Bojkot (opšta tema)

Koje je vaše mišljenje o ideji bojkota izbora? Da li će se ostvariti? Hoće li biti uspešan?

• Ukupno glasova
    84
Не пише нигде, и то је мањкавост Правилника.

To bi bilo mnogo, mnogo opasno. Barem po mom mišljenju. :think:S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije. Tako npr. alfalogo smatra da je bojkot glup kao fenomenem i da stoga ne sme biti predmet rasprave. Dakle, striktno subjektivno mišljenje koje pokušava nametnuti drugim ljudima, a sa pozicije moderatora bi konstituisalo i zloupotrebu položaja.

S druge strane, puštanje gluposti da se same dešavaju bez ikakvog nadzora, a već u Srbiji i ovako strašno imamo nadzora (zato i ima toliko mnogo gluposti) vrlo je opasno jer ohrabruje dalje gluposti. U krivu su oni koji smatraju da ne davanjem pažnje glupostima im u isto vreme ne pomažemo...naprotiv, to znači da mogu nesmetano da se množe i šire, jer nema nikog da im se suprotstavi.

U tom smislu, ako bismo uveli kako alfalogo predlaže uvođenje cenzure na forumu diskusija o stvarima koje su glupe, i uzmemo za uzev da nadležna moderacija časno i savesno interpretira (i na inteligentan način, naravno) stvari, razdvajajući glupe od onih koje to nisu, to će samo oterati veliki deo forumaške zajednice (a što je kritično, jer je Forum Krstarice i ovako vrlo ugrožen, da ne kažem pred gašenjem) ali i biti pozitivni stimulans da još više gluposti bude na ovom svetu.

Zato je predlog alfalogo strukturalnih izmena pravila Foruma Krstarice i više nego problematičan. :think:I razumljivo je zašto je mnogi ljudi zovu sendvičarem. Vučić upravo i želi da uvede tabu teme i cenzuru. Ako bismo na ovom forumu zabranili bilo kakve diskusije o domaćim temama, to bi koristilo samo onome ko želi da neke stvari sakrije pod tepih. :per:

To bi bilo mnogo, mnogo opasno. :think:S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije. Tako npr. alfalogo smatra da je bojkot glup kao fenomenem i da stoga ne sme biti predmet rasprave. Dakle, striktno subjektivno mišljenje koje pokušava nametnuti drugim ljudima, a sa pozicije moderatora bi konstituisalo i zloupotrebu položaja.

S druge strane, puštanje gluposti da se same dešavaju bez ikakvog nadzora, a već u Srbiji i ovako strašno imamo nadzora (zato i ima toliko mnogo gluposti) vrlo je opasno jer ohrabruje dalje gluposti. U krivu su oni koji smatraju da ne davanjem pažnje glupostima im u isto vreme ne pomažemo...naprotiv, to znači da mogu nesmetano da se množe i šire, jer nema nikog da im se suprotstavi.

U tom smislu, ako bismo uveli kako alfalogo predlaže uvođenje cenzure na forumu diskusija o stvarima koje su glupe, i uzmemo za uzev da nadležna moderacija časno i savesno interpretira (i na inteligentan način, naravno) stvari, razdvajajući glupe od onih koje to nisu, to će samo oterati veliki deo forumaške zajednice (a što je kritično, jer je Forum Krstarice i ovako vrlo ugrožen, da ne kažem pred gašenjem) ali i biti pozitivni stimulans da još više gluposti bude na ovom svetu.
A malo ti to brkaš.
Ti si i previše zapeo za gluposti- kao ona notorna da Đido zna da kadrira, a da Vučić koji je angažovao najjačeg svetskog ekonomistu ne zna :roll:
I onda sve gluposti koje su u sledu toga:eek:

Pa poenta je bila da Đilasa ne možeš da nazoveš ni s od sposobnim, niti p od poštenim... i tako slične mu bagre!

Čekaj malo...pričamo li o tvom predlogu izmena foruma Krstarice po kojem bi trebalo uvesti cenzuru događaja u politici koje deluju glupo (a što je, kao što sam već pojasnio, vrlo, vrlo opasno) ili o sposobnostima Dragana Đilasa? I gde je uopšte bilo reči o njegovom poštenju=

A i pre i posle svega bojkot ne može da bude nikakva tema.

Počinješ malčice da se gubiš. Probaj se usredsrediti na tok diskusije i napraviti nekakvu povezanu liniju. Ovako izgleda da nerazumljivost tvojih poruka ne proizlazi iz namernog trolovanja (tako da ti se izvinjavam) već od nemogućnosti (bilo nedostatka sposobnosti, ili nevoljnosti) da se prati rasprava.

Čekaj malo...pričamo li o tvom predlogu izmena foruma Krstarice po kojem bi trebalo uvesti cenzuru događaja u politici koje deluju glupo (a što je, kao što sam već pojasnio, vrlo, vrlo opasno) ili o sposobnostima Dragana Đilasa? I gde je uopšte bilo reči o njegovom poštenju=

Počinješ malčice da se gubiš. Probaj se usredsrediti na tok diskusije i napraviti nekakvu povezanu liniju. Ovako izgleda da nerazumljivost tvojih poruka ne proizlazi iz namernog trolovanja (tako da ti se izvinjavam) već izgleda od nemogućnosti da se prati rasprava.
Taj predlog si ti sam predložio. Ja ti samo pomažem da prepoznaš koliko glupo pišeš. Možda ti i nisi glup, al tako pišeš.
Prihvatam da možda nisu upućen, al ipak su tu krupni faktori u pitanju!

