Salvatore__
Primećen član
- Poruka
- 639
Бојкотује се макси, онда се аутоматски купује више у другим продавницама. Онда следеће недеље се бојкотуји рода/идеа, па ће макси имати већу посећеност. На крају месеца се дође на нулу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo pijace! Pružite nožicu nije daleko!Бојкотује се макси, онда се аутоматски купује више у другим продавницама. Онда следеће недеље се бојкотуји рода/идеа, па ће макси имати већу посећеност. На крају месеца се дође на нулу
BOJKOT MAKSIJA 7 DANA i problem rešen.
Toblerone 100 gr - 3.90€Toblerone su 430 dinara u lopovskoj zemlji Srbiji i lopovskoj firmi Delhaize.
U Nemačkoj su 2 evra. A i na tih dva evra zarađuje i proizvođač i taj nemački trgovac, i država Nemačka ima svoj prihod od takse. Znači to je zbirna cena gde su svi dobri.
Pogledajte prilog 1689195
Još samo neko da me ubedi da MORAJU da budu DUPLO skuplji kod nas nego u EU.
Jer eto tako kod nas je sve skuplje, navikli ljudi, da je jeftinije ne bi niko kupovao jer bi mislio da mu neko uvaljuje falš robu, etc etc
Zato mora bojkot.
kao što vidiš, cena može da se proveri putem internetaSamo pijace! Pružite nožicu nije daleko!
https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5667836_-milch-100-g-toblerone.htmlToblerone 100 gr - 3.90€
https://swisschocolateworld.com/en/...gzdHuKMUnVBHycesUDVskpCh_GAjMX1pEDD95aOxLDDTy
jel imaš nekog u Njemačkoj da naručimo po toj tvojoj navedenoj ceni a ne po ovoj koju sam ja našao?
Berlin je recimo dugo godina bio beneficiran u odnosu na ostatak nemačke.Stojkov, cene u Nemackoj su za mnoge proizvode nize n nego kod nas.
Ja imam tamo drugaricu, otisla pre sedam godina.
U pocetku su kupovali ovde neke stvari, jer je bilo ovde jeftinije, sada otuda donosi ovde, tamo je jeftinije.
jako upitnoБојкотује се макси, онда се аутоматски купује више у другим продавницама. Онда следеће недеље се бојкотуји рода/идеа, па ће макси имати већу посећеност. На крају месеца се дође на нулу
ima i kod nas akcijska cena po 200 dinara
Sudiće trgovcima narod kao partizani 45e.Toblerone 100 gr - 3.90€
https://swisschocolateworld.com/en/...gzdHuKMUnVBHycesUDVskpCh_GAjMX1pEDD95aOxLDDTy
jel imaš nekog u Njemačkoj da naručimo po toj tvojoj navedenoj ceni a ne po ovoj koju sam ja našao?
Stojkov je sns maxi bot. Ne gubi vreme da nešto objašnjavaš nego BOJKOT MAKSILOPOVA 7 DANA!Stojkov, cene u Nemackoj su za mnoge proizvode nize n nego kod nas.
Ja imam tamo drugaricu, otisla pre sedam godina.
U pocetku su kupovali ovde neke stvari, jer je bilo ovde jeftinije, sada otuda donosi ovde, tamo je jeftinije.
Pomislim da ne treba da bude covek zao i da pomisli i neprijatelju najgorem tako, ali ...nije do mene.
a znači ono u MAXI-ju na NBGD u toku narodno sudjenje a ne povećani promet?
Tome sve i vodi na kraju...ko ostaje?Po meni je ovo što rade trgovci u srbiji čisto ratno profiterstvo, zelenašenje, monopol i istrebljivanje SRBA!
U čemu je poenta bojkotovati Delez ili LIDL ako je Super Vero najskuplji?Po meni je ovo što rade trgovci u srbiji čisto ratno profiterstvo, zelenašenje, monopol i istrebljivanje SRBA!
gledam preko Google-ta
Kad ga nemate, I nemojtegledam preko Google-ta
zadovoljan sam "bojkotom" dokonih sa Krste
a o ličnom poštenju da ne pričamo![]()
molim vas broj objekta, menadžer nije sklonio akcijsku tablu sa patosa pred otvaranje....