- Poruka
- 16.221
ma pusti ti šta sam ja htela ili nisamTi si jedna od više Srpkinja koja ga htjela.
Nece on i gotovo nece.
ti to nikada ne možeš znati
nego mama ti je srpkinja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pusti ti šta sam ja htela ili nisamTi si jedna od više Srpkinja koja ga htjela.
Nece on i gotovo nece.
Slučaj pomenutog gospodina raskrinkava svo licemjerje judaizma i lažne optužbe uperene ka hrišćanstvu.
Odakle sad to da slušaš ortodoksne?
Zašto to misliš? Ne prima se to kod mene ja sam DepresivacOdakle sad to da slušaš ortodoksne?
a gde bi nina obaveštavala za glasanjezatvoriše onu kafanu samo zato što je Jasna otvorila i otvoriše ovu moljci da je jedu
Упаде јој кафана у Нирвану... иронија судбеzatvoriše onu kafanu samo zato što je Jasna otvorila i otvoriše ovu moljci da je jedu
Bolja je ta sudbina nego u nedogled moljci kafanu da jeduУпаде јој кафана у Нирвану... иронија судбе
Прође и ваше вријеме, загинућем Јаце патријоткиње...Bolja je ta sudbina nego u nedogled moljci kafanu da jedu
Vidim jedan moljac samo doleće ovde, valjda smatra da je deo ekipe od 144000 izabranih moljaca
koje naše vreme?Прође и ваше вријеме, загинућем Јаце патријоткиње...
Долазе нови нараштај и брбљања, изБосне бона...
Шоу програм
Немам табор, ја сам снајпериста...koje naše vreme?
ja koliko znam vreme pravoslavlja nije prošlo
jedino ako si i ti sa ovim moljcem što doleti da se kliberi u taboru
ti to krenuo u boj?Немам табор, ја сам снајпериста...
Нису те обавестили да је ратно стање на крижарицио поодавно? Речима?ti to krenuo u boj?
nemam pojma šta znači križaricaНису те обавестили да је ратно стање на крижарицио поодавно? Речима?
ja kad sam bila mod nije se moglo pisati sve i svašta tako lako al sad ti je bezvlašće tako da ....udriХитлерница где си била мод...