- Poruka
- 76.490
Ma kakvi kasno čim ustajem u deset ujutru![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi kasno čim ustajem u deset ujutru![]()
odoh i jaHvala za kafu
Sad kad sam popila kafu mogu i na spavanje
Noćka Sale![]()
jeste, na koje li mesto je paoodumire nam podforum bez Jasne...vreme za pomilovanje?
ja svratim svaki dan i ne vidim ništa zanimljivo za čitanje i debatovanje... Jasna je održavala podforum živim...jeste, na koje li mesto je pao![]()
jeste ovo sad svih petoro se vrtija svratim svaki dan i ne vidim ništa zanimljivo za čitanje... Jasna je održavala podforum živim...
Jasna je htela da ode zato se i desilo sve kako se desilo.
razumem da je htela da ode sa mesta moda...meni i forumu ne nedostaje kao mod nego kao aktivni član...mod može bilo ko da bude što se mene tiče...Jasna je htela da ode zato se i desilo sve kako se desilo.
Nisu hteli da joj izadju u susret kada ih je fino zamolila i bila je verovatno prinudjena na radikalne mere.
Inače ne verujem da bijoj zabranili da se vrati.
Dovoljno je samo da otvori nov profil ali ako ne želi što bi se vraćala.
Život je tako lep da bi ga mnogo trošila ovde.
da postaneš moderator je veoma lako ali da se otkačiš od toga jako teško i ako mona prosipa drugačiju pričurazumem da je htela da ode sa mesta moda...meni i forumu ne nedostaje kao mod nego kao aktivni član...mod može bilo ko da bude što se mene tiče...
bila je moj TV u boji... Jasna je ...
verbalni seksbila moj TV u boji
Ako je neko vidi nek joj kaže da sam htela da joj se "hvalim" kako sam imala duel sa komšijom bokserom u vezi dece
Verbalni, ofcorse![]()
I ja isto razumem s obzirom da se vraćala na mjesto moda i opet će.razumem da je htela da ode sa mesta moda...meni i forumu ne nedostaje kao mod nego kao aktivni član...mod može bilo ko da bude što se mene tiče...
A tebe ovde vidim angazovala kao licni advokat ?Jasna je htela da ode zato se i desilo sve kako se desilo.
Nisu hteli da joj izadju u susret kada ih je fino zamolila i bila je verovatno prinudjena na radikalne mere.
Jeste i?A tebe ovde vidim angazovala kao licni advokat ?
Aj što bi on pobegaoZa Moda predlazem Glasnika posto je on jednom izjavio da ako bude Deda da ce pobjeci s foruma.
jel placa dobro ili joj to odradjujes gratis,u ime kolegijalne solidarnosti ?Jeste i?
Zar ti se ne čini da zadireš ovakvim pitanjem u nečiju privatnost.jel placa dobro ili joj to odradjujes gratis,u ime kolegijalne solidarnosti ?![]()
bez mene? u ne bi valjaloJasna je htela da ode zato se i desilo sve kako se desilo.
A ti kao stalna mušterija ih tamo sve dočekuješDeda je pravedan postuje zakon za razliku bezakonika ovih modova ovde ko gljive poslije kiše niču i svi redom u Lazi na kraju uzdišu.