- Poruka
- 16.418
Ja sam to kao običan potrošač primetila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako.Stojkov, cene u Nemackoj su za mnoge proizvode nize n nego kod nas.
Ja imam tamo drugaricu, otisla pre sedam godina.
U pocetku su kupovali ovde neke stvari, jer je bilo ovde jeftinije, sada otuda donosi ovde, tamo je jeftinije.
meni simpatično da se "demokrate" buneJa sam to kao običan potrošač primetila.
meni simpatično da se "demokrate" bune
a uvoznički lobi komplet demokratija
udaraju na svoje snage, slabe sami sebe
i onda ovaj ostade doživotno![]()
razumem da mario ovako nešto ingeniozno postavi ali od tebe može biti samo maliciozno baš kao sa Ukrajinom koju si takodje neumorno stručno analizirao a sada još stručnije bežiš (takodje neumorno).Upravo tako.
Evo prostog primera - Snikers u Nemačkoj košta 50 centi. Kutija od 32 komada je 16 evra u svakom mega marketu.
Kod nas ovako, @Stojkov Menidjer nam krade pare sa najvećom cenom.
Pogledajte prilog 1689345
sve oni znaju...
Naš Stoiko danas pogibe braneći visoke cene u Srbiji.
Hvala svima koji pojačano kupujuNaš Stoiko danas pogibe braneći visoke cene u Srbiji.
Nisu opasne kasirke nego menadžment koji u dilu sa drugim megamarketima dere narod napumpanim cenama.Hvala svima koji pojačano kupuju
pojedine sa Krstarice molimo da izabrane artikle slobodno plate na kasi bez zaobilaženja jer nisu kasirke baš toliko opasne![]()
a zbog čega smo onda izlazili 9-og marta 1991-ve i 5-og oktobra 2000-te?Nisu opasne kasirke nego menadžment koji u dilu sa drugim megamarketima dere narod napumpanim cenama.
I Naim Leo Peskiri se pridruzuje bojkotu Maxija.Pratimo nedelju Bojkota MAXI-ja...
kucajte Borča
Milana Toplice
Prometnije od uobičajenog
garantovano svi mislili da neće biti gužve pa došli na istu ideju
cene ne mogu da budu skupeI Naim Leo Peskiri se pridruzuje bojkotu Maxija.
Gotovi ste!
380 dinara velika tegla u SH&GODzaba. Stojkov je nepobediv u svojoj ljubavi prema maxi ajvaru.
Ja bih samo da Smoki košta manje u Srbiji nego u USA.a zbog čega smo onda izlazili 9-og marta 1991-ve i 5-og oktobra 2000-te?
zašto smo gasili domaće banke?
ti bi da smoki košta isto i u centru Begrada i u Kuli baš kao u socijalizmu?
kuvani topli obrok
stambeno
ugovor za stalno
letovanje preko sindikata
svinjske polutke, pribor za školu preko firme
da ti firma obezbedi nužni smeštaj![]()
380 dinara velika tegla u SH&GO
razgrabljeno
Ja bih samo da Smoki košta manje u Srbiji nego u USA.
Je li to mnogo druže Stoiko
Drug Stojkov je napokon odustao![]()