Naravno da da. Niko ne zna šta ga nakon toga čega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećam se kad sam bio osnovac treći četvrti razred da sam razmišljao o tome o tom raspadanju trupla i da sam se baš uplašio.Bog nikog nije spasio za ovolike hiljade godina tako da se džaba nadate nečemu.Šta je tu je.Strašno je i zato trebate živeti što dužeJa sam se ovih dana nakon dulje vremena uplašio smrti. Iako ja imam samo 34 godine, uplašio sam se toga.
Ja ne znam kako da to točno objasnim, pa pitam vas.
Bojite li se smrti? Što biste željeli sve raditi onda kada saznate da je smrt blizu?
Neko ko ima 34 godine treba da bude pun snage i ljubavi prema životu, a o smrti ne treba da razmišlja..Ja sam se ovih dana nakon dulje vremena uplašio smrti. Iako ja imam samo 34 godine, uplašio sam se toga.
Bojite li se smrti? Što biste željeli sve raditi onda kada saznate da je smrt blizu?
Hvala.Divno govoriš... i jedino ispravno!
Da, u tom periodu sam se i ja bojala smrti i tog čudnog saznanja "nepostojanja" posle života.Sećam se kad sam bio osnovac treći četvrti razred da sam razmišljao o tome o tom raspadanju trupla i da sam se baš uplašio.Bog nikog nije spasio za ovolike hiljade godina tako da se džaba nadate nečemu.Šta je tu je.Strašno je i zato trebate živeti što duže
Ono samtrničko grgotanje kada se daviš u sopstvenoj pljuvačci i slinama a stoje oko tebe najnormalnije pričaju "kraj mu je,ovo je ono samrtničko grgotanje' a niko da priđe da ti pomogne,olakša a ti si nemoćan da progovoriš da pokret napraviš, pa to je nešto strašno.Boli te stomak, krvariš negde u digestivnom traktu,izmet crn, a oni međusobno komentarišu "Ma gotovo je, samo čekamo kraj" a niko da ti taj kraj olakša ili ga ne daj bože sprečiSmrti generalno ne, ali bolne smrti, kakva je vecina smrti i bolesti pred smrt- da.
Ne umire se tako. Veruj mi.Ono samtrničko grgotanje kada se daviš u sopstvenoj pljuvačci i slinama a stoje oko tebe najnormalnije pričaju "kraj mu je,ovo je ono samrtničko grgotanje' a niko da priđe da ti pomogne,olakša a ti si nemoćan da progovoriš da pokret napraviš, pa to je nešto strašno.Boli te stomak, krvariš negde u digestivnom traktu,izmet crn, a oni međusobno komentarišu "Ma gotovo je, samo čekamo kraj" a niko da ti taj kraj olakša ili ga ne daj bože spreči
Čula nam se postepeno gase, bolovi prestaju, naše telo veoma inteligentno gasi život...Ono samtrničko grgotanje kada se daviš u sopstvenoj pljuvačci i slinama a stoje oko tebe najnormalnije pričaju "kraj mu je,ovo je ono samrtničko grgotanje' a niko da priđe da ti pomogne,olakša a ti si nemoćan da progovoriš da pokret napraviš, pa to je nešto strašno.Boli te stomak, krvariš negde u digestivnom traktu,izmet crn, a oni međusobno komentarišu "Ma gotovo je, samo čekamo kraj" a niko da ti taj kraj olakša ili ga ne daj bože spreči
Ne bojim se jer je to samo fizička smrt.
Ja sam se ovih dana nakon dulje vremena uplašio smrti. Iako ja imam samo 34 godine, uplašio sam se toga.
Ne bojim se smrti. Da znam da je smrt blizu mozda bi se izdrogirao da vidim kako jeJa sam se ovih dana nakon dulje vremena uplašio smrti. Iako ja imam samo 34 godine, uplašio sam se toga.
Ona se boji mene jer nikako da brzo,bezbolno,prirodno,odmah umrem.Bojite li se smrti?
Sela bih te cekala da konacno pocivam u miru,slavila momenat kraja stalne agonije.Što biste željeli sve raditi onda kada saznate da je smrt blizu?
Sta kako?
10 u lep'nji i pivu.....I tako se mi naganjamo sa životom, a onda dođe Smrt pa kaže: "Ja se izvinjavam, samo da naplatim. Šta smo ovde imali?"
Jedva cekam.I tako se mi naganjamo sa životom, a onda dođe Smrt pa kaže: "Ja se izvinjavam, samo da naplatim. Šta smo ovde imali?"
Svi znamo da ćemo jednog dana umreti,ali bez obzira na to, nikada nismo spremni, jer je to nešto što ljudskoj prirodi nije poznato (niko se nije vratio odande, ne računam "kliničke smrti")Ja sam se ovih dana nakon dulje vremena uplašio smrti. Iako ja imam samo 34 godine, uplašio sam se toga.
Invaliditeta,slepila,padanja u nesvest na deset minuta,kronove bolesti,hranjenja preko cevcice jer organizam odbacuje hranu uz sve ostalo gde ne umres a kao da si mrtav npr.alergija na pedeset vrsta hrane,https://www.facebook.com/share/r/igVvSbctL138rHXP/?mibextid=hLiTNg ,povrediti se beznadezno zbog pada sa konja https://www.facebook.com/share/r/cgjEgupTCxN2K7oj/?mibextid=hLiTNg .uplašim se nekad bolesti,
Gde jesmrti i ne baš
Invaliditeta,slepila,padanja u nesvest na deset minuta,kronove bolesti,hranjenja preko cevcice jer organizam odbacuje hranu uz sve ostalo gde ne umres a kao da si mrtav npr.alergija na pedeset vrsta hrane,https://www.facebook.com/share/r/igVvSbctL138rHXP/?mibextid=hLiTNg ,povrediti se beznadezno zbog pada sa konja https://www.facebook.com/share/r/cgjEgupTCxN2K7oj/?mibextid=hLiTNg .
Gde jezasto bezi od mene
lepo neka me uzme a moje preistalo vreme da nekome ko zeli da zivi npr.detetu kome su roditelji sve obezbedili a ima rak da se izleci,zivi.