Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
4 Jami
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vulinov botHaha, pa kad je tebe zvao Vulinovac jer si podržao one iz MARKS grupe haha. Ne mogu Đilas i Vučić biti isto ti režimlijo.
Sve je to lepo teoretski ali ti se bojkotom eliminišeš sa scene,uskraćuješ sebi deo logistike,odsecaš izvore finansiranja i praktično prizivaš da te prozivaju da se finansiraš spolja ili od tajkuna i sl sranja, daješ puno opravdanje da te ignorišu mediji(znam da ni sada nije puno bolje ali opet tu si..prisutan si)....
Evo ti sad automatski na neki način sve one koji budi glasali za PSG ili barem one koje ne podržavaju koncept bojkota nazivaš na neki način neiskrenim opozicionarima,uhlebima i oportunistima. Automatski deliš te antirežimske snage .Zamisli sada koliko međusobne pljuvačine će krenuti nakon izbora javno naročito ako Sergej sa svojima izađe i dok se budu borili za pozicije u samoj opoziciji. Vuk i Đinđić v2. Što nam to treba? jel to slabi Vučića?
Opozicija je nije imala šanse da pobedi ali je imala šanse da se organizuje,zaista pritisne vlast oko uslova i obezbedi sebi podršku za to. Ovde je bilo jasno od starta da je bojkot bio krajnji cilj i strategija. Ej izbori su na proleće...sad je septembar.
Samo nije jasno šta posle? Kako će se boriti,kako pritiskati apsolutistu iz te pozicije, kako pridobiti apstinente anti-režimske(a ima ih veruj mi)....
Biće kajanja čini mi se jako brzo.

Komšijin spisak najnovijih režimlija i izdajnika:Vulinov bot
A u životu ga nisam pomenuo na forumu haha.
Kaže on meni posmatrao sam ja tebe, provaljen si bote. Hahaha
Zato što je bio najbliži levici, to je najveća izdaja!Jovo Bakić je uvek na vrhu liste, nema goreg![]()
Komšijin spisak najnovijih režimlija i izdajnika:
Jovo Bakić
Đorđe Vukadinović
Marko Vidojković
Sergej Trifunović
Mislim da tebi nikada nije verovao, a verovatno ni ovom DSS Vukadinoviću.A di je tu Slaven777?
A na primer da tu ulete još i Šapić i DSS, ipak DSS ne bi pristao na promenu ustava koji su oni pisali ma koliko komšija pisao da su udbaši?
Neće, ako Đilas bude glavni čovek na vlasti.SZS ce biti bolji od DOS-a.
Postoji mogućnost da Čanak, Čeda, Macura i Olenik naprave NATO koaliciju, samo ne znam da li bi prešli cenzus i uz bojkot od Sergeja.Strasno...
Mislim da bi razvaljivanje SPS-a povukao i mnoge druge stranke u ambis.. eh te lustracije koje nismo videli..

Da si gledao skupštinu sve bi ti bilo jasno...Bojkot je sraman čin tvrdoglavosti i samoživosti.
Inače rekao bih da je skepticizam kod Vidojkovića oko bojkota najnormalniji. On je rekao nešto potpuno realno a to je da se gube opštine poput Šapca ako se bojkotuju i lokalni izbori koje će AV verovatno raspisati. Dakle gasi se TV Šabac i ona njegova emisija Dobar loš zao.
). Od svih režimskih činilaca, samo su SPO i Zeleni stali uz Vučića.