Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Oво је авион који Србија треба да купи .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oво је авион који Србија треба да купи .

Prošao sam k'o Srbija protiv NATO-a, šta da ti pričam. Polako shvatam šta je istina, a šta ne.![]()

mig-35 je odlican avion samo jos je u razvoju tj jos nije ponudjen na prodaju kao gotov proizvod.
kao sto sam rekao srbija treba da kupi jos 25 komada mig-29 a potom kasnije da ide na mig-35

Eto, 100000 izdajnika, stranih plaćenika i prodanih duša danas na Bataji...
I slikaju se pored zločinačkih mašina za ubijanje, sa sve pilotima-ubicama kako neki ovde rekoše. Čak se slikali i sa našim ubicama (ili su samo stranci ubice?).

To je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već.Jok i mi smo im pomagali u bombardovanju SRJ
![]()

E pa gospodo antisrbi i ostali,nije vam uspeo poziv na bojkot aeromitinga!U Batajnici se skupilo oko 100.000 ljudi.Stvarno mi je zao sto ste pukli kao zvecke.

To je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već.![]()

100.000 antisrba .........
E blago tebi![]()

Antisrbi su dosli na miting,sve si pobrkao iako nije bilo tesko za razumevanjhe
I skidaj taj avatar
Glup kao neki da ne mogu da shvaim prosto prosirenu recenicu
Ajmo ponovo...
Ti kazes-srpski piloti ubice
Ja kazem-odakle ti to
A ti mi odgovaras-o je jedino učešće avijacije u nekim bombaškim napadima? Bombardovanje Srbije? Nisi baš... Znaš već.
....................
I sada bi ti trebao nekom da aludiras da je glup?
Nije ti ovo prvi put,al opushteno ide prijavica
![]()

Jok i mi smo im pomagali u bombardovanju SRJ
![]()
I skidaj taj avatar
Kad bi mogao da razumes sebe,bilo bi dobro...QUOTE]
Eto, 100000 izdajnika, stranih plaćenika i prodanih duša danas na Bataji...
I slikaju se pored zločinačkih mašina za ubijanje, sa sve pilotima-ubicama kako neki ovde rekoše. Čak se slikali i sa našim ubicama (ili su samo stranci ubice?).
I skidaj taj avatar
Kad bi mogao da razumes sebe,bilo bi dobro...QUOTE]
Umesto sto tu prosipas pamet idi pomozi bratu jominiju da resi domaci,nesto ga nema mora da ga je zabolela glava![]()

ja sam na tv-u video jedva par hiljada ljudi, kakvih 100.000 ljudi o cemu to trabunjaju ovi tadicevi mediji za dezinformisanje javnog mnjenja ?![]()