- Poruka
- 1.741
Amerika podrzava slanje dobrovoljaca za Siriju tako da niko ne smije sprijecavati odlazak muslimanskih boraca za Siriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace sad sam stupio u kontakt sa nasim regrutnim centrom u Rozaju i receno mi je da mogu ici za Siriju. Inace ja predlazem da osnujemo padobransku jedinicu koja ce imati specijalna dejstva i koja ce moci izvrsiti desant na Damask. Naravno akcija bi mogla biti uspjesna i tako bi smo lako mogli poginuti kao sehidi. Ipak oni sto koji ostanu zivi mogu doci do Assada i likvidirati ga.
Amerika podrzava slanje dobrovoljaca za Siriju tako da niko ne smije sprijecavati odlazak muslimanskih boraca za Siriju.
Америка банкротирала, бре.Amerika podrzava slanje dobrovoljaca za Siriju tako da niko ne smije sprijecavati odlazak muslimanskih boraca za Siriju.
Predlažem da probni skok izvedete bez padobrana, čisto da vas ne sputava prvi put.Inace sad sam stupio u kontakt sa nasim regrutnim centrom u Rozaju i receno mi je da mogu ici za Siriju. Inace ja predlazem da osnujemo padobransku jedinicu koja ce imati specijalna dejstva i koja ce moci izvrsiti desant na Damask. Naravno akcija bi mogla biti uspjesna i tako bi smo lako mogli poginuti kao sehidi. Ipak oni sto koji ostanu zivi mogu doci do Assada i likvidirati ga.
Mnogi Bosnjaci i Albanci zeljno cekaju odlazak u Siriju kako bi pomogli muslimanima i kako bi nanijeli gubitke i poraz Al Assadu i Hezbollahu. Ono sto mi muslimani sunniti zelimo je poraz alevita i siita.
Sta dobijaju SAD-e ako bi pobunjenici uspeli?Pobunjenici su potpuno razjedinjeni i medju sobom imaju makar tri velike grupe i 10ak podgrupa.
Velika vecina zeli da izgradi tvrdokorni serijat, a glavna parola im je "Hriscane u Liban, Siite pod zemlju".
Manjina se deklarativno zalaze za demokratiju sa par blagih islamskih crta, kao sto je Turska, ali u sustini samo zele anarhiju iz koje bi profitirali.
Sta dobijaju SAD-e ako bi pobunjenici uspeli?
Inace sad sam stupio u kontakt sa nasim regrutnim centrom u Rozaju i receno mi je da mogu ici za Siriju. Inace ja predlazem da osnujemo padobransku jedinicu koja ce imati specijalna dejstva i koja ce moci izvrsiti desant na Damask. Naravno akcija bi mogla biti uspjesna i tako bi smo lako mogli poginuti kao sehidi. Ipak oni sto koji ostanu zivi mogu doci do Assada i likvidirati ga.
То она екипа из месаре Халал или како?![]()
Mnogi Bosnjaci i Albanci zeljno cekaju odlazak u Siriju kako bi pomogli muslimanima i kako bi nanijeli gubitke i poraz Al Assadu i Hezbollahu. Ono sto mi muslimani sunniti zelimo je poraz alevita i siita.

Government counter-offensive
On May 13, a turning point in the battle occurred when the Syrian Army took control of the al-Tal area, which overlooks the town and much of the surrounding area. On May 19, after the Syrian Army established control of surrounding villages, it launched an attack on al-Qusayr backed with heavy firepower and air strikes.[47] Both state and rebel sources confirmed that Syrian forces had captured the center square of al-Qusayr, with the opposition claiming Hezbollah aided in the battle.[48][49] Rebels claimed that 20 Hezbollah fighters were killed, including an unconfirmed report of the death of Fady al-Jazzar, a soldier who was jailed in Israel in 1991, but released in a prisoner swap in 2004.[50][51][48] As of May 2013, "more than 25,000 civilians remained in the city".[48] During the fighting, many opposition fighters were reported to have fled the area, accusing their commanders of betrayal. One escape route was between the Josiah and Qalamoun Mountains in the south; however, as the government had discovered the route a few weeks prior, as many as 30 fighters were killed or captured. The opposition fighters who control the area—the Salafi Farouk and Wadi Brigades—suffered heavy losses. The opposition was caught off-guard as they expected the government to take control of outlying villages it did not control before advancing on al-Qusayr. Both opposition and Syrian Army sources in al-Qusayr stated that the town would be under government control within days.
Ej Srbine,hriscanine!![]()
Прве слике од места данашње обимне операције Сиријског војска !
Чишћење у Ел Кузејр.
2.700 терориста су убили или заробили.
[
Na osnovu čega zaključuješ da je to isti događaj?Ovaj video sam video pre godinu dana i snimljen 2011 godine u gradu Banias
Losa ti propaganda i lako se provali.
Isti dogadjaj iz drugog ugla.
Na osnovu čega zaključuješ da je to isti događaj?