Počinješ malčice da se gubiš. Probaj se usredsrediti na tok diskusije i napraviti nekakvu povezanu liniju. Ovako izgleda da nerazumljivost tvojih poruka ne proizlazi iz namernog trolovanja (tako da ti se izvinjavam) već od nemogućnosti (bilo nedostatka sposobnosti, ili nevoljnosti) da se prati rasprava.
Pa nisam valjda poludeo da tvoje gluposti pratim do u sitna crevca¿¡
Navodim ti neku gro situaciju tvojih glupih analitika.

Pa nisam valjda poludeo da tvoje gluposti pratim do u sitna crevca¿¡
Navodim ti neku gro situaciju tvojih glupih analitika.

Znači ništa pametno već se ipak vraćamo na to da je cela tvoja priča vređanje na ličnoj osnovi.:fdlan:

Ništa, svakome treba pružiti šansu da se pokaže dobronamernim. Onaj ko nijedan voz ne iskoristi,...onda i jareća koža spada kao sama o sebi sebe. :thumbdown: Prijatno, alfalogo.

Znači ništa pametno već se ipak vraćamo na to da je cela tvoja priča vređanje na ličnoj osnovi.:fdlan:

Ništa, svakome treba pružiti šansu da se pokaže dobronamernim. Onaj ko nijedan voz ne iskoristi,...onda i jareća koža spada kao sama o sebi sebe. :thumbdown: Prijatno, alfalogo.
Pa ne, kad izvalis da Đido nešto zna- meni se tu obavezno pali crveno :namcor:
A mi smo voz dobili, al sigurno da nismo u prvoj klasi :aha2:

Овај алфалого има неку говорну ману. Као да му фале зуби, а пљувачком расквашена кифла му се прилепила за непца.

Mene samo interesuje da vidim forum kada Vučić padne, koliko će forumaša pogasiti naloge i otvoriti nove, kako bi im ružna prošlost bila oprošteno. Između ostalih da vidim i ostaje li nam alfalogo. :D

Ja se sećam kako to izgleda...a bio sam i moderator, te stoga imao i pristup internom forumu. Nalozi otkriju 'privremenost' svoje prirode. I da bude još gore, ljudi novim nalozima vode krstaške pohode protiv svojih neistomišljenika; ponajviše zapravo boreći se protiv samih sebe, želeći sami sebi nešto da dokažu, a ne njima. :namcor:

Zato ja stalno ponavljam i opet ću: Eremita je jedan od najiskrenijih članova ovog potforuma. Koliko god ga svi pljuvali i prozivali, čovek ima više obraza nego desetak forumaša zajedno.

Mene samo interesuje da vidim forum kada Vučić padne, koliko će forumaša pogasiti naloge i otvoriti nove, kako bi im ružna prošlost bila oprošteno. Između ostalih da vidim i ostaje li nam alfalogo. :D

Ja se sećam kako to izgleda...a bio sam i moderator, te stoga imao i pristup internom forumu. Nalozi otkriju 'privremenost' svoje prirode. I da bude još gore, ljudi novim nalozima vode krstaške pohode protiv svojih neistomišljenika; ponajviše zapravo boreći se protiv samih sebe, želeći sami sebi nešto da dokažu, a ne njima. :namcor:

Zato ja stalno ponavljam i opet ću: Eremita je jedan od najiskrenijih članova ovog potforuma. Koliko god ga svi pljuvali i prozivali, čovek ima više obraza nego desetak forumaša zajedno.

Форуми су идеални за иживљавање најскривенијих фантазија и најнижих страсти... Када претераш, вратиш се у новом облику, промењеног пола, сексуалне и политичке оријентације :)

"Slaven777
To bi bilo mnogo, mnogo opasno. Barem po mom mišljenju. :think:S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije.
Што, иначе. не раде... :mrgreen:

Овај, кад видим да се нешто предузима у Србији, или на овом форуму- против глупости, примитивизма и вређања, и да се то не толерише- подржаћу твоје становиште.
Дотле- извини, журим...:lol:

Аха...
Значи, ово је избор; примитивизму да дамо простор, да се не би угасио форум, јер би то била велика штета?:roll:

Ako bismo na ovom forumu zabranili bilo kakve diskusije o domaćim temama, to bi koristilo samo onome ko želi da neke stvari sakrije pod tepih. :per:
А ове бесмислене приче, по сто пута у круг исто, са свим арсеналом увреда и фестивалом хипертрофираних сујета неколицине коју није тако тешко идентификовати- донело је корист- чему? Коме?:lol:
Славене;
мој форумски стаж је огроман.
Међу првима у Србији сам се бавио овим стварима.
И за разлику од тебе- немам илузију да се овим дискусијама ишта мења, помера и решава.
Осим, на горе.

Rolo, ti misliš da je diskusija o bojkotu primitivizam?

Pa i sam se zalažeš upravo za ovo. I teme si otvarao na tu temu.

Primećujem inačee da nekima pitanje bojkota nije bilo problem koji treba učutkati...ali sada kada se u opoziciji o tome i priče, e sad je odjednom 'glupa tema' tobože. Pitam li se, pitam, zašto.:per:

Back