Bogomoljci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nerukotvoreni-lik-Gospoda-Isusa-Hrista-Sveti-ubrus-_slika_O_77632593.jpg

Велика подршка за нашег брата Макија за ово добро дело..

И у крчми Хришћани треба да чувају достојанство нашег назаначења, није то место за закаснели пубертет и манијачење...

Остали, би требали исто тако да мисле, после Хришћана, наравно

Bato, osim što si se zakleo nekoj babi da nećeš jesti prasetine, vidimo da BIBLISKIH prepreka za hrišćane nema.
Iskreno nisam bas po babama,pre bih nesto mladje a upravo sam takvu i ozenio stoga neka si tebi ta tvoja kolekcija zrelih zena. :D
Sto se Biblijskih prepreka tice vidim da apostol P;etar I NAKON HRISTOVE SMRTI jos uvcek nece da pojede nista necisto stoga je jasno da su te zapovestio ljudskoj ishrani jos uvek na snazi.
Pa da vidiš kakva je prasetina kod Bogomoljca... Prste da ližeš :cool:
Ne sumljam da je tako mada kad smo kod ukusa,kanibali tvrde da je upravo ljudsko meso pravi delikates...
...i sta cemo sad,koknuti nekog mladog dedu za pecenje ili imas bolju ideju ? :mrgreen:

Iskreno nisam bas po babama,pre bih nesto mladje a upravo sam takvu i ozenio stoga neka si tebi ta tvoja kolekcija zrelih zena. :D
Jesi, jesi, ali kontam da si stidan jer i jeste sramota da božjom vesnicom neko smatra običnu plagijatorku.
Sto se Biblijskih prepreka tice vidim da apostol P;etar I NAKON HRISTOVE SMRTI jos uvcek nece da pojede nista necisto stoga je jasno
Pa nije za kafanu ali taj BIBLISKI "dokaz" si izbegao na temi gde sam o tome upravo upitao. Stoga ovo smatram kafanskim rekla, kazala pripitog bate...:mrgreen:

Doobro ako ti tako kazes onda... :roll:
ali kontam da si stidan jer i jeste sramota da božjom vesnicom neko smatra običnu plagijatorku.
Plagijatorku kazes,ni manje ni vise plagirala Sveto Pismo jer sve sto je iznosila argumentirala je Biblijom ?
E bas je sramota,nema sta.
Pa nije za kafanu ali taj BIBLISKI "dokaz" si izbegao na temi gde sam o tome upravo upitao. Stoga ovo smatram kafanskim rekla, kazala pripitog bate...:mrgreen:
Hajde me opet pitaj n temu gde sam naavodno propustio primetiti to pitanje.

14:4 Ovo su životinje koje ćete jesti: goveče, ovcu, kozu,
14:5 Jelena, srnu, bivola, divokozu, jednoroga i kozu kamenjaču;
jednorog.jpeg

prestajem prasetinu da jem kad probam jednoroga

časti mi

Plagijatorku kazes,
Jeste, bato, kad isprepisuješ iz tuđih knjiga, ne iz Biblije, onda si plagijatorku... A kad još i ne navedeš te autore nego to predstaviš kao svoje božje nadahnuće, onda si i bez obraza...

Tako da mi je jasno zbog čega te sramota da priznaš da si se zakleo na krštenju da ćeš babine knjige smatrati bogonadahnutim.

Poslednja izmena:
14:4 Ovo su životinje koje ćete jesti: goveče, ovcu, kozu,
14:5 Jelena, srnu, bivola, divokozu, jednoroga i kozu kamenjaču;
Pogledajte prilog 1613037

prestajem prasetinu da jem kad probam jednoroga

časti mi
Kaže bata, zamisli kako apostoli zabaglaju prasetinu pa musavi, kakva bi to slika bila? A meni ništa gore nego da ih zamislim sa "čistom" ovčetinom, koja ima onaj šmek a lojava, pa bi apostoli bili musavi od uva do uva a i iza ušiju. Kad se ohladi, ne može ni da se jede...

Ja dam mačoru, on samo kratko pimiriše, okrene glavu i ode odatle...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back