BOG

Ljubo2

Iskusan
Poruka
5.263
"Bog" je najčešća i najzagobetnijia rreč koja se na ovom forumu, a i šire, izgovara, a još uvek niko pojma nema šta reč i pojam "Bog" podrazumeva. iMnogi ljudi su tokom istorije tvrdili da su videli Boga, čak i razgovarali sa njim, ali nikada niko nije dao nikakavdokaz, opis ili objaćnjenje o tome ko ili šta je Bog.

Ja lično sam takođe jedan od ljudi koji je uspeo da vidi Boga ikomunicira sa nji. Ne jdnom, već mnogo puta u dugom, petnaestogodišnjem vremenskom razdoblju. Uvek se to dešavalo noću, između 2 i 3 sata posle pola noći, kada bih osetio da me dodirnula Božija ruka, kao na primer, kada doživimo lagani strijni uda, pa nam celo telo počne da vibrira. To je za mene uvek bio zmnak da se moja duša, tj. aura, odvojila od tela i da mogu da izađem iz tela.

Ti moji izlasci iz tela su imali svrhu da Bog na mene prenese znanje o postojanju sveukupne stvarnosti, sa značenjem Osnovnog prirodnog zakona po kojem postoje materija, život i Univerzum.

Ja samBboga uvek video kao bledu ljudsku senku koja me prati, Svoja znanja je putem misli uvek prenosio na mene telapatski a te njegove misli su se u mom umu uvek začinjale na isti način kao i moje vlastite misli, tako da sam mogao Božije misli da razumem isto kao što i vlastite misli razumem.

Jednom prilikom kad sam ga upita "ko si ti", odgovorio mi je "ja sam Bog", a zatm se slio u grudvu svetlosti, prečnika, možda malo manje os metra i stao ispred mene. Mali zatim sam se probudio u svom krevetu i shvatio da je to bila samo jedna od mnogobrojnih lekcija koje su kasnije usledile, kojom prilikom su mi objašnjavane mnoge zemaljske i nebeske tajne.

Sve se to dešavalo od 1980 do 25 maja 1995 godine, kada me je Bog obavesti da je moje "nebesko školovanje" završeno i da više neću da izlazim iz tela.

Dosta kasnije, posle 2000-te godine, u vreme razvoja ibterneta, pronašao sam video snimke "Svetlosnih lopti", istih kao ona koju sam ja imao čast bliže da upoznam, koja mi se predstavila imenom "Bog. Ubrzo kasnije sam saznao da takve svetlosne lopte, koje još zovu i imenom"Svetlosna bića", putem misli crtaju one krugove na žitnim poljima Engleske i nekim drugim delovima sveta.

Ovo dole na videu je snimak jednog od takvih "Svetlosnih bića", čije postojanje ja mogu sada da objasnim do kraja. Za početak ovo je samo da možete da znate o čemu želim ovde da govorimno u temi "Bog". I da stavim do znanja da po mojim objašnjenjima i shvatanjima ljudi . što važi i za svetske proroke .nikada nisu uspostavili komunikativan odnos ni sa kakvim drugim Bogom do sa nemim od ovakvih "svetlisnih bića". Kojih ima mnogo, a ne samo jedan.

U narednim mojim postovima, kroz razgovor sa vaama, daću moja šira objašnjenja.

Сва бића су светлосна, тако да треба бити опрезан. Православни монаси су имали честе случајеве да им демони долазе у келију у облику светлосних бића. Што се мене тиче, ако би неко "светлосно биће" хтело да комуницира са мном, пре сваке комуникације морало би да исповеди Православни Символ вере, молитву Оче наш, и Исусову молитву, па чак и онда опрез. У сваком случају, онај кога Хришћани називају Богом није светлосно биће које шета около.

"Bog" je najčešća i najzagobetnijia rreč koja se na ovom forumu, a i šire, izgovara, a još uvek niko pojma nema šta reč i pojam "Bog" podrazumeva.
Govori u vlastito ime.Bog je najviše biće u svemu. Prosta definicija.

kad se kaže sve ne misli se na ovaj naš univerzum ( prirodnu vasionu ako ti je lakše) već na sve što postoji. što znači da može biti više paralelnih svetova i da oni ne moraju biti kao ova naša 3D priroda. Ustrojstvo nekog sveta može biti u četiri ili više dimenzija sa potpuno drugim svojstvima materije. i tako sve do beskonačnosti broja prostora i sloboda kretanja u njima.

Bog je biće kome su svi svetovi dostupni i u svima je najviši. Bog je živ oduvek a niža bića imaju svoje rodjenje/stvaranje.

