Da vam opisem moje razocarenje od sinoc... Otisla sam da se vidim s drugaricama i ova jedna je dosla u svojoj novoj bundi minimum do kolena, ako nije bila i duza (naglasavam duzinu cisto da biste imali predstavu o broju unistenih zivota), mislim da su lasice u pitanju. Uz to je rec o osobi koja je na mom fejsu videla xy objava protiv krzna, a ja cesto znam i da izvradjem nekog na tu temu i to mm zna, cak sam primetila da joj je malo i frka pa je pocela da se sali na rucun toga kako cu joj unistiti bundu (inace, ne vidim bas poentu toga, jer ko hoce da nosi leseve na sebi otici ce i kupiti novu, sto je jos gore, pa bolje neka mu je ta koju vec ima).
E sad, nije mene razocarala ono kao ona, ioanako mi nikad nije bila nesto bliska i oduvek sam imala neki gard prema njoj, nego me je razocarala cinjenica da neko sve vidi i sve zna i jednostavno ga nije briga i nije mu zao... ne zeli da pomogne :/
Inace, nisam joj nista rekla, jer vec zna sta mislim o tome tako da smatram da za tim nema potrebe i ukapirala sam da se ne vredi raspravljati s ljudima, nego im pokazes sve, edukujes ih, a ako je njima jos uvek svejedno sto nose tudju patnju na sebi - ja tu ne mogu nista, mogu samo da ih zalim jer su plitki i primitivni....