- Poruka
- 50.320
Da, veceras i ponedeljak...
Kao pripremu za veceras odgledajte ovaj video
Bones to bolje radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, veceras i ponedeljak...
Kao pripremu za veceras odgledajte ovaj video
Kako mi je bilo zao kad je ona debela veprina upucala Buta....bila je bas extra epizoda.![]()

Evo nove serije za sve ljubitelje kriminalistickih serija.
Od veceras serija ravna C.S.I-U.
Вечерас задња епизода на РТС-у, ја већ почео да скидам четврти серијал са нета, ко ће издржати док РТС откупи нове епизоде![]()
Ja stig'o do 7 epizode.ја већ почео да скидам четврти серијал са нета, ко ће издржати док РТС откупи нове епизоде![]()
Iz epizode u epizodu iznenadjenje. 
Ja stig'o do 7 epizode.Iz epizode u epizodu iznenadjenje.
![]()

Prica sa Zakom jos nije gotova.I to bi bilo to od Bones za sada sto se RTS tice![]()
Kako sam se valjala od smeha kad je tresnula Buta na sahrani
Mada iskreno nisam bas zadovoljna kako su resili slucaj - mislim da je to sa Zakom malo nategnuto, nigde u prethodnim epizodama nema ni nagovestaja ko bi mogao biti ubica, a onda tras! Bzvz![]()
Prica sa Zakom jos nije gotova.![]()

Centralne figure(But i Bouns), odnosno njihov odnos i reagovanje u razlicitim situacijama je veoma interesantno.A sve to dopunjuju likovi koji su oko njih, cije su price takodje jako zanimljive.Mislim da sam cak i naucio par sitnica gledajuci seriju.Ahaaaa...i mislila sam da ce biti nastavljena u narednom serijalu...nemoj nam otkrivati daljePrica sa Zakom jos nije gotova.![]()

Naravno da necu.Ahaaaa...i mislila sam da ce biti nastavljena u narednom serijalu...nemoj nam otkrivati daljemi koji nemamo seriju, ostaje nam da cekamo kad ce rts da je otkupi ili da nadjemo nekoga da skine
![]()
![]()
To to, zagolicao siNaravno da necu.Zato sam i samo napomenuo-da vam zagolicam mastu.
![]()