Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Ja sam radnička klasa. Radim za platu.
Ti ako ne radiš, ne znači da smo svi isti.
Uglavnom, meni skidaju porez sa plate, ne političarima i politikantima dok se igraju izbora.
И ја сам радио за плату док си ти вукао шерпу по авлији. И зарадио сам пензију. А политичари су били неки други.
Теби је суђено да ти данашњи политичари ,,кроје капу'' и за то узимају дебеле паре!

Ja sam radnička klasa. Radim za platu.

Ti ako ne radiš, ne znači da smo svi isti.

Uglavnom, meni skidaju porez sa plate, ne političarima i politikantima dok se igraju izbora.
Pa znaš kako- ne bi mi dobijali povoljne kredite i investicije ako bi uveli diktaturu, a što je mnogo veći finansinski faktor nego taj tvoj porez. Ono, jeste da se od plata uzima za porez, al dosta se plate od tog poreza i isplaćuju. To prelivanje iz šupljeg u prazno i nije neka sreća. A svet ako te tera na izbore- ti tu druge jednostavno ni nemaš.

И ја сам радио за плату док си ти вукао шерпу по авлији. И зарадио сам пензију. А политичари су били неки други.
Теби је суђено да ти данашњи политичари ,,кроје капу'' и за то узимају дебеле паре!

Pa dobro sad, čemu drama? Tebi su neki drugi krojili kapu, meni kroje ovi danas.

Neću valjda da se pravdam što sam se rodio kad sam se rodio.

Poenta je da radničke klase ima, pošto očigledno neko sve ovo mora da plati.

Pa znaš kako- ne bi mi dobijali povoljne kredite i investicije ako bi uveli diktaturu, a što je mnogo veći finansinski faktor nego taj tvoj porez. Ono, jeste da se od plata uzima za porez, al dosta se plate od tog poreza i isplaćuju. To prelivanje iz šupljeg u prazno i nije neka sreća...
To ti je nešto kao ovi burek ekonomisti što su u strahu da oni nekom vraćaju Švajcarske kredite :roll:

Pa dobro, košta i vojska pa je opet imaju i zemlje koje nikad nisu bile ni napadane.

Ali možda mogu biti. Kod nas promene sada ne može biti.

Stvarno ne vidim potrebu za tim trošenjem za glumljenje neke "demokratije" kad svi znamo da nit je ima, nit nam je potrebna.

Ono, sa ovakvom opštenarodnom podrškom, ne znam zašto se aktuelna vlast boji da neće imati legitimitet.

Pa znaš kako- ne bi mi dobijali povoljne kredite i investicije ako bi uveli diktaturu, a što je mnogo veći finansinski faktor nego taj tvoj porez. Ono, jeste da se od plata uzima za porez, al dosta se plate od tog poreza i isplaćuju. To prelivanje iz šupljeg u prazno i nije neka sreća. A svet ako te tera na izbore- ti tu druge jednostavno ni nemaš.

Izvini, ovo što ja radim nije šuplje, ja taj novac zarađujem, i to na ozbiljnim tržištima, ali je tačno da se preliva u prazno.

Kao što rekoh, nismo svi isti. Čekiću svaki problem liči na ekser, pa tako i onaj koji živi na budžetu misli da se svi finansiramo kreditima.

A što se kredita tiče, koliko sam upućen, finansijski smo stabilni, zaduženost nam se smanjuje, investicije rastu. Tako da smatram taj tvoj stav o našoj zavisnosti od kredita malo defetističkim.

Ovo, svet nas tera na izbore? A oni fakat nepotrebni? Pa onda će svet sutra da nas natera na bilo šta, da nam formira vladu, da nam određuje politiku...uostalom, nije svet jedan, tu su Kina, Rusija, Belorusija i mnoge druge zemlje u kojima se nepotrebnim izborima ne predaje suviše pažnje.

Ako već mora neki zvanični izraz volje naroda (a po meni je sada stvar jasna), onda svakih deset godina referendum da li smo za ovo to radi vlast, ili nismo.

