Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.704
Ako nisi kriv ili ako govoriš istinu? Ne bi se trebao ljutiti ako sam neosnovano ili lažno optužen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tada se ne trebaš ni braniti. (ako nisi kriv,.. videće se istina, kad tad).. sem u baš izuzetnim slučajevimaAko nisi kriv ili ako govoriš istinu? Ne bi se trebao ljutiti ako sam neosnovano ili lažno optužen?
Priznati nešto što nisi učinio?Tada se ne trebaš ni braniti.
Kontam zbog osećaja napadnutosti, pogotovu kada se u to umeša veći broj ljudi.Ako nisi kriv ili ako govoriš istinu?
Rekao bih da bi trebalo, nekako mi to dođe najnormalnija reakcija, sa druge strane reagovati iz ljutnje na takvu situaciju je najčešće prilično nezgodno.Ne bi se trebao ljutiti ako sam neosnovano ili lažno optužen?
Ne ljutim se kad ja govorim istinu, ali se jako naljutim kada me neko očigledno laže. Ako mene neko optuži da lažem, često u početku budem besna ali onda te napade jednostavno ne uzimam za ozbiljno, nekada se čak i nasmejem nečijem načinu na koji pokušava da me napravi lažovom.Ako nisi kriv ili ako govoriš istinu? Ne bi se trebao ljutiti ako sam neosnovano ili lažno optužen?
Ne bi se trebao ljutiti i ne treba preuzimati tudje odgovornosti-krivice.Ako nisi kriv ili ako govoriš istinu? Ne bi se trebao ljutiti ako sam neosnovano ili lažno optužen?