Bojkot Deleze Maxi

Efektiva: Građani izglasali bojkot Delezea na sedam dana, od 24. februara do 2. marta, sledeći Idea i Roda
Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva objavilo je da su građani u njihovoj anketi izglasali da od 24. februara na nedelju dana bojkotuju trgovinski lanac Delez, u sklopu kojeg se nalaze prodavnice Maxi i Shop&go.

Kako navodi Efektiva, u njihovoj anketi učestvovalo je skoro 20.000 građana, od kojih je 66,8 odsto glasalo za Delez.

Sledeći trgovinski lanac koji će potrošači u Srbiji bojkotovati je Merkator (Idea i Roda) sa 20,7 odsto glasova.

Treći je LIDL sa 7,3 odsto glasova.

"Univerexport je dobio tri odsto glasova, a DIS 2,2. Tim redosledom će pojedinačni bojkot i ići. Dakle, od ponedeljka 24. februara krećemo sa bojkotom Deleza, koji će trajati do nedelje, 2. marta", istakli su iz Efektive.

https://newsmaxbalkans.com/ekonomija/vesti/8962/efektiva-delez-bojkot-na-sedam-dana/vest
baš je efektiva :) Kako se ne zajebu da prvo bojkotuju ustašku rodu i ideu, pa slovenački merkator...nego baš maksi :) a za ostale će vidimo....bre ustaše providni ste....

nema veze sa time
jednostavno lik ne barata sa logikom ponajbolje
ne kažem da mu IDEA nije lepa ali TEMPO mu ne valja ništa
Ne znam kako im ne smrdi kada udju u IDEA i AMAN svi smrde kada udješ na vrata...pa i da su im cene niže ne vredi ući u te prodavnice...
Naravno da su ugroženi od MAXIja i DISa jer su ovi lanci bar pristojni...istina je da je LIDL bolji po cenama, ali je vidljivo da kriju loše meso pakovanjem i skidanjem cena, za šta IDEA i Roda nemaju osećaj, nego ih zabole...

Ne znam kako im ne smrdi kada udju u IDEA i AMAN svi smrde kada udješ na vrata...pa i da su im cene niže ne vredi ući u te prodavnice...
Naravno da su ugroženi od MAXIja i DISa jer su ovi lanci bar pristojni...istina je da je LIDL bolji po cenama, ali je vidljivo da kriju loše meso pakovanjem i skidanjem cena, za šta IDEA i Roda nemaju osećaj, nego ih zabole...
kamo sreće da su samo magaze skupe

krš BG pljeskavica - 600 kinti

McDonalds napuco cene ko da je Sloba vaskrso, tad nisam ulazio
kako ih nije sramota pljeskavica 48 grama sa 4 mrvice crnog luka, tri kapi kčapa, jedan štrc senfa, kolutić kiselog krastavčića sa listićem zelene salate da onoliko naplaćuju?

Sledeći za bojkot IDEA lopovi!

IMG_20250228_213727.jpg

kamo sreće da su samo magaze skupe

krš BG pljeskavica - 600 kinti

McDonalds napuco cene ko da je Sloba vaskrso, tad nisam ulazio
kako ih nije sramota pljeskavica 48 grama sa 4 mrvice crnog luka, tri kapi kčapa, jedan štrc senfa, kolutić kiselog krastavčića sa listićem zelene salate da onoliko naplaćuju?
Nemoj da lažeš 350 dinara je u stepinom vajatu a 400 din gurmanska 200 grama. Ti si očigledno neki internet cirkus za siromašne?

IMG_20250228_231537.jpg

Poslednja izmena:
Sledeći za bojkot IDEA lopovi!

Pogledajte prilog 1691078
TAKOE ARLAKNITE MALO 2X MAXI UZASTOPCE
znamo za tri MAXI-ja da su pogodjena (u okolini više drugih magaza) pa smo tražili premeštaj na nedelju dana
sve nas odbili i ostavili da cnčimo po starom

Inače ime DEJAN spada u domaća ukleta
A kad se setim ja ne znam ni jednog Dejana da je neko poštenje...

Koren je iz Damian

a žensko ukleto ime smo već obradjivali

Back