DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Podrzati su samo Subotare za modove jer se drže zakona i pravde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa tobom naravnobez mene? u ne bi valjalo![]()
Ma batali njih je tesko ( citaj nemoguce) angazovati...Podrzati su samo Subotare za modove jer se drže zakona i pravde.
Ma pripazi se da ne postanem ja modPodrzati su samo Subotare za modove jer se drže zakona i pravde.
Uvek je bilo neke hemije izmedju njih stoga je i meni cudno sto je Sale nije pratio...Sa tobom naravno![]()
Glasnik bi bio dobar nije zlopamtilo pravi Subotarski krscanin.Ma batali njih je tesko ( citaj nemoguce) angazovati...
Slazem se s tim da nema potrebe od naglasavanja "subotarski'hriscanin jer su hriscani po difoltu subotari !Glasnik bi bio dobar nije zlopamtilo pravi Subotarski krscanin.
Subotare sam pridobio bez da sam htio.Slazem se s tim da nema potrebe od naglasavanja "subotarski'hriscanin jer su hriscani po difoltu subotari !
da 17 god poznanstva u dobru i u zluUvek je bilo neke hemije izmedju njih stoga je i meni cudno sto je Sale nije pratio...![]()
de nam ispričaj kako je u LaziBez pravog moda ovo je pravoslavna Laza.
Neka sekta pravoslavna da.Bez pravog moda ovo je pravoslavna Laza.
Ne može, ne moderiraju subotom ?Podrzati su samo Subotare za modove jer se drže zakona i pravde.

Ko i ovi nedjeljomNe može, ne moderiraju subotom ?![]()
Sve pršti od neke hemije kako podržavaš GlasnikaSlazem se s tim da nema potrebe od naglasavanja "subotarski'hriscanin jer su hriscani po difoltu subotari !
Pitaš ga nešto što nema pojma šta jeda 17 god poznanstva u dobru i u zlu
ako znaš šta znači prijateljstvo
jer kod vas subotara je nezamislivo ako nema vajdu
Pa naravno da jeste naš pravoslavni.Cinjenica je da vi ste zapišali ovaj forum ko da je vaš pravoslavni no i to razumijem ali brate mili napišite bar 3 smislene prosto proširene rečenice.

e ima neki kršćanski forum i lik ovde šalje pp da se ide tamo kad oni od tamo dođoše ovde. i znaš već kako ide,moraju da se istaknu.Pa naravno da jeste naš pravoslavni.
Ako ćeš katolički ti idi na hrvatski forum al vuču te koreni i to jebaš lepo.
Zato prestani se koprcati kad pravoslavna krv teče ti kroz vene![]()
Dobar je kainos nemoj tako. Dobar mu je i forum. Da nisam tamo otišao ne bih nikad došao ni ovdje.e ima neki kršćanski forum i lik ovde šalje pp da se ide tamo kad oni od tamo dođoše ovde. i znaš već kako ide,moraju da se istaknu.![]()
šta sam loše rekao o njemu čak ga nisam ni imenovao iz pristojnostiDobar je kainos nemoj tako. Dobar mu je i forum. Da nisam tamo otišao ne bih nikad došao ni ovdje.
E @Nina moderator ti reklamira drugi forum da je superDobar je kainos nemoj tako. Dobar mu je i forum. Da nisam tamo otišao ne bih nikad došao ni ovdje.
Al ga imenovao makišta sam loše rekao o njemu čak ga nisam ni imenovao iz pristojnosti