- Poruka
- 27.896
Odavno to nisu šale već ismijavanje ali hajde bilo prošlo.Доста бре више са тим својим правима ко жентурача...
Ако не сме да ти се шали на рачун - ниси здрав од сујете ни трунку
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odavno to nisu šale već ismijavanje ali hajde bilo prošlo.Доста бре више са тим својим правима ко жентурача...
Ако не сме да ти се шали на рачун - ниси здрав од сујете ни трунку
Деда је тролина... Знаш да су пре таки пили Ц10Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом
И шта ако је исмевање...Odavno to nisu šale već ismijavanje ali hajde bilo prošlo.
ma deda zna šta radi, dođe malo isprovocira ili se iskenja i zna da će u banovinuДеда је тролина... Знаш да се пре таки пили Ц10
ma maki operisan od šaleИ шта ако је исмевање...
Ти ниси такав, па нема фидбека...
Ал ти је битна репутација и жеља да се свакоме свидиш и да те разуме - СТРАШНО!
nemoj tako ipak je robi hvalio makija i na neki posebaan način bili povezanibraća subotari
robi ranjeni oraonemoj tako ipak je robi hvalio makija i na neki posebaan način bili povezani
mislim da je maki slomio srce robiju![]()
a dobro maki će ga vidatirobi ranjeni orao
Zloupotrijebili su moju toleranciju.nemoj tako ipak je robi hvalio makija i na neki posebaan način bili povezani
mislim da je maki slomio srce robiju![]()
pa on ga i ranioa dobro maki će ga vidati![]()
i dzelat i vidarpa on ga i ranio
ma pomiriče se ipak su oni jedna medalja ko dobro i zloi dzelat i vidar![]()
ipak je maki večeras najviše podneo duševni bolKoliko li su podneli prijava za pretrpljen dusevni bol? Zna li se sta?
kome zakon leži u topuzu mnogo dugo nije prao nogenijedno nasilje nije dobro
viš kakav pičvajz napravi jahve samo ubija i traži da mu se sprema ovčetina.
kako ono naš Njegoš kaže za takve?
Vreme i sirće leče sve rane.a dobro maki će ga vidati![]()
Ако се тиме стиче име... Видат' ћеa dobro maki će ga vidati![]()
РазоЋаран си превише због банованих јунака на крижарицином зубу морализма... ипак су то само емоције о виртуалним другарима, а не реалност (ни нисте познаници)najgrđe mi kad hoću nekom da odgovorim i vidim da je popio ban
jbg više nije to to
Otkud ti znaš dal se neko zna ili ne zna?РазоЋаран си превише због банованих јунака на крижарицином зубу морализма... ипак су то само емоције о виртуалним другарима, а не реалност (ни нисте познаници)
Никад не сумњај у победу живота над смрћу ВАСКРСЕЊЕМ ХРИСТОВИМ