Bones

hej....mozda vec znate ali reko cisto da vas obavestim :D...posto na forumu rts-a ljudi su odusevljeni sto ce gledati trecu sezonu ove fenomenalne serije....E pa,ja sam bila mnogo ne strpljva cekajuci rts...i nasla lepo na sajtu i pogledala i 3 i 4 sezonu.(tu ima jedno 40 epizoda)..:klap::D...moze se skinuti ili gledati online...Rts je za sada odkupio samo trecu,a cetvrta ko zna kada ce. Ne treba komentarisati da sam skoz luda za ovom serijom:dash::hahaha:....a snimaju i 5 sezonu....ali koliko sam saznala snimili su prve dve epizode,ali ce biti premijerno prikazane u septembru.Naravno u Americi prvo...ali pokusacu preko neta da vidim hocu li uspeti u tom poduhvatu da i ja pogledam te epizode....samo jos da kazem da su extra i 3 i 4 sezona...i necete se pokajati da ih gledate.....pozzzzz

Fina serija,samo mnogo strasna,od kad je gledam,imam problem da ,kad je mrak,idem negde sama:lol::sad2:

A meni je Bouns predivna,bas mi je gotivna njena licnost:) skroz je izgubljena.

Samo,oseca se neka ''sladunjavost'',u odnosu nje i Buta...Cim sam gledala prvu epizodu,znala sam da ce se njih dvoje smuvati jednom,sto i videh na netu.

Људи, што нико не коментарише серију мало, кренуле су сад епизоде на РТС-у које се нису до сад приказивале. Како вам се чине, мени је серија иначе супер, тако да ми је и овај трећи серијал добар.

A u zadnjih par epizoda ganjaju nekog "ljudozdera". Na kraju danasnje lik otvara orman da ostavi kaput i izlece lik sa nozem.Totalno neocekivano!Posto sam gledao jutros oko ponoci moram priznati da sam se malo cimnuo .:D

Prva sezona mi je ipak bila najbolja.
Sada su već ušli u standardizovani šablon i to se oseća.
Ne sviđa mi se što su počeli i da greše ubacujući totalne nebuloze, koje su dokazano netačne.
A lik psihijatra, onog klinca je ubačen na silu u priču.

Mada mora se priznati da je serija veliko osveženje i da ljubomoran sam na sve aparate kojima raspolažu... veoma ljubomoran...

A u zadnjih par epizoda ganjaju nekog "ljudozdera". Na kraju danasnje lik otvara orman da ostavi kaput i izlece lik sa nozem.Totalno neocekivano!Posto sam gledao jutros oko ponoci moram priznati da sam se malo cimnuo .:D

И ја сам се исто цимнуо као луд :D Јесте да су мало ушли у шаблон, али је тако са свим серијама. Мени се код серије највише свиђа то што је различита од осталих криминалистичких серија, не знам зашто, некако има неки шмек :)

И ја сам се исто цимнуо као луд :D Јесте да су мало ушли у шаблон, али је тако са свим серијама. Мени се код серије највише свиђа то што је различита од осталих криминалистичких серија, не знам зашто, некако има неки шмек :)
Bas to, ima nesto sto me tera da gledam.:)Iako mogu da skinem sa interneta sve epizode ipak cekam RTS. :)

Uf i ja se prepala sinoc, bas nisam ocekivala da ce biti sacekusa u ormanu...

Ne pratim bas redovno seriju, pa da priupitam, zasto je Bounsin otac u zatvoru? Koga je ubio?

Ne pratim bas redovno seriju, pa da priupitam, zasto je Bounsin otac u zatvoru? Koga je ubio?

I ja sam se prepala sinoc...:D...Kao kad gledas horor filmove pa znas da je ubica u ormanu ali opet..:P...Njen otac je u zatvoru jer je ubio nekog lika iz FBI...Jel tako bese? :S...Sada skoro je bila ta ep...:P

Њен отац је у затвору јер је раније заједно са њеном мајком био пљачкаш банака. Али су и он и мајка морали да побегну од бивших партнера-пљачкаша и да оставе Боунс и њеног брата саме, зато је она љута на оца. То убиство неког ФБИ директора се десило скорије и убио га је да би спасио Боунс, пошто је и тај директор био некако ту умешан, заборавио сам сад већ како.

Back