KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 42.220
Sto bi od one vijesti prije pola godine kako je Asad na izmaku snaga i pred padom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto bi od one vijesti prije pola godine kako je Asad na izmaku snaga i pred padom?
![]()
nema americkih helikoptera da talibanima probiju put, kao u tripoliju
Nekako sije mi se dopadaju sto grade dobro rijeci i mastoviti su u govoru i nekako im to lici jer su zgodni kad sastavljaju rijeci. Kod selefija mi se dopada teologija koja je za mene sjajna i originalna Muhammedovom s.a.v.s. izvornom ucenju. Inace, sljedbenici selefizma ne zadovoljavaju kriterijume onoga sto pise u selefijskim knjigama.
...ама , има их..............само су мЛого далеко !?
Ovo sto je podvuceno i zatamnjeno u pocetku teksta ove @teme bi mogao da bude deo odgovora " ... O desetinama mrtvih u zracnom udaru ..." !
Ko je postavio "burad napunjenu explozivom pored puta " ?!
Neko ko je veoma slican i onima koji su "postavljali exploziv" na Pijaci Markale i u Vase Miskina ...
Ono sto sam primjetio kod sunnita je nekako histericna mrznja prema siitima. Meni je nekako zao Siita. Oni nekako pripadaju posebnom miljeu muslimana. Nekako su slobodoumniji, kreativniji i puni maste. Selefizam je u sustini pun jednostavnosti i jednostavnost krasi selefizam. Selefizam je tako privlacan da ponekad ne razumijem zasto ima takvih ljudi ispunjeni mrznjom medju njima.

Сиријски аеродром вероватно никада ниjе издржали такву оптерећења. Сваки час овде слетаjу тежки авиона из Русије. И тако три дана непрекидно.
Од теретним увалама појављују оклопни "Урала" са митраљеска рупа - на оних ће се преместити војнике пратећих опасну робу, кухиње и резервоаре за воду. У укупном износу од скоро 100 јединица.
За такав масиван пренос било је потребно 38 летове на релацији "Чкаловскиј-Латакиа" и обрнуто.
Вероватно ово прва страна војна операција ССО ВС Русиjи.
На видео за дајући интервјуа након 2.40 иде напред и назад специјалац апсолутно несириjског изгледа, у интересантан обвесе, у занимљивом камуфлаже.....![]()

(Reuters) - Former Lebanese minister Mohamad Chatah, who opposed Syrian President Bashar al-Assad, was killed in a massive bomb blast on Friday which one of his political allies blamed on the Shi'ite Hezbollah militia.
Ginu neprijetelji Asada i u Libanu. Napred Asade, Srbine!
BEJRUT – Najmanje pet osoba je danas poginulo, a 66 ranjeno u eksploziji automobila-bombe u južnom delu Bejruta, uporištu šiitske grupe Hezbolah.
Pozivajući se na neimenovane bezbednosne izvore, pretpostavlja se da je među žrtvama i bombaš-samoubica.
Razvalio ih je Asad ko bager zabu !
Gazi olos Asade - Srpsko Ruski sine !

Sad ti valja i musliman![]()
Ako vam je Asad toliko drag skupite par hilhada cetnika i pravac Sirija i pomozite mu kao sto ste pomagali i GadafijuСада теби не ваља ни мухамеданац? Па чему ми остали да се надамо?
Ako vam je Asad toliko drag skupite par hilhada cetnika i pravac Sirija i pomozite mu kao sto ste pomagali i Gadafiju
Nije potrebno. Bitno je da vas mundzose iz ovih krajeva masovno salje u dzenet kod devica![]()