- Poruka
- 76.490
sad već lažeš, ne možete vi jedan bez drugogNe bi izbjegao robiveka tamo kao ovdje.

tamo je varnula iskra i sad ste doživotno
ko gogili i ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad već lažeš, ne možete vi jedan bez drugogNe bi izbjegao robiveka tamo kao ovdje.
Govorio sam Zilotu da on ne bi izbjegao robiveka.sad već lažeš, ne možete vi jedan bez drugog
tamo je varnula iskra i sad ste doživotno
ko gogili i ja![]()
Треба те бановати за стално, пошто се стално жалиш на модератореCinjenica je da vi ste zapišali ovaj forum ko da je vaš pravoslavni no i to razumijem ali brate mili napišite bar 3 smislene prosto proširene rečenice.
ehNaravno da sam htio biti iskren kakav sam uvijek.
Uvijek se i jesam trudio biti iskren.eh
hvalite me usta da vas ne poderem
biće da je neka štamparska greška, a ?Sad si otkrio da kalis na pp vuče ljude na svoj forum.
Ti ćeš snositi odgovornost kad ga @Nina bude rebnula zbog toga![]()
pa ja pričam o vama dvojiciGovorio sam Zilotu da on ne bi izbjegao robiveka.
Баш је фора да их спржиш мимикријом пораза у дебати, тад им гордост ума прелази у лудило... Сами себе спрже постовимаAl caka je u tome što ako im ne odgovoriš ispada da ni nemaš odgovor. To je bukvalno zamka.
e tako se kažeUvijek se i jesam trudio biti iskren.
Pa to rade stalno.Баш је фора да их спржиш мимикријом пораза у дебати, тад им гордост ума прелази у лудило... Сами себе спрже постовима
Zilot je samo revnosan ko prorok Ilija.pa ja pričam o vama dvojici
zilot kad zvekne mučenicu sve redom vređa
moram da se uverim jel trezan
revnost al u čemuZilot je samo revnosan ko prorok Ilija.
Шта ћеш... не мож са примитивцима по хришћански, мора да им се прилагодиш... због других који читају између редова...pa ja pričam o vama dvojici
zilot kad zvekne mučenicu sve redom vređa
moram da se uverim jel trezan
U odbrani Akakija. Kao što i robivek revnosno brani Jelenu uvijek je na prvim linijama.revnost al u čemu![]()
У ономе што је теби непознато, не само у теоријиrevnost al u čemu![]()
Код брани владику Акакија?U odbrani Akakija. Kao što i robivek revnosno brani Jelenu uvijek je na prvim linijama.
e da su svetitelji bili takvi ne bi ni bilo svetaca.Шта ћеш... не мож са примитивцима по хришћански, мора да им се прилагодиш... због других који читају између редова...
Чудне су то комуникационе технике за твој једнодимензионални кмечави мајнд, знам да те само шатро саблажњава, знаш ти зашто је тако оштро са оштрима... Клин се клином избија
Da pročitaš šta je Jovan Zlatousti pisao o Jevrejima pao bi u nesvijest.e da su svetitelji bili takvi ne bi ni bilo svetaca.
Pa ni robivek ne govori javno o EGW.Код брани владику Акакија?
Истинско православље нема идоле и вође да се острашћено поистовећују са вером, ко ви и артемијевци да правите од свих вођа идеалне епископе, ма колико били мањкави за сваког са мало мозга
pa ne moram sve da znam niti želimУ ономе што је теби непознато, не само у теорији
To je glupost na koju padaš samo ti.Al caka je u tome što ako im ne odgovoriš ispada da ni nemaš odgovor. To je bukvalno zamka.
Iskusnog ne ali šta ako dođe neko sa strane i krene to čitati.To je glupost na koju padaš samo ti.
Iskusnog forumaša ne tangira šta ćeš ti pomisliti
А свети Илија?e da su svetitelji bili takvi ne bi ni bilo svetaca.
zato ga teofil odstranioDa pročitaš šta je Jovan Zlatousti pisao o Jevrejima pao bi u nesvijest.
Pa ni robivek ne govori javno o EGW.
Гога је у праву...Iskusnog ne ali šta ako dođe neko sa strane i krene to čitati.