Koliko ti imaš ofšor firmi?Pa poenta je bila da Đilasa ne možeš da nazoveš ni s od sposobnim, niti p od poštenim... i tako slične mu bagre!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ti imaš ofšor firmi?Pa poenta je bila da Đilasa ne možeš da nazoveš ni s od sposobnim, niti p od poštenim... i tako slične mu bagre!
Не пише нигде, и то је мањкавост Правилника.
S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije. Tako npr. alfalogo smatra da je bojkot glup kao fenomenem i da stoga ne sme biti predmet rasprave. Dakle, striktno subjektivno mišljenje koje pokušava nametnuti drugim ljudima, a sa pozicije moderatora bi konstituisalo i zloupotrebu položaja.
I razumljivo je zašto je mnogi ljudi zovu sendvičarem. Vučić upravo i želi da uvede tabu teme i cenzuru. Ako bismo na ovom forumu zabranili bilo kakve diskusije o domaćim temama, to bi koristilo samo onome ko želi da neke stvari sakrije pod tepih. 
Ja radim pošteno- i samo takoKoliko ti imaš ofšor firmi?
A malo ti to brkaš.To bi bilo mnogo, mnogo opasno.S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije. Tako npr. alfalogo smatra da je bojkot glup kao fenomenem i da stoga ne sme biti predmet rasprave. Dakle, striktno subjektivno mišljenje koje pokušava nametnuti drugim ljudima, a sa pozicije moderatora bi konstituisalo i zloupotrebu položaja.
S druge strane, puštanje gluposti da se same dešavaju bez ikakvog nadzora, a već u Srbiji i ovako strašno imamo nadzora (zato i ima toliko mnogo gluposti) vrlo je opasno jer ohrabruje dalje gluposti. U krivu su oni koji smatraju da ne davanjem pažnje glupostima im u isto vreme ne pomažemo...naprotiv, to znači da mogu nesmetano da se množe i šire, jer nema nikog da im se suprotstavi.
U tom smislu, ako bismo uveli kako alfalogo predlaže uvođenje cenzure na forumu diskusija o stvarima koje su glupe, i uzmemo za uzev da nadležna moderacija časno i savesno interpretira (i na inteligentan način, naravno) stvari, razdvajajući glupe od onih koje to nisu, to će samo oterati veliki deo forumaške zajednice (a što je kritično, jer je Forum Krstarice i ovako vrlo ugrožen, da ne kažem pred gašenjem) ali i biti pozitivni stimulans da još više gluposti bude na ovom svetu.

Koga, ŠešeljaA malo ti to brkaš.
Ti si i previše zapeo za gluposti- kao ona notorna da Đido zna da kadrira, a da Vučić koji je angažovao najjačeg svetskog ekonomistu ne zna
I onda sve gluposti koje su u sledu toga![]()
Pa poenta je bila da Đilasa ne možeš da nazoveš ni s od sposobnim, niti p od poštenim... i tako slične mu bagre!
A i pre i posle svega bojkot ne može da bude nikakva tema.
Taj predlog si ti sam predložio. Ja ti samo pomažem da prepoznaš koliko glupo pišeš. Možda ti i nisi glup, al tako pišeš.Čekaj malo...pričamo li o tvom predlogu izmena foruma Krstarice po kojem bi trebalo uvesti cenzuru događaja u politici koje deluju glupo (a što je, kao što sam već pojasnio, vrlo, vrlo opasno) ili o sposobnostima Dragana Đilasa? I gde je uopšte bilo reči o njegovom poštenju=
Počinješ malčice da se gubiš. Probaj se usredsrediti na tok diskusije i napraviti nekakvu povezanu liniju. Ovako izgleda da nerazumljivost tvojih poruka ne proizlazi iz namernog trolovanja (tako da ti se izvinjavam) već izgleda od nemogućnosti da se prati rasprava.
Pa nisam valjda poludeo da tvoje gluposti pratim do u sitna crevca¿¡Počinješ malčice da se gubiš. Probaj se usredsrediti na tok diskusije i napraviti nekakvu povezanu liniju. Ovako izgleda da nerazumljivost tvojih poruka ne proizlazi iz namernog trolovanja (tako da ti se izvinjavam) već od nemogućnosti (bilo nedostatka sposobnosti, ili nevoljnosti) da se prati rasprava.
Pogodi koja stranka će ostati zapisana kao Izdajnik Kosovskog Zavetabojkot sad a izbori sledece godune haha..svi ce ih bre zaborave..tupsoni
Leba 3 dinara
Još jedna ekonomska misao Idiotčine
a tebe kao boli briga za kosovski zavet..Pogodi koja stranka će ostati zapisana kao Izdajnik Kosovskog Zaveta
Pa nisam valjda poludeo da tvoje gluposti pratim do u sitna crevca¿¡
Navodim ti neku gro situaciju tvojih glupih analitika.