Bog je biće kome su svi svetovi dostupni i u svima je najviši. Bog je živ oduvek a niža bića imaju svoje rodjenje/stvaranje.
Da. Bog je pravječni i uzrok svih uzroka, vrhovni kontrolor i Zakon. Mi smo predivna igra njegove nove ili propširene stvarnosti, ako je prihvatimo OK a ako ne-nema nas više u toj stvarnosti. On je mogao i bez nas ali mi ne možemo bez njega.

To su fenomeni elektriciteta. Ništa posebno. Griješni ili neprosvjetljeni čovjek ne može vidjeti niti Božije tijelo niti svjetlo Božijeg tijela...ne moža da da nepogine. Kad Bog bude čovjekom (Isus/ , obučen u ljudskost radi nas možemo ga osjetiti donekle....ali je tu da nam daje lekcije.

Сва бића су светлосна, тако да треба бити опрезан. П
Naaravno da jesu, jer ceo Univerzum je kreiran od svetlosti. I tesla je rekao "sve je energija, sve je elektricitet i sve je svetloszt. Energija, elektricitet i svetslost nisu tri posebma oblika postojanja i pojave, već jedno i isto postojanje koje se fizički manifestuje na tri različita načina. A mi sada želimo da u svemu onome što se fizički manifestuje kao energija, elektricitet i svetlost, prepoznamo Boga. I ja sam jednu od bezbroj različitih manifestacija energije, elektriciteta i svetlosti u gornjem videu prezentirao kao Boga i u ovoj temi želim to do kraja i da objasnim.
равославни монаси су имали честе случајеве да им демони долазе у келију у облику светлосних бића.
To je subjektivna procena monaha da su to buli demoni. Ovde treba znati jednu stvar, a to je, ako želimo da znamo da li se radi o demonima ili visoko razvijenim duhovnim bićima, to je da ni jedni ni drugi ne mogu da laću. Zato jer se tamo komunicira telepatski, po načinu čitanja tuđih misli, što uslovljava da niko nikoga ne može da slaže. I ako nekoga pitamo "ko si ti", on će da kažu istonu. Ovo goovorim iz ličnog iskustva, jer sam prilikom mojih izlazaka iz tela imao prikije da kpminicirak i sa jednim i drugim. Kad sam "Svetlosno biće" upitao "ko si ti", odgovorilo mi je "ja sam Bog". A kad sam drigim prilikom upitao jednu spodobu koja se vrzmala oko menei i iritirala me, "kosi ti", odgovorila mi je "ja sam đavo". U mom videu U kojem sam govorio o mojim iskustvima izlaženja iz tela, govorio sam o tome.
У сваком случају, онај кога Хришћани називају Богом није светлосно биће које шета около.
Uz napomenu da hrišćani pojma nemaju ko ili šra je "Bog". Oni naprave sabor, sednu i dogovore se koga će da proglase Bogom i ubuduće u njega veruju da je Bog.

Ovo je video u kojem sam opisao moja iskustva izlaženja iz tela i viđenja duhovnog sveta, demona i Boga.

Ja i govorim u svopje ime, pozivajući se na svoje vlastito iskustvo u vezi postojanja materije, života i Univerzuma, uvek vodeći računa da to što govorim mogu i drugi ljudi da provere, objasne i razumeju. A primećujem da to kod tebe nije slučaj. Ti govoriš sa stanovišta svoje vere.
kad se kaže sve ne misli se na ovaj naš univerzum ( prirodnu vasionu ako ti je lakše) već na sve što postoji.
Primećujem da kod tebe i mene pojam "sve što postoji" ne znači isto. Kad ti govoriš o "svemu što postoji", misliš na "univerzum" ili "prirodu". Kod mene Univerzum ili oriroda nemaju značenje postojanja. Za mene značenje postojanja ima onaj materijal od kojeg su Univerzum i priroda sagrađeni. Analogan primer, to je kao što kula na plaži koju dete pravoi od peska, nema značenje postojanja, već pesak od kojeg je kula sagrađena. Možemo i čoveka uzeti za primer, koji takođe nema značenje postojanja, već materijal og kojeg je njegov organizam sagrađen. Koji je postojao i pre čoveka i koji ostaje da postoji i posle čoveka. Koji je putem samoorganizovanja svojih delova i čestica od seeb samoga, svojom inteligencijom, znanjem kretanjem i radom, stvorio ljudski organizam. I taj materijal od kojeg je i ceo Univerzum sagrađen je za mene Bog i ja o tome želim da pričam. Po meni, kad saznamo šta je taj materijal, kako on postoji i zašto i kako je i zašto evoluirao i tako od sebe samoga sagradio Univerzum i i ćoveka u Univerzumu, saznačemo i šta je Bog, kako on postoji i zašto. Sve ovo, kao što primećuješ nije stvar vere, već proverljive, objašnjive i razumljive nauke
Bog je biće kome su svi svetovi dostupni i u svima je najviši. Bog je živ oduvek a niža bića imaju svoje rodjenje /stvaranje.
Ovo što si rekao je tvoja vera, koja ne može da se proveri i dokaže. A ovo o ćemu ja želim da pričam, može.

