Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.428
Za sve ima igranice.Nesko ti si protiv slobodnog novinarstva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve ima igranice.Nesko ti si protiv slobodnog novinarstva.

Opoziciju vode interesi, a to su ljudi generacijama u vlasti, pa i deo UDBE, tacnije svih srpskih obavestajnih i kontraobavestajnih sluzbi, ali i veliki deo dijaspore kljukane laznim informacijama koji je tokom 80tih zauzeo sve vazne pozicije i koji je u direktnoj interesnoj vezi sa siptarima i ustasama s kojima su podelili vlast u tadasnjoj drzavi.Opoziciju rukovodi neko sa strane sigurno neka organizacija.
Zasto bojkot? Zato sto nemaju uslova da demokratski dodju na vlast, a ni snage da dodju nasilno, pa se bojkotom stvara lazna slika nestabilnosti vlasti da bi se izazvala reakcija " medjunarodne zajednice " koja bi ih pritiscima na vlast dovela blizu ili sasvim na vlast. Scenario slican promeni vlasti 2000. sto je najveci domet te opozicije, pa vecina trazi nacine da se uklopi u sadasnju vlast....
Opozicija sve vreme ima podrsku stranaca, sto je pogodan nacinOnda je opozicija imala podršku stranaca, danas nema.
Bojkot je normalna stvar u demokratiji, ne znam čemu bauk.
Vučić će iovako dobiti vlast, ovo će biti duga borba.
To je brutalna laž vlasti..a ti si naseo.Opozicija sve vreme ima podrsku stranaca, sto je pogodan nacin
da se utice na stanje na nekoj teritoriji i sasvim logicno.
Sta ono rece haradinaj Vucicu? Smenicu te ja? Valjda je mislio da izadje na izbore u Srbiji ili da pare od droge ulozi u opozicju, koja je naravno i deo SNS i SPS odakle dolaze naredjenja za setnje....
Pazi ti to sada meljes kada je ovaj već sada 7 godina na vlasti.Taj seljacki kriminalac i ubica se nimalo ne razlikuje od Obradovica kao predstavnika srpske opozicije koja nije stigla da udje u vlast, dok je djilas predstavnik one najgore vrste opozicije tipa " Sto gore to bolje" a ovi umereniji su predstavnici duboke drzave....odmeravaju na koju ce stranu da bi opstali u vlasti...
Pazi ti to sada meljes kada je ovaj već sada 7 godina na vlasti.
Za koga si glasao 2012 . Godine?
Sta ono rece haradinaj Vucicu? Smenicu te ja? ..
Opoziciju vode interesi, a to su ljudi generacijama u vlasti, pa i deo UDBE, tacnije svih srpskih obavestajnih i kontraobavestajnih sluzbi, ali i veliki deo dijaspore kljukane laznim informacijama koji je tokom 80tih zauzeo sve vazne pozicije i koji je u direktnoj interesnoj vezi sa siptarima i ustasama s kojima su podelili vlast u tadasnjoj drzavi.
Prvi predstavnik zvanicni opozicije je bila DSS koja je okupljala svu intelegenciju, ne samo srpsku da bi se kasnije okopili oko DS koji je saradjivao sa inostranstvom, pa je posle bombardovanja imao najvise vlasti, ponovnim podelama nastali su regioni i pocepana DS, gde su se umesale seljacke stranke koje su prale uticaj bombardovanja i ubistva djindjica, milosevica....tako da su i sada na vlasti u pozadini izabrane vlasti i vladaju sto gore to bolje pripisujuci vlasti sve svoje lazi, prevare i ubistva....dok onaj deo u dijaspori dobija informacije da u srbiji jos vlada UDBA i odatle se finansiraju vece i manje grupe koje su u politici Srbije....Da ne govorimo o uticaju srpskih clanova raznih tajnih sluzbi i zaposlenih u stranim kompanijama i bankama koji pokusavaju da preko opozicije vladaju Srbijom....sto realno i rade uskladjivanjem interesa.
