- Poruka
- 76.533
mlad i zelen sve hoću tako da verujemAl ga imenovao maki![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mlad i zelen sve hoću tako da verujemAl ga imenovao maki![]()
A kao nepoznat je njegov identitet?Al ga imenovao maki![]()
Eeeee zelenko nauči pravilnik.Bilo bi nepošteno lagati.
Ma to je bilo cisto principijelna primedba,mogla se odnositi na bilo kog hriscanina.Sve pršti od neke hemije kako podržavaš Glasnika![]()
to se ne iznosi javno sem uz odobrenje tog korisnika.Bilo bi nepošteno lagati.
Sad si otkrio da kalis na pp vuče ljude na svoj forum.A kao nepoznat je njegov identitet?
Nisam rekao da je ovdje loše pa da tamo ima što ovdje nema ali ima laganija atmosfera iskren da budem.to se ne iznosi javno sem uz odobrenje tog korisnika.
a šta ima tamo što ovde nema?
Al pogotovo ne da napp vuče forumaše na svoj forum.to se ne iznosi javno sem uz odobrenje tog korisnika.
Vidi @Nina to ti je nepristrasan moderator hahahaNisam rekao da je ovdje loše pa da tamo ima što ovdje nema ali ima laganija atmosfera iskren da budem.
Nema to veze sa Ninom ili administracijom. Govorim o odnosima među članovima. Ja neću glumiti da se svi na ovom potforumu ovdje volimo i poštujemo. Stalno su nekakve tenzije.Vidi @Nina to ti je neoristrasan moderator hahaha
Ima sve samo je bolja atmosfera tamo
Nemoj više ovakvi moderatori da vas hvale hahaha
Има уштогљености у протестантизам, ако мислимо на Макијеве почетке из јаслица...to se ne iznosi javno sem uz odobrenje tog korisnika.
pa onda odeš tamo i uživašNisam rekao da je ovdje loše pa da tamo ima što ovdje nema ali ima laganija atmosfera iskren da budem.
Ne boj se. Nije Maki otkrio ništa tajno.Al pogotovo ne da napp vuče forumaše na svoj forum.
Ovaj maki je pravi teletabis![]()
Pročitaj pravilnik zelenkoNema to veze sa Ninom ili administracijom. Govorim o odnosima među članovima. Ja neću glumiti da se svi na ovom potforumu ovdje volimo i poštujemo. Stalno su nekakve tenzije.
Neaktivno.pa onda odeš tamo i uživaš
da. me ne shvatiš pogrešno. ovde je super samo poneki komarac smeta pa prijaviš i modovi nek rešavaju
Što ja da se bojim, niti reklamiram niti hvalim drugi forumNe boj se. Nije Maki otkrio ništa tajno.
Душа...Al pogotovo ne da napp vuče forumaše na svoj forum.
Старог закона...Podrzati su samo Subotare za modove jer se drže zakona i pravde.
Јест... И мене је неки Хрват лепо пецао на прикључак...e ima neki kršćanski forum i lik ovde šalje pp da se ide tamo kad oni od tamo dođoše ovde. i znaš već kako ide,moraju da se istaknu.![]()
ipak mislim da je hteo iskren da bude ali tako nešto se ne imenuje.Al pogotovo ne da napp vuče forumaše na svoj forum.
Ne bi izbjegao robiveka tamo kao ovdje.Јест... И мене је неки Хрват лепо пецао на прикључак...
Замисли тамо да им дођем, ал би зажалио мајци што ме је позвао...
Naravno da sam htio biti iskren kakav sam uvijek.ipak mislim da je hteo iskren da bude ali tako nešto se ne imenuje.
a dotični nije izmislio toplu vodu mnogi su zvali na svoje male forume i razumem i njega, samo što je sam sebi skičio u stomak.
ustvari on je napravio dobro krsti![]()
Би сигурно...Ne bi izbjegao robiveka tamo kao ovdje.
Al caka je u tome što ako im ne odgovoriš ispada da ni nemaš odgovor. To je bukvalno zamka.Би сигурно...
Са протестантима, полемика нема смисла, жестоко су прелашћени...