Бојкот аеромитинга

Oво је авион који Србија треба да купи .

Srbija može da kupi jedino OVO (i to na kradit) :whistling:
savana.jpg

mig-35 je odlican avion samo jos je u razvoju tj jos nije ponudjen na prodaju kao gotov proizvod.

kao sto sam rekao srbija treba da kupi jos 25 komada mig-29 a potom kasnije da ide na mig-35

MiG-35_1_small.jpg

ПРОДУКЦИЯ
m.gif
ВОЕННЫЕ ПРОГРАММЫ
bl.gif
МиГ-35/МиГ-35Д

Одноместный МиГ-35 и двухместный МиГ-35Д – это многоцелевые истребители поколения «4++», представляющие собой дальнейшее развитие боевых самолетов МиГ-29К/КУБ и МиГ-29М/М2 в направлении повышения боевой эффективности и универсальности, а также улучшения эксплуатационных характеристик.

http://www.migavia.ru/military/MiG_35.htm

E pa gospodo antisrbi i ostali,nije vam uspeo poziv na bojkot aeromitinga!U Batajnici se skupilo oko 100.000 ljudi.Stvarno mi je zao sto ste pukli kao zvecke.

Antisrbi su dosli na miting,sve si pobrkao iako nije bilo tesko za razumevanjhe :hahaha:

I skidaj taj avatar :evil:

To je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već. :lol:

Glup kao neki da ne mogu da shvaim prosto prosirenu recenicu:dontunderstand:

Ajmo ponovo...:roll:

Ti kazes-srpski piloti ubice

Ja kazem-odakle ti to

A ti mi odgovaras-o je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već.

....................

I sada bi ti trebao nekom da aludiras da je glup?:roll:

Nije ti ovo prvi put,al opushteno ide prijavica ;)

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Antisrbi su dosli na miting,sve si pobrkao iako nije bilo tesko za razumevanjhe :hahaha:

I skidaj taj avatar :evil:

Glup kao neki da ne mogu da shvaim prosto prosirenu recenicu:dontunderstand:

Ajmo ponovo...:roll:

Ti kazes-srpski piloti ubice

Ja kazem-odakle ti to

A ti mi odgovaras-o je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već.

....................

I sada bi ti trebao nekom da aludiras da je glup?:roll:

Nije ti ovo prvi put,al opushteno ide prijavica ;)

:mrgreen:

ma nismo mi to radili avijacijom ,vec nozem:per:

Eto, 100000 izdajnika, stranih plaćenika i prodanih duša danas na Bataji...
I slikaju se pored zločinačkih mašina za ubijanje, sa sve pilotima-ubicama kako neki ovde rekoše. Čak se slikali i sa našim ubicama (ili su samo stranci ubice?).

Kako navodi maloumni,razlika je u tome nasi su BRANILI nasu OTADZBINU a ovi slali BOMBE sa natpisima SRECNA VAM SLAVA ili kao "POZDRAV SRBIMA" itd. nasi piloti nisu isli u EU-USA da bacaju bombe na njihov narod nego oni na nas. TREBA da TE BUDE SRAMOTA ali sta ces kad ti to i NE ZNAS sta znaci prema nasim pilotima i vojnicima i civilima koji su POGINULI od tih istih.I pazi mozda je stvarno neko od njih i bio 99 u bombardovanju protiv SRBIJE ali sta ces od IZDAJNIKA NIJE NI ZA BOLJE I OCEKIVATI!

Back