Kupovina glasova je protiv ustava.Svako ima pravo da glasa za koga HOĆE.Onaj što izgubi ima pravo da se LJUTI.
Опозиција ни тада као ни сада није имала подршку странаца, то је лаж и пропаганда Милошевићевих национал-социјалиста. Управо је супротно. Милошевића су западни политичари у већој или мањој мери подржавали и никог другог овде нису фермали за суву шљиву све до 1997 када су видели да са њим не може баш никако пустили га низ воду, а и онда су желели да он остане на власти да би га уцењивали а он им све чинио значи нешто слично као данас Вучић.Onda je opozicija imala podršku stranaca, danas nema.
(...)
Kupovina glasova je protiv ustava.
Glas se ne kupuje.
To si trebao da naučiš u Svici.
Neki dobiju i posao što ližu bulju vodji AV pa ti vidi...Ma kakva kupovina glasova gospodine.Da bi mi bilo odobreno da glasam ja dajem 100 franaka.Pitaj opoziciju ili vladajuću stranku jel bi dali
makar po 100 franaka da bi glasali.Ko god neće da plati terajte ga u pm.
Da Ali podrsku su svakako imali od zapada i pozdravili su što je Milošević penzionisan.Опозиција ни тада као ни сада није имала подршку странаца, то је лаж и пропаганда Милошевићевих национал-социјалиста. Управо је супротно. Милошевића су западни политичари у већој или мањој мери подржавали и никог другог овде нису фермали за суву шљиву све до 1997 када су видели да са њим не може баш никако пустили га низ воду, а и онда су желели да он остане на власти да би га уцењивали а он им све чинио значи нешто слично као данас Вучић.
Па тако ни Пети октобар није "финансирала CIA" што је тек глупост и лаж без икаквих доказа; прича се наиме базира на два и по пасуса једног шпијунског романа. Паре су са Кипра у Сегедин дознакама уплаћивали Милошевићеви повереници - тајкуни који су желели да га се отарасе да би огромна лова која је изнета џаковима из Србије и коју су држали на својим рачунима постала стварно њихова.
Neki dobiju i posao što ližu bulju vodji AV pa ti vidi...
Ti jos dajes pare da bi glasao za tiranina, lolzMeni poso i ne treba jer sam se naradio.Nego šta je sa ovim zašto ne glasam a dajem 100 franaka da bi glasao.
E, ako je tako onda si sve u pravu.....posto je to iz prve ruke informacija sto bi neko u nju sumnjao...Činjenica je da ovako nešto nikada nije izrečeno.To što vlast preko svojih,subvencionisanih medija,pušta ovakve lažne vesti ne znači da su iste i istinite.Namenjene su licima sa posebnim potrebama.U stvrnosti,Haradinaj ne bi ni vladao na Kosovu bez Vučića,jer nema većinu bez Vučićevih ljudi.Ljudi kojima Haradinaj dolazi na slave,sa kojima pije,sa kojima se druži...Kako je samo Marić,urednik Peconijeve (koji je finansijer SNS-a) televizije,napravio interviju sa Haradinajem,gde je pokušao da ga predstavi kao kul tipa...
Ako je tebi vlast i opozicija isto onda si u pravu....osim sto je post o opoziciji, pa sam obrisao ostatak...Sve je to tačno.Jedini problem je što si ovde izostavio sadašnju vlast,koja je deo iste ekipe,što je svojim potezima i dokazala.Plašiš se da ih imenuješ,ili ti je u interesu da ih ne pominješ?
Kako mogu da budu isto?Ako je tebi vlast i opozicija isto onda si u pravu....osim sto je post o opoziciji, pa sam obrisao ostatak...

E, ako je tako onda si sve u pravu.....posto je to iz prve ruke informacija sto bi neko u nju sumnjao...
Samo nastavite tim putem....meni je malo blatnjav...a ima i onih ljigavih mocvarnih zivotinja koje svrate iz mulja tvitera
Ako je tebi vlast i opozicija isto onda si u pravu....osim sto je post o opoziciji, pa sam obrisao ostatak...