i srednjeg dometa. Ti bombarderi lete na ekstremnim visinama.

Imali smo i mi te PVO sisteme pa smo imali svega par pogodaka.

F-16 "bombarderi" lete na ekstremnim visinama ?

BUK-M2E ima domet 50 km, S-200 do 300km, ako ih opet iznendade i sa S-300 onda samo S-400 spasava Asada,

- - - - - - - - - -

Sirija će pasti kad tad,ti "pobunjenici" su u 90% došli iz drugih država i lako ih je nadoknaditi..

99% a i poveli svoje zene i decu sa sobom.

F-16 "bombarderi" lete na ekstremnim visinama ?

BUK-M2E ima domet 50 km, S-200 do 300km, ako ih opet iznendade i sa S-300 onda samo S-400 spasava Asada,

Pa imaju noviji i odrzavani S-200 i BUK sistemi, kojih nema dovoljno da zastite ceo vazdusni prostor.

Plus, nije stvar samo u pukom dometu, vec u brzini, preciznosti, a ti sistemi koje Sirija ima su po pravilu jako stari.

S-200 iz 1978. ce tesko da stigne F-16 napravljen pre 10 godina a apgrejdovan pre 2.

Sirija ima samo 8 lansera za S-200.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back