bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.361
Zasto je bio ljut?znači ja Džegi nikad nisam video onako ljutog
odmah je počeo realne teorije biznisa i ja digo ruke, vidim nije zaebancija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto je bio ljut?znači ja Džegi nikad nisam video onako ljutog
odmah je počeo realne teorije biznisa i ja digo ruke, vidim nije zaebancija...
prema ugrizima imaš kvarnu šesticu a druga ti je izvadjena, sedmicu isto nemašNemoj da lažeš 350 dinara je u stepinom vajatu a 400 din gurmanska 200 grama. Ti si očigledno neki internet cirkus za siromašne?
Pogledajte prilog 1691082
pa jer je "časopis" zapravo zamišljen kao neoliberalna jeres - toalet papir akcije skočile a Ford i General Motors pukliZasto je bio ljut?
Sad pravim časopis "Protestant" tu će se bavim protestima a biće i dosta stručnjaka i super visoko intelektualnih političkih kolumnaMenidjeru, ovo sto pises![]()
znači ove fotke mi bile na njemuZnaci, USB nisi nasao?
Biće.
Ovaj maxi na cvetnom nema 5 radnika zaposleno na neodređeno, svi su vukovci tj na ugovor od danas do sutra. Jedino vlasništvo maksija su police. Sve ostalo nije njihovo.Radnici zaposleni putem omladinskih zadruga, poznati kao „fleksovci“, dobili su obaveštenje da od narednog dana više ne dolaze na posao, dok su studenti angažovani preko servisa „Volt“ za sada ostali na svojim pozicijama u nekim marketima.
Otpušteni su za portal Univerzitetski odjek naveli da su otkazi usledili bez prethodne najave i bez jasnog objašnjenja, kao i da ne znaju kome da se obrate za pravnu pomoć.
https://n1info.rs/biznis/portal-uni...no-otpustio-omladinske-radnika-tokom-bojkota/