Bojkot Deleze Maxi

Бојкотује се макси, онда се аутоматски купује више у другим продавницама. Онда следеће недеље се бојкотуји рода/идеа, па ће макси имати већу посећеност. На крају месеца се дође на нулу

Бојкотује се макси, онда се аутоматски купује више у другим продавницама. Онда следеће недеље се бојкотуји рода/идеа, па ће макси имати већу посећеност. На крају месеца се дође на нулу
Samo pijace! Pružite nožicu nije daleko!

BOJKOT MAKSIJA 7 DANA i problem rešen.

Погледај мој претходни пост
где објасних шта све улази у твоју платежну моћ.

Нико теби није крив (а можда и јесте, ал то није важно) што су твоји преци волели да раде
а после су волели и да ратују, руше и пале !

Ништа вам се није акумулирало
и сад на светској пијаци
"Јао што смо немоћни !"

Ево сад ови студенти, тј. Проглас:
"Србија мора да стане !"

Морееее ! z:(( z:(( z:((

Poslednja izmena:
Toblerone su 430 dinara u lopovskoj zemlji Srbiji i lopovskoj firmi Delhaize.

U Nemačkoj su 2 evra. A i na tih dva evra zarađuje i proizvođač i taj nemački trgovac, i država Nemačka ima svoj prihod od takse. Znači to je zbirna cena gde su svi dobri.

Pogledajte prilog 1689195

Još samo neko da me ubedi da MORAJU da budu DUPLO skuplji kod nas nego u EU.

Jer eto tako kod nas je sve skuplje, navikli ljudi, da je jeftinije ne bi niko kupovao jer bi mislio da mu neko uvaljuje falš robu, etc etc

Zato mora bojkot.
Toblerone 100 gr - 3.90€
https://swisschocolateworld.com/en/...gzdHuKMUnVBHycesUDVskpCh_GAjMX1pEDD95aOxLDDTy

jel imaš nekog u Njemačkoj da naručimo po toj tvojoj navedenoj ceni a ne po ovoj koju sam ja našao?

Poslednja izmena:
Samo pijace! Pružite nožicu nije daleko!
kao što vidiš, cena može da se proveri putem interneta

to kažu i iz Efektive u TV emisiji

samo ne kažu da su "niže cene" koje su oni našli zapravo "nedeljne akcijske"

tu budjavu foru smo naučili od tebe na ovom forumu

jel se sećaš kada smo ti dostavljali MAXI cene preko foruma od preko 50% niže ali ti nisi kupovao jer si bio u Španiji?
Odande si nam slikavao krš proizvode jer znam pošto je španska domaća kobasica kad bik završi sa koridom a ti ćutao naučno stručno?
Pazi, i njima su te kobasice skupe ali isto tako su jake, čista junetina, pa se ne pojede mnogo a dugo te drži.

Stojkov, cene u Nemackoj su za mnoge proizvode nize n nego kod nas.
Ja imam tamo drugaricu, otisla pre sedam godina.
U pocetku su kupovali ovde neke stvari, jer je bilo ovde jeftinije, sada otuda donosi ovde, tamo je jeftinije.
Berlin je recimo dugo godina bio beneficiran u odnosu na ostatak nemačke.
Kad god nešto "raskrinkamo" autor populističke izjave stručno pobegne.

Znači da pišem Vučiću:

"Predsedniče narod želi NJemačke cene.
Jeftinije magaze ali deset puta skuplje infostan-ove (BG) odnosno informatike (NS)
Imaš sigurne glasove ako ovo udesiš, @bird again sigurno i 100%"

jako upitno
pošto je sve digitalizovano uvek možemo proveriti aktivni promet ma kojeg trgovinskog lanca Delez, Aman, Idea, Super Vero...

kaže Google - MAXI na NBGD, Zorana Djindjića, veća aktivnost od uobičajene za ovu satnicu kad ljudi tek dolaze sa posla.

Valjda su svi pomislili: "aha sizif i mario bojkotuju sad će tamo da bude prazno"

1740410535677.jpeg

Predsednik Efektive "savetuje" kupovinu na pijaci.

Jeste, ima tamo jeftinija čokolada ali se meni jednom desilo da je smrdela na benzin.
Čombetu se izlila kantica u gepek, kaže duša ga boli koliko je morao da baci ali ovoj što sam ja uzeo - ništa ne fali čak je "obogaćena"

Pošto udruženja potrošača mogu da reaguju ako bi se čokolada osećala na benzin u MAXI-ju, šta Efektiva može da uradi sa čokoladom od Čombeta?

Hvala :lol:

Po meni je ovo što rade trgovci u srbiji čisto ratno profiterstvo, zelenašenje, monopol i istrebljivanje SRBA!
U čemu je poenta bojkotovati Delez ili LIDL ako je Super Vero najskuplji?
Cilj je obaranje cene zar ne?
Valjda treba krenuti od najskupljeg?

iz Efektive kažu da su im cilj najveći lanci
LIDL nije nešto veći lanac od Super Vera

Jedno je obračun sa najvećima a drugo sa najskupljima

jel imate linkove kako tretiraju lopove po zapadu? :D
kradu iako su jeftiniji od Srbije?
O MAJ GAD!?

@Sizif vidi ljubljena Amerika

@bird again jel ruča drugarica sa azijatima u potrošačkom toaletu? :rotf:

bio pokušaj da se u renoviranim MAXI-jima uvede potrošački toalet.
Voli narod da sere po zidovima i daskama a svi lepo obučeni ulazili - ništa narkomani, ništa manjine, sve sama gospoda visokoobrazovana.

Po pitanju otkaza nismo hteli da čistimo za bolesnicima sa posebnim potrebama.

Zalegli šefovi i zaključali za vjeki vjekov.

1740412524021.jpeg

Poslednja izmena:

Back