Bojkot Deleze Maxi

Haha smešno

Od te rabote nema ništa
Jedino sam detektovao svega par MAXI-ja koji su pogodjeni ali kao što rekoh - na prste jedne ruke.
To su lokacije sa više lanaca gde LOKALNI PRAZILUKOVIĆI (Beogradjani nisu) lude glumilo
u ostalim MAXI-jima se kolege smeju kad se pomene "bojkot"
Kod mene postoje tri ogromna ali samo jedan trpi PRAZILUKOVIĆE jer su u blizini Arma, Aman, IDEA (nju ćete kao sledeće nedelje da učite pameti)
Za ovaj deo kod mene prazilukovići su često u sukobu medjusobno a policijski dosije prisutan kod polovine- pali na ekstraprofitima prilikom mečkarenja.
Oni kad naplaćuju za sebe ne brinu dal su najskuplji u Evropi a i šire.
Bruka prodje pare ostaju - tako okače iznad krsne ikone
Ne znam koj će kod mene, bolje da su tvoj komšiluk pa da vidiš koji je to profil

A sad da predjemo na pikanterije
Bojkot lopingera!

:vatromet:

Meni nije problem da li je skupo
Meni je problem ŠTO NIJE ZDRAVO MNOGO TOGA - zalud vam i nakupačka pijaca
Bilo skupo bilo jeftino pa nek je i džabe - kancerogeno je kancerogeno

Čak i kolege znaju da na delikates ne zalazim uopšte a na odeljenju pijace se iznenade kad kupim nešto (ne kad dopunjujem).
Trovačnice. U Idei radnica koja tu radi preda mnom bira banane i kaže: šta je ovo, da li je moguće da prodajemo ovakvo voće? Znaju radnici i sami šta prodaju.
I tako... ne kupi banane ona, ne kupih ni ja. :kez:

"OPTUŽBA" da Bambi, Jaffa, IMLEK plaćaju za pozicije...

Ovde se lukavo nabrajaju isključivo domaći brendovi a za zapadnu tekovinu.
Ukoliko kompanija ne plati za ekstra poziciju dobija redovan planogram te otud "IMLEK ima onoliko a ovi drugi nemaju a ja sa slizao sa njima"
Ne možete PRIVATNOJ firmi da odredjujete kako će organizovati prodaju.
Izvolte kod McDonaldsa pametujte

Takodje "Efektiva" je previdela dve stvari
- postoje redovni ali i namenski frižideri kompanija u kojima logično idu samo njihovi proizvodi iz proizvodne palete te kompanije
- Coca Cola zakupi ceo raf, ubaci svoj frižider ili više komada, zatim plaća dodatne pozicije ALI SE TU EFEKTIVA NE OGLAŠAVA

Oće Coca Cola da nalupa šamare ako neko uperi prstom pa bolje ćuti i laj tamo gde se smeju srednješkolcu
Coca Colina ROSA je skuplja u Srbiji nego u Grčkoj a znamo ko je dao Coca Coli izvor na 99 godina i tu Efektiva efektivno ćuti jer su trenutno opozicija.

Zašto "proziva" Bambi, JAfu i Imlek? Da mu tutnu nešto da ćuti i nastavi "život na foru".
Coca Cola bi mu tutnula neštp drugo, zna to i on.
Pa.svi su brendovi ili trgovačke marke nečiji su
Hoćeš poziciju - plati raf.
Atlantik, Nelt, Bambi...svi. šta tu ima bitno da se kaže.

Sklonili su ekrane da se ne vidi sta kucaju ,to sve treba pozatvarati
Poštovani, uvek ćete dobiti fiskalni račun u našim objektima.
Dok je Mali delio 5 stanova to su se prevrtale korpe "da neko nije možda bacio da mu ne treba",
čim je prošla akcija bacali račune na kasirke dok bi kopali 1 dinar kusura u metalu, valjda bili ljuti što nisu dobili stan
jbg, nismo ni mi pa ne gadjamo nikog...

Lično koristim mnogo bolju opciju po mene kao potrošača a to je da preko MAXI aplikacije aktiviram DIGITALNI RAČUN
Tada račun "ide na telefon" a ne ona traka iz kase koju ako izgubite kako da reklamirate?
Kao DIGITALNI RAČUN on je uvek prisutan na Vašem korisničkom profilu i ne morate da mislite ako dodjete u neprijatnu situaciju.

Recimo kupili ste kremić detetu a neki potrošač pre vas uzimao i otvarao teglu "da se uveri u stanje"?
Nažalost tu ne možemo ništa - svašta ljudima padne na pamet.
Margarini i sl. svuda maknu zaštitnu foliju ispod poklopca, ne kupe i vrate i prave se ludi.

