Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
Umesto sto tu prosipas pamet idi pomozi bratu jominiju da resi domaci,nesto ga nema mora da ga je zabolela glava![]()
Bez takvih kao ti,tesko da bi bilo zabavno na Krstarici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umesto sto tu prosipas pamet idi pomozi bratu jominiju da resi domaci,nesto ga nema mora da ga je zabolela glava![]()
Bez takvih kao ti,tesko da bi bilo zabavno na Krstarici...
Oво је авион који Србија треба да купи .

ja sam na tvu video par hljada ljudi oko aviona . ne znam gde se denulo tih ostalih 95.000 posto rezim prica o nekakvih 100.000 ljudi na mitingu![]()

pa jesmo stavljali smo one lokatore
ja sam na tv-u video jedva par hiljada ljudi, kakvih 100.000 ljudi o cemu to trabunjaju ovi tadicevi mediji za dezinformisanje javnog mnjenja ?![]()
Мора да је на митингу био и Оскар.ja sam na tvu video par hljada ljudi oko aviona . ne znam gde se denulo tih ostalih 95.000 posto rezim prica o nekakvih 100.000 ljudi na mitingu![]()

Ako ne ništa, pa leteli su i naši migovi tamo, baš lepa slika-srpska trobojka na nebu...![]()

Bilo je inache izmedju 60 i 80 hiljada ljudi.
Oво је авион који Србија треба да купи .
Srbija treba da kupi Su-35BM ili bar Su-30MKS.
suhoi su odlicni ali mi imamo premali vazdusni prostor stoga nama pre vise pristaju laksi i manji avioni tipa mig-29
Хе па кад би Сухоја купили они би у Авијану могли да тренирају само катапултирање.Nema veze vazdushni prostor. Nije velik ni Vijetnam(zapravo, ''tanak'' je) pa ima Su-30. Su-30 mozhe sve shto i MiG-35, ali obrnuto nije sluchaj, MiG je slabiji kao presretach, u borbi na vecim daljinama, jer mu je slabiji radar. To shto je Su-30 velik i ima veliki domet, ne smeta, od vishka glava ne boli.
Чим Руску Федерацију нису позвали определили су се за :

Хе па кад би Сухоја купили они би у Авијану могли да тренирају само катапултирање.
Куповина ваздухоплова је политички чин тако да је одлука на политичарима, а они се воде неким другим параметрима није случајно избегнута Русија да се позове на аеромитинг, изгледа да су се определили за европске произвођаче авиона.
Ваистину...Е стварно смо глуп народ, немам речи...kakva morbidnost ,ovo je isto kao da vam je neko pre 10 god pobio pola familije i razrusio kucu a vi ga zovete danas u goste i pravite se kao da se nista nije desilo

kakva morbidnost ,ovo je isto kao da vam je neko pre 10 god pobio pola familije i razrusio kucu a vi ga zovete danas u goste i pravite se kao da se nista nije desilo