Borba protiv ISISA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekako sije mi se dopadaju sto grade dobro rijeci i mastoviti su u govoru i nekako im to lici jer su zgodni kad sastavljaju rijeci. Kod selefija mi se dopada teologija koja je za mene sjajna i originalna Muhammedovom s.a.v.s. izvornom ucenju. Inace, sljedbenici selefizma ne zadovoljavaju kriterijume onoga sto pise u selefijskim knjigama.

Имам неодољив утисак да Абдула сјајно и веома иронично пише о мухамеданству, имитирајући Минга. При томе ми се у томе само јавља зрнце сумње због тога да му Цитадела (као оповељена мухамеданка) никада није одговорила. Или ми је то промакло? Веома ценим хумор и сатиру, али ово је ипак политички подфорум, па бих волео да већина постова садржи углавном информације и лична мишљења, а само у једном делу иронију, као неопходан зачин. Код паметних, а ово је комплимент са моје стране, није увек лако распознати шта је став, а шта је шала.

Ovo sto je podvuceno i zatamnjeno u pocetku teksta ove @teme bi mogao da bude deo odgovora " ... O desetinama mrtvih u zracnom udaru ..." !
Ko je postavio "burad napunjenu explozivom pored puta " ?!
Neko ko je veoma slican i onima koji su "postavljali exploziv" na Pijaci Markale i u Vase Miskina ...

"Buradi" nije niko postavio pored puta vec se ona u Siriji izbacuju masovno iz helikoptera i aviona, veoma precizno +/- 1000m

Samo je jedna armija!!

1517436_450777138356810_1894350305_n.png

• Podržavam
Reactions: 27E
Ono sto sam primjetio kod sunnita je nekako histericna mrznja prema siitima. Meni je nekako zao Siita. Oni nekako pripadaju posebnom miljeu muslimana. Nekako su slobodoumniji, kreativniji i puni maste. Selefizam je u sustini pun jednostavnosti i jednostavnost krasi selefizam. Selefizam je tako privlacan da ponekad ne razumijem zasto ima takvih ljudi ispunjeni mrznjom medju njima.

Svi muslimani su braća i sramota je ovo šta se dešava.

Сиријски аеродром вероватно никада ниjе издржали такву оптерећења. Сваки час овде слетаjу тежки авиона из Русије. И тако три дана непрекидно.
Од теретним увалама појављују оклопни "Урала" са митраљеска рупа - на оних ће се преместити војнике пратећих опасну робу, кухиње и резервоаре за воду. У укупном износу од скоро 100 јединица.
За такав масиван пренос било је потребно 38 летове на релацији "Чкаловскиј-Латакиа" и обрнуто.

Вероватно ово прва страна војна операција ССО ВС Русиjи.
На видео за дајући интервјуа након 2.40 иде напред и назад специјалац апсолутно несириjског изгледа, у интересантан обвесе, у занимљивом камуфлаже.....:cool: :)

Сиријски аеродром вероватно никада ниjе издржали такву оптерећења. Сваки час овде слетаjу тежки авиона из Русије. И тако три дана непрекидно.
Од теретним увалама појављују оклопни "Урала" са митраљеска рупа - на оних ће се преместити војнике пратећих опасну робу, кухиње и резервоаре за воду. У укупном износу од скоро 100 јединица.
За такав масиван пренос било је потребно 38 летове на релацији "Чкаловскиј-Латакиа" и обрнуто.

Вероватно ово прва страна војна операција ССО ВС Русиjи.
На видео за дајући интервјуа након 2.40 иде напред и назад специјалац апсолутно несириjског изгледа, у интересантан обвесе, у занимљивом камуфлаже.....:cool: :)

А следующий транспорт будут игрушки для детей за Новий год! z;)

БЕЈРУТ, 27. децембар 2013. (ФоНет) - Сиријске снаге безбедности су данас убиле 150 побуњеника у заседи у близини Дамаска, јавила је државна телевизија.
Наводи се да су у близини Каламуна убијени "терористи" из организације Ал Нусра Фронт, јавља ДПА.
Каламун се налази у близини границе са Либаном и важи за кључну тачку за снабдевање сиријских побуњеника.

Обашка што нису у питању убијени "терористи" него терористи и људождери, али колико хурија у Џенету ће сада морати да буде накнадно ангажовано?

http://www.reuters.com/article/2013/12/27/us-syria-crisis-beirut-bomb-idUSBRE9BQ01H20131227
(Reuters) - Former Lebanese minister Mohamad Chatah, who opposed Syrian President Bashar al-Assad, was killed in a massive bomb blast on Friday which one of his political allies blamed on the Shi'ite Hezbollah militia.

У Бејруту је убијен бивши министар финансија, виши члан сунитске фракције, и активни противник уплитања Хезболаха у Сирији.

Ginu neprijetelji Asada i u Libanu. Napred Asade, Srbine!

Не, не и не! Мора да се спречи превелика краткорочна осцилација курса. Уз ове новопридошле, када тек нагрну наши нововрбовани бошњакијанци, санџаклијанци и остали, цена п...е хурија у Џенету ће толико да скочи да ова наша сиротиња то неће моћи да издржи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back