Бојкот аеромитинга

ja sam na tvu video par hljada ljudi oko aviona . ne znam gde se denulo tih ostalih 95.000 posto rezim prica o nekakvih 100.000 ljudi na mitingu z:D

To što ti ne valjda tv to je druga stvar... :D

Kako vam bre ne dosadi, ko nije hteo nije imao obavezu da ide, kome se nije svideo prenos, mogao je prebaciti kanal... :think:

Ako ne ništa, pa leteli su i naši migovi tamo, baš lepa slika-srpska trobojka na nebu... :ok:

ja sam na tvu video par hljada ljudi oko aviona . ne znam gde se denulo tih ostalih 95.000 posto rezim prica o nekakvih 100.000 ljudi na mitingu z:D
Мора да је на митингу био и Оскар.
Везао камермана ... па он снимао горе-доле.
Није знао да треба камером да се окреће 360 степени .... да видимо ту огромну масу
Е Тијанићу Тијанићу .... главоњо :mrgreen:

suhoi su odlicni ali mi imamo premali vazdusni prostor stoga nama pre vise pristaju laksi i manji avioni tipa mig-29

Nema veze vazdushni prostor. Nije velik ni Vijetnam(zapravo, ''tanak'' je) pa ima Su-30. Su-30 mozhe sve shto i MiG-35, ali obrnuto nije sluchaj, MiG je slabiji kao presretach, u borbi na vecim daljinama, jer mu je slabiji radar. To shto je Su-30 velik i ima veliki domet, ne smeta, od vishka glava ne boli.

Nema veze vazdushni prostor. Nije velik ni Vijetnam(zapravo, ''tanak'' je) pa ima Su-30. Su-30 mozhe sve shto i MiG-35, ali obrnuto nije sluchaj, MiG je slabiji kao presretach, u borbi na vecim daljinama, jer mu je slabiji radar. To shto je Su-30 velik i ima veliki domet, ne smeta, od vishka glava ne boli.
Хе па кад би Сухоја купили они би у Авијану могли да тренирају само катапултирање.
Куповина ваздухоплова је политички чин тако да је одлука на политичарима, а они се воде неким другим параметрима није случајно избегнута Русија да се позове на аеромитинг, изгледа да су се определили за европске произвођаче авиона.

Хе па кад би Сухоја купили они би у Авијану могли да тренирају само катапултирање.
Куповина ваздухоплова је политички чин тако да је одлука на политичарима, а они се воде неким другим параметрима није случајно избегнута Русија да се позове на аеромитинг, изгледа да су се определили за европске произвођаче авиона.

Upravo tako, Shutanovac je rekao da je na aeromitingu ''sve shto Srbiji treba''. Dakle razmishlja izmedju F-16, Jas-39 i Typhoona. Po meni je najbolji evropski avion Rafale, ali ni njega nije bilo danas.

Završen Medjunarodni aeromiting Batajnica 2009.
Beta - Pre 2 sata i 16 minuta

BEOGRAD - Nastupom akrobatske grupe "Leteće zvezde" iz Novog Sada završen je današnji medjunarodni aeromiting "Batajnica 2009." u kojem je učestvovalo 38 pilota iz Srbije i 15-tak iz inostranstva.

Četvorica pilota Vojske Srbije iz grupe "Leteće zvezde" su u avionima G-2 izvodili letačke akrobacije na kraju letačkog programa aeromitinga, kome je prisustvovalo više desetina hiljada ljudi.

Pored pilota Vojske Srbije letačko umeće danas su pokazali i piloti Velike Britanije, Nemačke, Češke, Danske, Grčke, Španije, SAD, Madjarske, Slovenije, Italije, Austrije, Francuske, Rumunije i Turske.

kakva morbidnost ,ovo je isto kao da vam je neko pre 10 god pobio pola familije i razrusio kucu a vi ga zovete danas u goste i pravite se kao da se nista nije desilo

da da bolesno je to....i ko da nas ceni posle ovoga ???pazi dok sam bio aktivan sportista odes na takmicenje i posle borbe nebitno da li si pobedio ili izgubio --pruzis ruku protivniku...od srca mu cestitas i to je OK....bili smo u tatamiju...dobrovoljno dosli...podelili megdan bili ravnopravni....ALI ovde je neko dosao ko zna odakle da me bije -ubije...zatre mi decu...familiju...prijatelje....toliko je superiorniji od mene...a savest mi nalaze da moram da prihvatim borbu---neravnopravnu....zbog porodice..prijatelja ...drzave...i posle borbe ostade mnogo tuge...nesrece...smrti...invalida ...sirocadi....i sad se neko nasao pametan da pozove dzelate u goste....a rane jos nisu zarasle....svima ostecenima su rane ponovo otvorene....ovo je cist mazohizam....

Back