Bogomoljci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ja pričam o vama dvojici
zilot kad zvekne mučenicu sve redom vređa :D
moram da se uverim jel trezan
Шта ћеш... не мож са примитивцима по хришћански, мора да им се прилагодиш... због других који читају између редова...

Чудне су то комуникационе технике за твој једнодимензионални кмечави мајнд, знам да те само шатро саблажњава, знаш ти зашто је тако оштро са оштрима... Клин се клином избија

U odbrani Akakija. Kao što i robivek revnosno brani Jelenu uvijek je na prvim linijama.
Код брани владику Акакија?

Истинско православље нема идоле и вође да се острашћено поистовећују са вером, ко ви и артемијевци да правите од свих вођа идеалне епископе, ма колико били мањкави за сваког са мало мозга

Шта ћеш... не мож са примитивцима по хришћански, мора да им се прилагодиш... због других који читају између редова...

Чудне су то комуникационе технике за твој једнодимензионални кмечави мајнд, знам да те само шатро саблажњава, знаш ти зашто је тако оштро са оштрима... Клин се клином избија
e da su svetitelji bili takvi ne bi ni bilo svetaca.

e da su svetitelji bili takvi ne bi ni bilo svetaca.
Da pročitaš šta je Jovan Zlatousti pisao o Jevrejima pao bi u nesvijest.

Код брани владику Акакија?

Истинско православље нема идоле и вође да се острашћено поистовећују са вером, ко ви и артемијевци да правите од свих вођа идеалне епископе, ма колико били мањкави за сваког са мало мозга
Pa ni robivek ne govori javno o EGW.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back