Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ебига
знаћи стварно мора отићи зликовац Асад, да би душебрижници и демократе, будући власници Сирије на миру могли уживати у добром тјеку....

Voleo bih da cujem tvoju pricu. Ako zelis da to podelis sa nama? A i dobro je da bude negde zapisano .

pisala sam vec ovde...siptarski snajperisti su snajperima sa minareta i sa jos mnogo nekih mesta pucali na nas...jedan arkanovac je primetio jednog kako nisani na moje tada jednogodisnje dete i smaknuo ga na vreme...
onda su bacili bombu na vrtic dok je moje dete bilo u njemu, pri cemu je lakse povredjen...

pisala sam vec ovde...siptarski snajperisti su snajperima sa minareta i sa jos mnogo nekih mesta pucali na nas...jedan arkanovac je primetio jednog kako nisani na moje tada jednogodisnje dete i smaknuo ga na vreme...
onda su bacili bombu na vrtic dok je moje dete bilo u njemu, pri cemu je lakse povredjen...

Imali ste mnogo srece. Ja ponekad filozofiram, zagovaram zajednicki zivot ali to ponekad nije moguce.

To kao ona devojcica od 4 godine sto je prisla ustasi i uhvatila ga za ruku da zajedno hodaju od njenog sela ka jami na Velebitu i pitala ga da li ima zivota posle smrti i da li smrt boli i hoce li je on ubiti. Pitam se, sta li je tom ustasi u tom momentu prolazilo kroz glavu.

" SVE CU VAS RECI BOGU" ko stvarno moze da poveruje u ovo?

Samo josh jodna od izmishjenih prica "kurira" Srbin.info i ostalog smeca, izmishljaju razne gluposti i koriste nesrecu ljudi samo da bi malo povecali tiraz.

Inace sliku je napravio cuveni Grcki fotograf josh 2012 godine posle Asadovog bombardovanja Alepa, decak nije mrtav naravno.

damascus-articleLarge.jpg

NYtimes
http://www.nytimes.com/2012/08/25/w...strike-again-in-suburbs-of-damascus.html?_r=0

theguardian.com, Friday 24 August 2012 10.03 BST
a5dd9969-d709-4c56-9fd7-d34949801a5e-460.jpeg

"A Free Syrian Army fighter comforts a young wounded boy at a hospital in Syria's northern city of Aleppo, who was injured when a shell hit his house today. Photograph: Aris Messinis/AFP/Getty Images"
http://www.theguardian.com/news/2012/aug/24/best-news-pictures-of-the-day

Nemojte chitati kurir i ostalo smece...

Poslednja izmena:
Ne primam informaciju zdravo za gotovo, ni da je ziv ni da je mrtav. Navodis da domaci mediji ne iznose istinu a kao dokaz pruzas clanke zapadnih medija za koje znamo kako su obevestavali o dogadjajima na prostoru Balkana iz perioda zadnjeg rata. Sto se mene tice, manje poverenja imam u njih nego u domace, narocito kada je sadrzaj vezan za neko trusno podrucje.

da Nytimes, TheGuardian, TheTime, Aris Messinis/Agence France-Presse....

A odakle tebi informacija da je mrtav, kurir? pa oni nisu u stanju da potraze tu staru fotografiju na internetu za sta je potrebno celih 10 sec. ili su podpuno nesposobni ili namerno lazu.

Ја се о'мах сетим Кристин Аманпур и веродостојног новинарског извештавања....те оних комбија у Либији пуни " крвавих жртава - лутака ", па у
предграђу Дохе студио , коме би МГМ и Парамаунт позавидео , те оног " несретника " у Грузији , који са " мртвим " братом размењује локацију и
гардеробу.....и то све зарад " аутетичности "...па тек оне несретне и обогаљене УСА војнике по ратиштима широм света , мислим у холивудским
филмовима......туга ме уФати....да не поменем " тугу " Килларином лицу кад гледа директни пренос , дал' стварног или не , убиства бин Ладена...
Медији , и једни и други , темељито обављају задати посао.....шокирати јавност са само једним циљем...!?

smesno....slika je dve godine stara , nase smece od medija jedini na svetu to objavljuje kao frisku vest. Kakvi drugi dokazi trebaju?

ili je mozda neka zavera ili stvarno nasi tabloidni mediji jedini na svetu objavljuju istinu.

