Bojkotujte KRZNO !!!

To što si videla je sigurno feretka :) - tvor
Imam i ja jednog takvog kući :D
Pogledaj moj album na pf albumi -"PakoPako" pa mi reci da li na tu životinjku misliš? :D

nisam ih videla izbliza, da jesam, vrv bih mogla bolje da procenim sta je u pitanju. inace, prvo sam i mislila da su feretke, ali sve feretke koje sam videla uzivo su manje dosta od to dvoje sto su ovi ljudi setali, zato sve nesto mislim da je neka druga vrsta u pitanju :zroll:
pogledacu njihove slicice ;)

inace, upravo sam se ponovo posvadjala s babom zbog bundi... primitivizmu nikad kraja -.-

Moja mama kod mene zaboravila subaru, jutros, pre nego sto je mm odneo, mazila sam jadnu rusku liju. :( Ebote, kontam, moja macka Blondi ima divno krzno, skoro je cela plava, pravo je cudo i sreca da je jos niko nije ustavio!

ali ja se stvarno pitam sta nije u redu sa ljudima?! razumem sto su ranije ljudi kupovali svasta, nije bilo neta, nisu imali pojma ni o cemu, ziveli su u nekim zabludama ne samo po pitanju krzna, nego uopste, ali ovo sad ne razumem nikako. jos kad vidim one umisljene klinke u uggsicama (mislim na original) - pozli mi :dash:

da, ali tako nam bar daju mogucnost da ih bombardujemo svakakvim slikama i snimcima, samo sto one to sve nesto slabo primecuju :roll: zato je moja sveca objavljivala jednu te istu sliku svaki dan dok je bila na raspustu (prikazuje kako se prave uggsice) :lol:

da, ali tako nam bar daju mogucnost da ih bombardujemo svakakvim slikama i snimcima, samo sto one to sve nesto slabo primecuju :roll: zato je moja sveca objavljivala jednu te istu sliku svaki dan dok je bila na raspustu (prikazuje kako se prave uggsice) :lol:

Mislis da dopire? Moja kuma i njen verenik koriste biorazgradivu kozmetiku i hemiju a kad im posaljem zahtev za neku peticiju tipa save the seal cubs, iznapusavaju me kako smaram. :(

A mozda je vestacko krzno?

Nije, pipala sam da proverim.

ne bas, ali meni je zadovoljstvo bar kad im se zgadi zivot na 5 sekundi :evil:
inace, mene niko nije napusavao da smaram, ali su me smarali s pitanjima "a sto delis slike tih zivotinja?" i td, pa sam ja iznapusavala njih :whistling:

421719_361422357223544_100000673477245_1150091_1645011490_n.jpg

Meni je nekako jezivo kada vidim ljude odevene u krzno, pogotovo one koje obese oko vrata mrtve lisice, sa sve šapama i njuškama koje vise. Strašno. :(
A i sve mi je to nekako primitivno... ta potreba da se nosi krzno ubijenih životinja... poput nekog trofeja... :confused: Nikada ne bih mogla to da nosim... ni da mi neko plati, a kamoli da dam pare. :confused:

ne zna se koja je "inteligentnija" i "otmenija" -.- btw, krzno nose i mirka vasiljevic (uvek mi je bila odvratna, ali dok je nisam videla u bundi, nisam znala zasto) i marija kilibarda (zbog ovog sam se bas zgrozila, jer sam nju gotivila i mislila da je pametna i dobra), da ne nabrajam ostali talog sa estrade... sve u svemu, na tv-u u poslednje vreme odgledam samo neki film, ili seriju jer kad gledam nesto drugo redovno se iznerviram.

inace, imala sam ideju zimus da odstampam letke sa onim slikama protiv krzna i da to lepo tutnem u ruke svakom koga vidim da nosi isto, ali nisam je sprovela u delo jer nemam stampac, a ni toliko para da stampam letke u boji :S

Back