U pravi si ... priznajem da sam i ja malo pretjerao...
Imam i ja djecu i nije mi do rata (već sam jedan preživio na svojoj koži), niti mi je želja da nekoga vrijeđam ... ali kada čujem ove negatore genocida i pljuvače po žrtvama Srebrenice ...izbace me iz takta...
Pozdrav!
Sve po meri. Vi negirate vase ucesce u
ustaskom pokretu, koje nikako nije bilo marginalno, pokusavate skinuti odgovornost sa Hadzarovaca za svoje zlocine i pravdate ih, a danas ti je cudno sto se ovde negira Srebrenica.
Places za nekadasnjim beogradskim dzamijama, za proteranim muslimanskim stanovnistvom, a bavite se takvom istorijskom revizijom da tursku vladavinu predstavljate kao nesto dobro za sve, ne samo vas, a za vreme te turske vladavine, ciji ste ponavljam
vi oslonac bili, su
unistavana srpska dobra, a srpsko stanovnistvo
proterivano i ubijano. Vec sam ti i napisao slicne stvari tri stranice ranije i nisi odgovorio.
Dakle
preispitajte sebe, pa ako vam se sve cini normalnim, onda budite licemeri i oznacite nas kao genocidne i ovakve ili onakve. Preispitajte vase surovanje i slizavanje sa
Turcima, vase age i begove i
status srpske
raje pod njihovom upravom, vasu
pobunu protiv Porte, kada su hteli da
olaksaju polozaj raje, a vama da
umanje privilegije (danas vam je taj koji je digao pobunu nacionalni heroj, a bunite se na Mladica) i inace sve druge pokusaje sprecavanja reformi, preispitajte to sto ste slali vojsku na Srbiju da
ugusi Prvi ustanak,
izdaju u Drugom svetskom ratu i uceste u
ustaskom pokretu, preispitajte
Islamsku deklaraciju i razmislite zasto se ona bas ne dopada nemuslimanima.
Prikljucujte se vi koliko hocete vasoj kako ih zovete braci Arapima i Turcima, pa i crnim Ciganima, ali zapamti da u to bratstvo necete Srbe uvlaciti, niti u bilo kakvu dalju pricu sa vama, jer nam je preko glave muslimanske tiranije.
E kad sve to preispitas onda dodji i kukaj o onome o cemu vec neprekidno kukate jos od kraja rata, pa ces naici na malo bolji stav i raspolozenje ovde, jer kako sam kazes, ako je vase bosnjastvo odgovor na agresivnu propagandu Srbije,
onda je nase negiranje Srebrenice (mada ne vidim da ovde toliko ljudi negira to) odgovor na vase negiranje svega gore pobrojanog.