Da. Bog je pravječni i uzrok svih uzroka, vrhovni kontrolor i Zakon. Mi smo predivna igra njegove nove ili propširene stvarnosti, ako je prihvatimo OK a ako ne-nema nas više u toj stvarnosti. On je mogao i bez nas ali mi ne možemo bez njega.
Ovo je tvoje verovanje koje malo ima zajedničkog sa onim što stvarnost jeste.

To su fenomeni elektriciteta.
Naravno da su fenomeni elektriciteta. Samo problem je što ti ne znaš da je sve elektricitet i šta je elektricitet. Too još uvek ni naučnici ne znaju.
Ništa posebno. Griješni ili neprosvjetljeni čovjek ne može vidjeti niti Božije tijelo niti svjetlo Božijeg tijela...ne moža da da nepogine.
Ovo je donekle tačno, mada, ti samo tako veruješ, a i da lje ne znaš o čemu pričaš.
Kad Bog bude čovjekom (Isus/ , obučen u ljudskost radi nas možemo ga osjetiti donekle....ali je tu da nam daje lekcije.
I ovo je donekle tačno, sa tom razlikom što Bog, a to je elektricitet, kao materijal od kojeg je ceo Unicerzum sagrađen, može fizički da se manifestuje, ne samo kao Isus, već i kao bilo šta drugo u Univerzumu.

Međutim, sasvm druga stvar je govoriti o "Bogu koji daje lekcije". Koji će možda da poprimi i ljudski oblik kada ljudima daje lekcije. ILI će možda da poprimi oblik DBK molekula, koji u sebi sadrži kompletnu informaciju o građi ljudskog organizma, kada daje lekcije onom živom i svesnom gradivnom materijalu u majčinoj utrobi , koji majka unosi u sebe kao hranu, vodu i vazduh, kako bi taj materijal mogao da tu informaciju razume i koristi kao projekat po kojem će u majčinoj utrobi da sagradi ljudski organizam.

E, vidiš, na isti način na koji se gradi jedan ljudski organizam, tako isto se gradi i cela organska priroda kao jedan još viši organizam, koji takođe ima svog Boga kreatora, tj. svoj DNK molekul sa genima u sebi, koji raspollažu informacijama o tome kako trebaju bića u organskoj prirodi da se samoorganizuju, da na kraju i cela organska priroda postane jedan jedinstveni živi i svesni organizam. Ti geni koji kreiraju organsku prirodu i čovečanstvo su upravo tzv. "Svetlosna bića", u svetskim religijama poznata pod imenom "Božiji anđeli", od kojih jednog takvog anđela možeš da vidiš na onom gore video snimku, za kojeg si ti rekaoda je to "manifestacija elektriciteta".

Ja sam od jednog takvog "Svetlosnog bića" primio znanje "Zakona" po kojem postoje materija, život i Unioverzum, koji je najavljen u Jovanovom Otkrivenju pod imenom "Večito evanđelje", sa napomenom da treba da se objavi svim ljudima sveta. Sa svrhom da posluži kao uputstvo o tome kako čovečanstvo treba da se organizuje, da bi na kraju i ono, kao i cela organska proda, postalo jedinstveno živo i svesno biče. O tome sam dosta gpvprio u temi "Hristov drugi dolazak".

Inače, nisam ja jedini koji je od "Svetlosnih bića" primao informacije, potrebne za razvoj čpvečanstva. I drugi svetski prosvetljeni ljudi i proroci takođe od "Svetlosnih bića" primaju razne potrebne informacije. Tu su i Mojsije, Isus Hrist; Muhamed. Tu je i NIkola Tesla koji je od "Svetlosnog bića" primio sve informacije iz oblasti elektronike, potrebne za unapređenje čovečanstva na tehnološkom i ekonomskom planu. I Tesla jeimao određena iskustva u vezi "Svetlosnih bića" kada je govorio da postoje "Svetlosni izvori" koji raspolažu svim znanjima iz kojih čovek može da crpe razna znanja.

U narednom mojim postovima kroz razgovor sa vama ću i na malo drugačiji način da objasnim ko su "Svetlosna bića", ako mi stavite do znanja da vas interesuje.

