Боља жена

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
31.429
Стално се по дискусијама повлачи фоскула БОЉЕ

... шта је то 'бољи човек'... 'бољи мушкарац'.. 'боља жена'

од чега&које/кога 'бољи'... у чему 'боља/и' ???

шта је то што добре издваја и препоручује ???

Рецимо жена сте и са 'бољим' сте мушкарцем ... али имате мушо дете и 'учите га' да баш такав мушкарац не постане

За мене је нека/неко бољи када бар ствара да има за себе плус за макар још толико ...

Например, ти и Сенсеј имате лоше аватаре. Посебно ти јер је бео и делује као да слика није учитана.

И такође је лоше то што стално бришеш своје постове јер се тиме нарушава интегритет разговора.

Например, ти и Сенсеј имате лоше аватаре. Посебно ти јер је бео и делује као да слика није учитана.

И такође је лоше то што стално бришеш своје постове јер се тиме нарушава интегритет разговора.

Аватар је бело . Учитана је слика .. Скроз бело....

Мало је и занимљиво .. Овде на постовима се аватар види као круг .. а када се кликне на профил аватар је квадрат ...

У неку руку аватар је бели круг у белом квадрату

411319.jpg

Интегритет? Ваљда континуитет

Па није баш стално да бришем.

Чешће бришем својевољно кад почну својевољно да бришу и банују .. као вид протеста .

Усталом зашто не брисати .. Просто не слажем се више са сопственим мишљењем ..

Мислим да треба дозволити ретро брисање .. ј

Дакле, боља жена је она која има нормалан аватар и не брише своје постове.

Wow... Тако мало некад делује скоро суррелано

Poslednja izmena:
Стално се по дискусијама повлачи фоскула БОЉЕ

... шта је то 'бољи човек'... 'бољи мушкарац'.. 'боља жена'

од чега&које/кога 'бољи'... у чему 'боља/и' ???
od onog sa kim ga poredis :mrgreen:
шта је то што добре издваја и препоручује ??
krcat CV!
Рецимо жена сте и са 'бољим' сте мушкарцем ... али имате мушо дете и 'учите га' да баш такав мушкарац не постане

За мене је нека/неко бољи када бар ствара да има за себе плус за макар још толико ...
jel tema samo o novcu?

Zilion primera kako biti bolji,jel zna neka da cuti,ne zna,eto bolja da cutimo zajedno

... како знати .. чему онда.. а не рећи ?

od onog sa kim ga poredis :mrgreen:

krcat CV!

jel tema samo o novcu?

Па подкаст свега .. је у крајњој истанци новац као сублимат ...

Жетонизација .. коинтизација .. је постала социофрејм свега

metro-entrance-automatic-gate.jpg

Poslednja izmena:
Jesi li siguran da nije nešto drugo belo u belom kvadratu z:mrgreen:

... Уствари није бели круг .. већ је киклопска зеница на сивилу кроз коју 'гледамо' на белу мрежњачу ....

.. .на коју се скупља ваш одраз

Минимализам симболике...

Niko ne zna šta su bolje žene a svi ih žele , želeti znači - neimati a neimati znači siromaštvo i siromaštvo nije bogatstvo jer bogatstvo je moguć ..a moćni vladaju. Ko vlada izaziva strah - strah izaziva mržnju a mržnja nije ljubav... Ljubav se sama hvali... Hvale se i hvalisavci, oni čak i lažu. a u laži su kratke noge ..ustvari ja mislim da onaj ko može da objasni zašto je pica okrugla i pakuje se u četvrtaste kutije i seče na trouglove taj isti može da nam kaže šta je to bolja žena..🤔

Niko ne zna šta su bolje žene a svi ih žele , želeti znači - neimati a neimati znači siromaštvo i siromaštvo nije bogatstvo jer bogatstvo je moguć ..a moćni vladaju. Ko vlada izaziva strah - strah izaziva mržnju a mržnja nije ljubav... Ljubav se sama hvali... Hvale se i hvalisavci, oni čak i lažu. a u laži su kratke noge ..ustvari ja mislim da onaj ko može da objasni zašto je pica okrugla i pakuje se u četvrtaste kutije i seče na trouglove taj isti može da nam kaže šta je to bolja žena..🤔

Онај? Мислиш жене немогу да објасне облик паковање и сечење ? ...Можда им је лењо ... Или мисле да је непотребно ?

Poslednja izmena:

Back