Pa vi ste rekli 2008 da je Tadić izdajnik jer je počeo pregovore sa EUa tebe kao boli briga za kosovski zavet..
lepo mu kazi..seres ko fokaTaj predlog si ti sam predložio. Ja ti samo pomažem da prepoznaš koliko glupo pišeš. Možda ti i nisi glup, al tako pišeš.
Prihvatam da možda nisu upućen, al ipak su tu krupni faktori u pitanju!
Da su oni tupsoni samo zbog toga to bi im nekako i premahnulobojkot sad a izbori sledece godune haha..svi ce ih bre zaborave..tupsoni

a gde je potpis da je otislo kosovo..nisam videlaPa vi ste rekli 2008 da je Tadić izdajnik jer je počeo pregovore sa EU
A sad potpisujete da Kosmet postane Tačijev. Time ste sami sebe imenovali kao Benedikta Arnolda rođenog Branković
cum su se upecali na udicu vlasti i jesu tupsoniDa su oni tupsoni samo zbog toga to bi im nekako i premahnulo![]()
Pa ne, kad izvalis da Đido nešto zna- meni se tu obavezno pali crvenoZnači ništa pametno već se ipak vraćamo na to da je cela tvoja priča vređanje na ličnoj osnovi.
Ništa, svakome treba pružiti šansu da se pokaže dobronamernim. Onaj ko nijedan voz ne iskoristi,...onda i jareća koža spada kao sama o sebi sebe.Prijatno, alfalogo.
Možete alfalogu samo oko miloklizaОвај алфалого има неку говорну ману. Као да му фале зуби, а пљувачком расквашена кифла му се прилепила за непца.

Овај алфалого има неку говорну ману. Као да му фале зуби, а пљувачком расквашена кифла му се прилепила за непца.

Mene samo interesuje da vidim forum kada Vučić padne, koliko će forumaša pogasiti naloge i otvoriti nove, kako bi im ružna prošlost bila oprošteno. Između ostalih da vidim i ostaje li nam alfalogo.
Ja se sećam kako to izgleda...a bio sam i moderator, te stoga imao i pristup internom forumu. Nalozi otkriju 'privremenost' svoje prirode. I da bude još gore, ljudi novim nalozima vode krstaške pohode protiv svojih neistomišljenika; ponajviše zapravo boreći se protiv samih sebe, želeći sami sebi nešto da dokažu, a ne njima.
Zato ja stalno ponavljam i opet ću: Eremita je jedan od najiskrenijih članova ovog potforuma. Koliko god ga svi pljuvali i prozivali, čovek ima više obraza nego desetak forumaša zajedno.

Што, иначе. не раде...To bi bilo mnogo, mnogo opasno. Barem po mom mišljenju.S jedne strane, to bi značilo da par ljudi u moderaciji ima slobodu da analizira šta se događa u Srbiji i onda na osnovu sopstvenog nahođenja da sa foruma cenzuriše ako vidi da se priča o nečemu što je glupo, umesto nečeg što nije.
Овај, кад видим да се нешто предузима у Србији, или на овом форуму- против глупости, примитивизма и вређања, и да се то не толерише- подржаћу твоје становиште.S druge strane, puštanje gluposti da se same dešavaju bez ikakvog nadzora, a već u Srbiji i ovako strašno imamo nadzora (zato i ima toliko mnogo gluposti) vrlo je opasno jer ohrabruje dalje gluposti. U krivu su oni koji smatraju da ne davanjem pažnje glupostima im u isto vreme ne pomažemo...naprotiv, to znači da mogu nesmetano da se množe i šire, jer nema nikog da im se suprotstavi.

Аха...U tom smislu, ako bismo uveli kako alfalogo predlaže uvođenje cenzure na forumu diskusija o stvarima koje su glupe, i uzmemo za uzev da nadležna moderacija časno i savesno interpretira (i na inteligentan način, naravno) stvari, razdvajajući glupe od onih koje to nisu, to će samo oterati veliki deo forumaške zajednice (a što je kritično, jer je Forum Krstarice i ovako vrlo ugrožen, da ne kažem pred gašenjem) ali i biti pozitivni stimulans da još više gluposti bude na ovom svetu.
А ове бесмислене приче, по сто пута у круг исто, са свим арсеналом увреда и фестивалом хипертрофираних сујета неколицине коју није тако тешко идентификовати- донело је корист- чему? Коме?Ako bismo na ovom forumu zabranili bilo kakve diskusije o domaćim temama, to bi koristilo samo onome ko želi da neke stvari sakrije pod tepih.![]()