Боља жена

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
38.229
Стално се по дискусијама повлачи фоскула БОЉЕ

... шта је то 'бољи човек'... 'бољи мушкарац'.. 'боља жена'

од чега&које/кога 'бољи'... у чему 'боља/и' ???

шта је то што добре издваја и препоручује ???

Рецимо жена сте и са 'бољим' сте мушкарцем ... али имате мушо дете и 'учите га' да баш такав мушкарац не постане

За мене је нека/неко бољи када бар ствара да има за себе плус за макар још толико ...

Например, ти и Сенсеј имате лоше аватаре. Посебно ти јер је бео и делује као да слика није учитана.

И такође је лоше то што стално бришеш своје постове јер се тиме нарушава интегритет разговора.

Например, ти и Сенсеј имате лоше аватаре. Посебно ти јер је бео и делује као да слика није учитана.

И такође је лоше то што стално бришеш своје постове јер се тиме нарушава интегритет разговора.

Аватар је бело . Учитана је слика .. Скроз бело....

Мало је и занимљиво .. Овде на постовима се аватар види као круг .. а када се кликне на профил аватар је квадрат ...

У неку руку аватар је бели круг у белом квадрату

411319.jpg

Интегритет? Ваљда континуитет

Па није баш стално да бришем.

Чешће бришем својевољно кад почну својевољно да бришу и банују .. као вид протеста .

Усталом зашто не брисати .. Просто не слажем се више са сопственим мишљењем ..

Мислим да треба дозволити ретро брисање .. ј

Дакле, боља жена је она која има нормалан аватар и не брише своје постове.

Wow... Тако мало некад делује скоро суррелано

Poslednja izmena:
Стално се по дискусијама повлачи фоскула БОЉЕ

... шта је то 'бољи човек'... 'бољи мушкарац'.. 'боља жена'

од чега&које/кога 'бољи'... у чему 'боља/и' ???
od onog sa kim ga poredis :mrgreen:
шта је то што добре издваја и препоручује ??
krcat CV!
Рецимо жена сте и са 'бољим' сте мушкарцем ... али имате мушо дете и 'учите га' да баш такав мушкарац не постане

За мене је нека/неко бољи када бар ствара да има за себе плус за макар још толико ...
jel tema samo o novcu?

Zilion primera kako biti bolji,jel zna neka da cuti,ne zna,eto bolja da cutimo zajedno

... како знати .. чему онда.. а не рећи ?

od onog sa kim ga poredis :mrgreen:

krcat CV!

jel tema samo o novcu?

Па подкаст свега .. је у крајњој истанци новац као сублимат ...

Жетонизација .. коинтизација .. је постала социофрејм свега

metro-entrance-automatic-gate.jpg

Poslednja izmena:
Niko ne zna šta su bolje žene a svi ih žele , želeti znači - neimati a neimati znači siromaštvo i siromaštvo nije bogatstvo jer bogatstvo je moguć ..a moćni vladaju. Ko vlada izaziva strah - strah izaziva mržnju a mržnja nije ljubav... Ljubav se sama hvali... Hvale se i hvalisavci, oni čak i lažu. a u laži su kratke noge ..ustvari ja mislim da onaj ko može da objasni zašto je pica okrugla i pakuje se u četvrtaste kutije i seče na trouglove taj isti može da nam kaže šta je to bolja žena..🤔

Niko ne zna šta su bolje žene a svi ih žele , želeti znači - neimati a neimati znači siromaštvo i siromaštvo nije bogatstvo jer bogatstvo je moguć ..a moćni vladaju. Ko vlada izaziva strah - strah izaziva mržnju a mržnja nije ljubav... Ljubav se sama hvali... Hvale se i hvalisavci, oni čak i lažu. a u laži su kratke noge ..ustvari ja mislim da onaj ko može da objasni zašto je pica okrugla i pakuje se u četvrtaste kutije i seče na trouglove taj isti može da nam kaže šta je to bolja žena..🤔

Онај? Мислиш жене немогу да објасне облик паковање и сечење ? ...Можда им је лењо ... Или мисле да је непотребно ?

Poslednja izmena:

Back