Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.874
Lose vesti za Ruse - promasili su krstic i tako omogucili ljudozderima da se bez gubitaka spasu iz kasarne ...
Скроз су уничтожени ! :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lose vesti za Ruse - promasili su krstic i tako omogucili ljudozderima da se bez gubitaka spasu iz kasarne ...
Sirija će poželeti kozojeba ali kozojeba više biti neće. Srce mi se cepa...
Udar Ruske avijacije na humanitarni konvoj , koji je iz Sirije u tursku prevozio mleko u prahu i slicno juzno voce ....
Можда је то оно прђење о којем прича Минго.A bit ce koza, zar ne.
- - - - - - - - - -
A ne bih rekao da je to bilo koji oblik juznoga voca, pre bi bilo da je to prenos nuz produkta, mleka i mlecnih preradjevina.
Eto, dal sam u pravu ili ne, more vidi se i iz javiona.
Можда је то оно прђење о којем прича Минго.![]()

e vis na to sam zaboravio, dakle , saginjanje, nestrucno baratanje sa goouzovima, mleko i mlecne preradjevine=je eksplozija gasova.
to more bit, da da, nis drugo nije u pitanju a svi oni , koji tvrde da se municija, nafta i ostale igracke , unistilo, su , more lasci.![]()
Valjda su se golicali pre leteće tačke...a prilikom ateriranja su prdnuli...ja mislim da je to bilo...tako mi izgleda na snimku.
Assumption kolega, nismo to videli, jer , mi mozemo samo naGadjat, kako je doslo do promena gasne strukture goouzova.
Problem je da nisu nis na prevenciji radili , ono mlako i mlecni proizvodi , da se ne mesaju.
I eto, letelo se i letelo.
A i Mingo, nije tu da nam kaze kako i sta je trebalo......ciniti.

Скроз су уничтожени ! :-)
Овде су "отресли ораје"
![]()
----------------------------------------------------
Користите касетне?
Не!

Један мали детаљ што се тиче горе поменутог "отресања ораја"
"Руски бомбардери Су-34 уништили су важан терористички камп за обуку у провинцији Идлиб. У кампу је била стационирана и велика група искусних инструктора из суседних држава“, казао је."
....Ооо Турци!
Kreće napad na branu na Eufratu
#YPG/#SDF gave statement confirming that Tishrin Dam offensive will start https://t.co/zl9A5Ur079
@islamicworldupd ������ BREAKING: #SDF/#YPG/#FSA started operation toward #Tishrin Dam south #Kobane #Syria
Breaking: Syrian Army begins the critical battle at the strategic town of Kabani in northeastern Latakia
http://www.almasdarnews.com/article...tegic-town-of-kabani-in-northeastern-latakia/
Na mapama se ovo mesto pojavljuje pod imenom KBANA

Kuva na zapadnim prilazima Alepa.
Napad SAA na alepsko predgrade Han Al-Asal