- - - - - - - - - -

Ја се о'мах сетим Кристин Аманпур и веродостојног новинарског извештавања....те оних комбија у Либији пуни " крвавих жртава - лутака ", па у
предграђу Дохе студио , коме би МГМ и Парамаунт позавидео , те оног " несретника " у Грузији , који са " мртвим " братом размењује локацију и
гардеробу.....и то све зарад " аутетичности "...па тек оне несретне и обогаљене УСА војнике по ратиштима широм света , мислим у холивудским
филмовима......туга ме уФати....да не поменем " тугу " Килларином лицу кад гледа директни пренос , дал' стварног или не , убиства бин Ладена...
Медији , и једни и други , темељито обављају задати посао.....шокирати јавност са само једним циљем...!?

nema vama pomoci.

smesno....slika je dve godine stara , nase smece od medija jedini na svetu to objavljuje kao frisku vest. Kakvi drugi dokazi trebaju?

ili je mozda neka zavera ili stvarno nasi tabloidni mediji jedini na svetu objavljuju istinu.

- - - - - - - - - -

nema vama pomoci.

Мора да си плак'о гледајући филм " Пад црног јастреба " , ја сам туговао пар месеци и замрзео све Сомалијце што су се онако иживљавали
над сиротим маринцима који су им дошли са понудама и пријатељским намерама , а они ДИВЉАЦИ не знају то да цене...него их масакрирају...

Ako Bog sam ne vidi......ali sa druge strane Bog nam je ostavio pravila te kako ih postujemo tako nam se vraca.

Ako od rodjenja gledas samo sebe,kako da zakines,ukrades,ponizis i gledas sve ostale kao sluge kao sto radi skoro svaki covek na ovoj planeti rat i razaranje je sasvim logicna posledica svega.

izvestavanje iz sirije postaje komicno

mirza ganic je opet poginuo

izgleda da je on bas zapeo da to odradi...ubili ga prosle nedelje a evo ubili ga i ove...samo ove nedelje je vest sigurnija ali da ipak sacekamo jos malo

- - - - - - - - - -

Пенобетон штити већина најслађа за гуриjа. А то њихових аж 72....судећи по описима. z:lol:

1388663790_1657412034.jpg

"Главним неговати, другог не узимати и у пут" - (ц) К. Кинчев :super:
sta je ovo, quratc pancir?
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ма лукаво је то постављен мамац - у избору између свакодневних коза (по неки пут и јарана и женских рођака, како се коме заломи) и обећаних лепих жена (макар биле и девице) - одлука за неке мухамеданце је јасна. А самоексплодирајуће мухамеданке имају класичан женски мотив - радозналост. Шта им то раде хурије, а што ја или наша коза нисмо умеле да урадимо? Наравно, успут поново постају и девице, али та технологија одавно постоји и на земљи, а не само у Џенету.

nije mi jasno, ako je nagrada za muske gomila pi cki u dzenetu, koja je nagrada za muslimanke koje se raznose? gomila crnaca sa dobrim kobajama?

Sad ti valja i musliman z:D

razlika izmedju civilizovanog muslimana i islamiste ljudozdera je ko nebo i zemlja. asad zasluzuje bar 200 godina zatvora ali oni ljudozderi zasluzuju po metak u celo.

- - - - - - - - - -

Dakle, jedno realno predvidjanje nastupajucih dogadjaja:

1. Do kraja aprila cisti se okolina Damaska i granica Sirije i Jordana. Asad kupa napalmom, pacovi hrle u Dzehenem.

2. U maju se ciste poslednji kvartovi Homsa. Tenkovi sa portretom predsednika Asada gaze leseve dzhiadista.

3. Pakleno leto donosi ciscenje Alepa. Hiljade dzhiadista umiru dnevno, nekoliko meseci.

4. Na jesen padaju poslednji dzepovi dzihadistickog otpora u zapadnoj Siriiji.

5. Na zimu 2014. Asadovi tenkovi prodiru dolinom Eufrata i Tigra.

NNovu 2015. Sirijci docekuju slaveci na ulicama. Rat je gotov. Jede se jagnjetina i pije.

a januar i februar? godisnji odmor?

- - - - - - - - - -

Nisam ja Srbin da idem ratovati za pare ili vehabija da zelim poginuti al kazem ko voli nek izvoli

samo vehabije ginu za islam? pa sta si ti, kukavica? pichka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back