Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.430
Ko svesno podrzava dandare i sam je - sta?A pa ti nemaš da nisu lopovi, samo je razlika dal ti vidiš autoput il ga ne vidiš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko svesno podrzava dandare i sam je - sta?A pa ti nemaš da nisu lopovi, samo je razlika dal ti vidiš autoput il ga ne vidiš![]()
Al nama se drugi ni ne kandiduju. A kako vidim ni u Ameriki nije bolje.Ko svesno podrzava dandare i sam je - sta?
Sad ste stvarno u nebranom grožđu, pošto je demokratska opozicija napustila parlamenat.Al nama se drugi ni ne kandiduju. A kako vidim ni u Ameriki nije bolje.
Svađe je to isto.
To te ne moze opravdati.Al nama se drugi ni ne kandiduju. A kako vidim ni u Ameriki nije bolje.
Svađe je to isto.
Gradi ću vam i ja šta hoćete ako me pustate da vas zakinem za 50 milijona €Kada je Imperator Đilas podigao prvi most u 50 godina, vi ste se pretvarali da ga ne primećujete.
Nešto nisam primetila da ste izgradili Most na Adi devedesetihGradi ću vam i ja šta hoćete ako me pustate da vas zakinem za 50 milijona €
A i koga po Srbiji zanima sočim se farbaju beograđani
A ja ne mogu da izmišljam toplu voduTo te ne moze opravdati.

Ne da izmisljas nego da priznas.A ja ne mogu da izmišljam toplu vodu![]()
Nama su devedesetih mostovi rušeni!Nešto nisam primetila da ste izgradili Most na Adi devedesetih
Izgleda da je tačno ono što se priča, da je aleksandar vučić najnesposobnija osoba u univerzumu
Ja gljedam manje zlo, a ti gledaj šta se tebi gledaNe da izmisljas nego da priznas.
Treba ciniti po savesti.Ja gljedam manje zlo, a ti gledaj šta se tebi gleda![]()
A ne treba biti ni preterano paranoičan. Možda ako i uopšte.Svako neka cini po savesti.
Uopste ne treba biti paranoican ali ni ovca.A ne treba biti ni preterano paranoičan. Možda ako i uopšte.
Pa valjda se vidi koliki pogoni su po Srbiji pootvarani- treba biti baš ćorav pa ne videti.Uopste ne treba biti paranoican ali ni ovca.
Koliki ?!Pa valjda se vidi kolili pogoni su po Srbiji pootvarani- treba biti baš ćorav pa ne videti.
Vidi se ,kako se ne vidi.Jagodinac bas pre neki dan preseko vrpcu za poljski klozet.Pa valjda se vidi kolili pogoni su po Srbiji pootvarani- treba biti baš ćorav pa ne videti.
Pa pelene nose i kod Bezosa u Ameriki i Jevropi.Koliki ?!
I čiji su ... Jel nose pelene beše radnici, jel to normalno?
Ne znam ja šta ti gledaš¿¡Vidi se ,kako se ne vidi.Jagodinac bas pre neki dan preseko vrpcu za poljski klozet.
Sta drugo moze da se vidi na RTS,nego vlas i samo vlas?Ne znam ja šta ti gledaš¿¡
Plate kod Bezosa su ozbiljne cifre, plate u Srbiji su beda.Pa pelene nose i kod Bezosa u Ameriki i Jevropi.
Doduše, tamo kažu da nose flašice.
To je tvoj problem što ti gledaš RTS.Sta drugo moze da se vidi na RTS,nego vlas i samo vlas?
Da bar nisu lazi i budalastine ...
SNS bolje da nista ne radi...mnogo manje bi kostali ovaj narod i drzavu.To je tvoj problem što ti gledaš RTS.
Ja pričam o onom što se vidi odokativno, a i od ljudi. A i od opozicije kad kuka šta se sve subvencioniše. Od njihovog kukanja moš najviše i da vidiš.
Jesam li to dobro razumeo da je Šormaz upravo izjavio da je Vučić obezbedio Srbiji status kandidata EU?
Auh bre. Dakle svakog meseca kada pogledam debatu, naprednjački predstavnik sve više i više laže.
Verovatno će za par meseci tema biti Vučićev Most na Adi.![]()
Ako nema debate, ne mogu ni da se blamiraju. Ispali bi totalne neznalice i primitivni nesposobnjakovići i pored mog malog nećaka od 11 godina.Misliš ozbiljne u odnosu na Srbiju¿¡Plate kod Bezosa su ozbiljne cifre, plate u Srbiji su beda.
Zašto Bezos ne želi ovde da investira?
Pa najbolje da se prave minuti i sekundi. Tu smo najbolje prolaziliSNS bolje da nista ne radi...mnogo manje bi kostali ovaj narod i drzavu.