Slepica na ulazu prijavi "svoj jogurt" PET 1.5lit pa zameni za pun i "izadje sa svojim" sve se ona uredno javi...
Posle nam neko zakuka kraj frižidera "ijaaaaoooo ovo neko pio"

To Efektivu naravno stručno demokratski zabole ali Vi budite pametni pa koristite DIGITALNI RAČUN zbog pomenutih kretenizama
Klošara je uvek bilo ali ovoliko slepaca odakle došlo ja ne znam.

Poslednja izmena:
Trovačnice. U Idei radnica koja tu radi preda mnom bira banane i kaže: šta je ovo, da li je moguće da prodajemo ovakvo voće? Znaju radnici i sami šta prodaju.
I tako... ne kupi banane ona, ne kupih ni ja. :kez:
Treba neko da vas nauči da ne kupujete banane dok su 200+ dinara kg dok su svuda u EU 1 EVRO tj 117 din kg.

Ne kupuješ i ćaos. Kupi gajbu jabuka po 40 din kg na pijaci pa glođi.

Treba neko da vas nauči da ne kupujete banane dok su 200+ dinara kg dok su svuda u EU 1 EVRO tj 117 din kg.

Ne kupuješ i ćaos. Kupi gajbu jabuka po 40 din kg na pijaci pa glođi.
Ne kupujem banane po toj ceni, a nije ni do cene, nego bar da liče na nešto.
Jabuke se inače ne glođu, ali ti ako želiš, samo izvoli. Ja ih i kupujem na pijaci.

Uglavnom se svaki lopovluk vezuje za supermarkete a nijedan distributere.
tako je ispalo

nažalost ostaje bolna činjenica da smo "ZEMLJA SA VISOKIM RIZIKOM POSLOVANJA" pa je cena po sistemu "nek jedan kupi time je platio i svoje i ukradeno"

NA ZAPADU se zna ko treba da krade, kod nas inspektori obezbedili suprugu i decu sa rešenjima da su kleptomani kojima ne možeš ništa
kao ludi su ne znaju šta rade a nisui ludi da uzmu najskuplje?
u mojoj psihijatriji savko ko udje obučen nije lud
kad dodje go/gola onda u redu pa izvoli

evo na zapadu, i policija dodje, al da hapsi a ne da iznosi sa klepto uverenjem

Ne kupujte po marketima ono što može na pijacama da se kupi ili po lokalnim prodavnicama. Povežite se sa lokalnim proizvođačima! Odjebite državu i pdv! Država je saučesnik u ovom pljačkanju i izgladnjivanju srba! Združeni zločinački poduhvat! Genocid!

Ništa ne kupujte što vam nije neophodno! Ne kupujte slatkiše i sokove! Pravite kolače i cedite sokove!

Nek se trgovci osuše i pocrkaju od gladi! Uzvratite im istom merom!

Ne kupujem banane po toj ceni, a nije ni do cene, nego bar da liče na nešto.
Jabuke se inače ne glođu, ali ti ako želiš, samo izvoli. Ja ih i kupujem na pijaci.
banane nemoj uopšte. možda one Bonitas al ni one nisu kao ranije
ne znam čime ih posipaju ali da se sasuši do ujutru kao zelena ili da se duplo smanji...
ZLO!

limun uzmem ako je iz Turske ali sad zaboravih koji prozvodjač, ostale slobodno preskoči

Ananas najbolje uzeti u limenci ali kolutovi
Cena ti se čini visokom ali

ako ćemo da gledamo korisnu gramažu tj jestivi deo onda je cena jako slična kao kod "svežeg" sa peruškom koji tek treba da seckaš

ogromna prednost ananasa u limenci je što je sigurno jestiv, "sveži" je prskan pa iako deluje spolja kako treba iznutra bude truo

i šta onda?

ja recimo kupim dva do tri ananasa ako su slična pa stavim kao ukras na orman a i lepo miriše soba
A ako budu i jestivi posle par dana onda tek super

Ne kupujte ananas je najbolje rešenje! Zašto da plaćate transport, špediciju i lopovsku zaradu trgovcima? Ne kupujte! Kupite jabuke i suve šljive! Kupujte od seljaka na pijacama ili u selu! Komšija će uvek da vam donese kilo dva pet! Izbegavajte trgovce oni su porez za budale!

Na zelenjaku ananas komad 100 din!

IMG_20250228_181040.jpg
IMG_20250228_181055.jpg
IMG_20250228_181108.jpg

Back