Bones

Вечерас задња епизода на РТС-у, ја већ почео да скидам четврти серијал са нета, ко ће издржати док РТС откупи нове епизоде :)

I to bi bilo to od Bones za sada sto se RTS tice ;)

Kako sam se valjala od smeha kad je tresnula Buta na sahrani :zcepanje:

Mada iskreno nisam bas zadovoljna kako su resili slucaj - mislim da je to sa Zakom malo nategnuto, nigde u prethodnim epizodama nema ni nagovestaja ko bi mogao biti ubica, a onda tras! Bzvz :(

Bila je bas dobra poslednja epizoda...kad sam videla da 'sahranjuju' Buta i bilo mi drago da je kraj, ali sva sreca da je to bio trik :D
I meni malo bzv kako su otkrili da je Zak Gormogonov pomocnik, bar da je neke sumnje bilo pre...ja mislila da je to Svits...

A kad je Bouns dosla kod Buta u kupatilo i on ustao iz kade, pa ga pita treba li ti peskir :hahaha1:

I to bi bilo to od Bones za sada sto se RTS tice ;)

Kako sam se valjala od smeha kad je tresnula Buta na sahrani :zcepanje:

Mada iskreno nisam bas zadovoljna kako su resili slucaj - mislim da je to sa Zakom malo nategnuto, nigde u prethodnim epizodama nema ni nagovestaja ko bi mogao biti ubica, a onda tras! Bzvz :(
Prica sa Zakom jos nije gotova. ;)

Nem' pojma... ja sam zadivljen serijom. :) Centralne figure(But i Bouns), odnosno njihov odnos i reagovanje u razlicitim situacijama je veoma interesantno.A sve to dopunjuju likovi koji su oko njih, cije su price takodje jako zanimljive.Mislim da sam cak i naucio par sitnica gledajuci seriju.;)

Back