Борба против исис-а 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sirija će poželeti kozojeba ali kozojeba više biti neće. Srce mi se cepa...

A bit ce koza, zar ne.

- - - - - - - - - -

Udar Ruske avijacije na humanitarni konvoj , koji je iz Sirije u tursku prevozio mleko u prahu i slicno juzno voce ....

A ne bih rekao da je to bilo koji oblik juznoga voca, pre bi bilo da je to prenos nuz produkta, mleka i mlecnih preradjevina.

Eto, dal sam u pravu ili ne, more vidi se i iz javiona.

e vis na to sam zaboravio, dakle , saginjanje, nestrucno baratanje sa goouzovima, mleko i mlecne preradjevine=je eksplozija gasova.;)

to more bit, da da, nis drugo nije u pitanju a svi oni , koji tvrde da se municija, nafta i ostale igracke , unistilo, su , more lasci. :think:

Valjda su se golicali pre leteće tačke...a prilikom ateriranja su prdnuli...ja mislim da je to bilo...tako mi izgleda na snimku.

Valjda su se golicali pre leteće tačke...a prilikom ateriranja su prdnuli...ja mislim da je to bilo...tako mi izgleda na snimku.

Assumption kolega, nismo to videli, jer , mi mozemo samo naGadjat, kako je doslo do promena gasne strukture goouzova.

Problem je da nisu nis na prevenciji radili , ono mlako i mlecni proizvodi , da se ne mesaju.

I eto, letelo se i letelo.

A i Mingo, nije tu da nam kaze kako i sta je trebalo......ciniti.

Assumption kolega, nismo to videli, jer , mi mozemo samo naGadjat, kako je doslo do promena gasne strukture goouzova.

Problem je da nisu nis na prevenciji radili , ono mlako i mlecni proizvodi , da se ne mesaju.

I eto, letelo se i letelo.

A i Mingo, nije tu da nam kaze kako i sta je trebalo......ciniti.

Kako god poštovani kolega. Posle horor bajke "Asad i 7 jarića" sledi nova kozojebačka popularna igra "Ko se u konvoj skrije - bolje da ga nije"...

Lose vesti za Ruse - promasili su krstic i tako omogucili ljudozderima da se bez gubitaka spasu iz kasarne ...

Boro, dođe mi da pomislim da si isti lik sa više nickova.... Ovde kucaš kao Jaguarka tj Poznato Lice tj ...
Krstić nije nišan, već orijentir za kameru koja snima, jedna raketa je zveknula desno pa druga levo od objekta. Prilikom detonacije troši se kiseonik te oni u toj blizini nit mogu da dišu nit mogu da se olade, tamo ljudojedi i kozoljubi živi nisu mogli da ostanu....

Скроз су уничтожени ! :-)

Овде су "отресли ораје"

CW7fDy8WsAAAcCp.jpg

----------------------------------------------------

Користите касетне?
Не!

Poslednja izmena:
Један мали детаљ што се тиче горе поменутог "отресања ораја"

"Руски бомбардери Су-34 уништили су важан терористички камп за обуку у провинцији Идлиб. У кампу је била стационирана и велика група искусних инструктора из суседних држава“, казао је."

....Ооо Турци!

Један мали детаљ што се тиче горе поменутог "отресања ораја"

"Руски бомбардери Су-34 уништили су важан терористички камп за обуку у провинцији Идлиб. У кампу је била стационирана и велика група искусних инструктора из суседних држава“, казао је."

....Ооо Турци!

Znaci ode iskusna emigracija Allahu, a kod kuce Kurdi prave zurku!

Kreće napad na branu na Eufratu

#YPG/#SDF gave statement confirming that Tishrin Dam offensive will start https://t.co/zl9A5Ur079

@islamicworldupd ������ BREAKING: #SDF/#YPG/#FSA started operation toward #Tishrin Dam south #Kobane #Syria

Kurdi. SDF i hrišćanske milicije postigle prve uspehe

#Map
#SDF/#YPG forces take three villages towards Tishrin Dam https://t.co/Y8wzt8JgeR
CW7vZR0UkAArUjt.jpg

Poslednja izmena:
Breaking: Syrian Army begins the critical battle at the strategic town of Kabani in northeastern Latakia
http://www.almasdarnews.com/article...tegic-town-of-kabani-in-northeastern-latakia/

Na mapama se ovo mesto pojavljuje pod imenom KBANA

Sidorenko javlja da je mesto oslobodjeno!
:klap:

- - - - - - - - - -

Na samom juznom prilazu Alepu nesto se cudno dogadja.
Po vestima o akcijama SAA, covek bi dao zakljuciti da su ovih dana dzihadisti zauzeli neke teritorije u tom uskom grlu? :think:
Nesto se o tome nije javljalo...

- - - - - - - - - -
U dzihadistickoj enklavi iznad Homsa pokarabasili se medjusobno umereni islamisti-zlikovci.... :lol:

- - - - - - - - - -

Hezbollah, Syrian Army Capture the Al-Zorba Farms in southern Aleppo :ok:
http://www.almasdarnews.com/article...apture-the-al-zorba-farms-in-southern-aleppo/

Poslednja izmena:
Iz Deir Ez-Zora lose vesti.
Dzihadisti javljaju da su napravili proboj u industrijski deo grada, nakon sto su uputili 3 vozila-bombe

Untitled.jpg

SANA kaze da su uspesno odbili napad ?!?!
http://sana.sy/en/?p=64759

ISIL govori da su ubili 40 SAA vojnika, zaplenili tenk i mnogo oruzja!?

- - - - - - - - - -

Manji napredak SAA ostvarila i u istocnoj Guti (oko Mardz Al Sultan)

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 367806

- - - - - - - - - -

To je to za veceras.
Pozdrav, drustvo! ;)

Да сви јављају о томе вечерас.
Надам се добрим вестима сутра, Арапи неће да ратују ноћу, сада они спавају.

Иначе, овакве слике узнемирују дежурне терористе, из мени мало познатих разлога.
CW5oYzSWEAEYkBl.jpg

Неће све ово да буде ни много лако ни много брзо, али Сирија ће опет да буде једна много лепа и успешна земља, у којој ће се све конфесије да живе у миру као и раније, а и сироти јарци ће најзад моћи да приђу козама, пошто ће сви ови сатанисти да заврше што у џехенуму, што у избеглиштву - у ЕУ-ропској унији, САД или осталим државама подржаваоцима тероризма.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back