Kada bi se na jedan tas vage stavio Đilas, a na drugi tas celokupna simpatizerska i članska masa SNS sa sve liderima, tada bi Đilas prevagnuo, kada je reč o sposobnosti.

I to za čitavih 25 000 000 evra
Ima ona scena u filmu Full Metal Jacket Kada crnac hoče da opali onu sa Tajlanda... Ona okrene glavu , crnac pomisli svašta, dal je ružan ili šta već...
Makro kaže da je veliki za nju 😆
Skine gaće crnac ona pogleda i kaže dajde, može 😍
E vidiš tako i SNS Botovi , puni predrasuda, biće sve u redu , ništa se ne brini nije too Big.
Ako vas Vucler toliko unakazio, Djiki može samo da vas vrati u normalu 😆

Opustite se, sad će Điki...samo da nam objasni otkud mu ona 24 miliona...:mazi:

Tako izgleda, ali ne znam zašto.

Realno, nema potrebe da razgovaraju sa opozicijom van parlamenta, ako opozicija neće u parlament, ko ih hebe.

A ono, neke radne grupe, neki formati ovakvi, onakvi, neki Mekailster.

Bajo, nećeš u Skupštinu? Sikter!

Nećeš na izbore? Sikter!
Kolega, Vi ste uboli sustinu posledica djindjicevizma.
Kada su ustoliceni pre dvadesetak godinica, fah-idioti
su po principu OBAVEZE morali konsultovati svoje
mecene za svaki politicki i bilo koji drugi potez koji
su cinili. Mozda su cak i nekog bastovana ili peracha
automobila u probranim ambasadama obavestavali
koji dan ce, kako i koliko puta kresnuti i zensku.
Neandertalci su zadrzali taj djindjicevisticki pelcer i
nastavili konsultalcije sa raznim zamenicima pomocnika
ko zna vec cega, poceli su cak dovoditi i iscedjene
smlate kao konsultante, posrednike tipa Kukana, drkana
i ostalih nebitnih yebivetara.
Neandertalci danas prave katastrofalnu gresku upustajuci
se u nekakav dijalog sa otpadnicima DS o pravilima
izbora koja su oni uspostavili.
Oko izbora se moze preliminarno popricati uz kafu u
hodniku Narodne Skupstine i to sa osobama koji
odradjuju svoj poslanicki mandat, a ova rulja sa ulice
koja ponovo pokusava podmetnuti Srbiji jeftine
djndjicevisticke stoseve stare dvadesetak godinica
mogu animirati samo BG-ske platfusare, licemerni
olos koji se nije uspeo uklipiti u djindjicevisticki voz
ili su iz njega ispale kao poslednje tupadzije.!!!

Realno, nema potrebe da razgovaraju sa opozicijom van parlamenta, ako opozicija neće u parlament, ko ih hebe.

Nećeš na izbore? Sikter!
Џаба ти сиктерисање када режим улаже огромну енергију да приволи опозицију да изађе на лажне изборе.

Џаба ти сиктерисање када режим улаже огромну енергију да приволи опозицију да изађе на лажне изборе.

Tako izgleda, ali čemu to?

Realno, nit režimu treba opozicija, nit opoziciji trebaju izbori.

Nit narodu sada treba promena vlasti (kad će režim ostati isti), nit je ta promena sada moguća.

Tako izgleda, ali čemu to?

(...)
Не да "изгледа" него јесте тако. А то је зато што ће скупштина изгубити легитимитет јер ће постати де факто једнопартијска. И то западни политичари (разни) неће више моћи да пред својом јавношћу провлаче као "Вучић - стабилност у Региону". Зато и Запад и режим врше притисак на опозицију да изађе на изборе.

Uskoro, Državotvorni pokret Srbije priključuje se bojkotu.

1569418091316.png

Nećeš na izbore? Sikter!
Ne cini drugome ono sto ne zelis da drugi tebi cini...inace ce ti se vratiti svaka nepravda koju si drugima cinio...pa ces onda vristati da ti cine nepravdu...

Back