Ja i govorim u svopje ime, pozivajući se na svoje vlastito iskustvo u vezi postojanja materije, života i Univerzuma, uvek vodeći računa da to što govorim mogu i drugi ljudi da provere, objasne i razumeju. A primećujem da to kod tebe nije slučaj.
tvrdio si niko ne zna. Ne mozes ti znati sta drugi zna .
Ti govoriš sa stanovišta svoje vere.
Ne. To je bilo iz ugla logike. Bog je rec za najvise bice.

snouden:
Bog je biće kome su svi svetovi dostupni i u svima je najviši. Bog je živ oduvek a niža bića imaju svoje rodjenje /stvaranje.
Ovo što si rekao je tvoja vera, koja ne može da se proveri i dokaže. A ovo o ćemu ja želim da pričam, može.
LOGIKA.

ono sto se zove principom kauzalnosti nije princip no absolut. akauzalno nije moguce. a ako bi bilo moguce jednom i nicim uslovljeno bilo bi moguce uvek.

za posledicu se ima da je uzrocno posledicni sled dogadja beskonacan niz. i u proslost i u buducnost. da ono sto zovemo svetom u najsirem nama nepoznatom obliku oduvek postoji. I nece mu biti kraja.

najvise bice u svemu zovemo Bogom.

Primećujem da kod tebe i mene pojam "sve što postoji" ne znači isto. Kad ti govoriš o "svemu što postoji", misliš na "univerzum" ili "prirodu". Kod mene Univerzum ili oriroda nemaju značenje postojanja. Za mene značenje postojanja ima onaj materijal od kojeg su Univerzum i priroda sagrađeni.
Ti vidis samo materiju naseg sveta. Njena je osnovna funkcija da omoguci slobodu kretanja u tri ortogonalna pravca tj.prostor.

Prostor moze biti sa 4 ortogonalna pravca kretanja. Materija koja bi bila gradivna za takav prostor ne bi bila ista ovdasnjoj. 4D prostor je beskonacno puta veci od ovog naseg 3D. U takvom prostoru sva istorija sveta nase materije bi bila jedno telo. A bicima 4D prostora bilo bi moguce predvideti svako stanje u nasem 3D.

Analogno 5D prostor. Pa 6D...pa na kraju beskonacno dimenzioni Euklidski prostor.

Na danasnjim racunarima mozemo simulirati tj. sebi predstaviti vise dimenzione prostore sto ce reci da su svi ti prostori moguci. Pa ce biti i da postoje.

Ja pod svetom/univerzumom podrazumevam sve sto postoji bilo nama vidljivo ili ne.

Poslednja izmena:
tvrdio si niko ne zna. Ne mozes ti znati sta drugi zna .
Ne mogu znati šta drugi znaju, ali znam šta dr ne znaju. Kada je reč o vernicima, oni ne znaju ništa, već samo veruju. A kad je reč o naučnicima, fizičari ne znaju šra je materija, ni nematerijalni Kvantni vakuum iz kojeg su nastali materija, žuvot i Univerzum. Biolozi ne znaju šta je život, psiholozi ne znaju šta je Svest. A ideolozi i političari ne znaju kako da urede ljudsko društvo da svi ljudi sveta mogu lako da ostvare svoje duhovno i materjalno, blagostanje, već umesto toga hiljadama godina vode Čovečanstvo iz katastrofe u katastrofu. Dakle, kad se sve uzme u obzir, dolazimo do saznanja da niko ništa ne zna.
Ne. To je bilo iz ugla logike. Bog je rec za najvise bice.
Da, ali niko pojma nema šra bi to "Najviše biće" moglo da bude. Moje objašnjenje Boga je na ovom linku, a danas ću u ovoj temi da dam i jedno dodatno objašnjenje.
https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit
Ti vidis samo materiju naseg sveta. Njena je osnovna funkcija da omoguci slobodu kretanja u tri ortogonalna pravca tj.prostor
Iz ova tvoja tri posta vidim da nisi upoznat sa mojim objašnjenjima postojanja materije, života i univerzuma. Ja nemogu tebi posebno sve to sada da objašnjavam. Ako te zanima moje opbjašnjenje, pročitaj ga na linku koji sam ti gore dao. A malo opšširniju verziju mog objašnjenja možeš da poggledaš na ovom linku.

Ovde treba znati jednu stvar, a to je, ako želimo da znamo da li se radi o demonima ili visoko razvijenim duhovnim bićima, to je da ni jedni ni drugi ne mogu da lazu. Zato jer se tamo komunicira telepatski, po načinu čitanja tuđih misli, što uslovljava da niko nikoga ne može da slaže. I ako nekoga pitamo "ko si ti", on će da kažu istonu. Ovo goovorim iz ličnog iskustva, jer sam prilikom mojih izlazaka iz tela imao prikije da kpminicirak i sa jednim i drugim. Kad sam "Svetlosno biće" upitao "ko si ti", odgovorilo mi je "ja sam Bog". A kad sam drigim prilikom upitao jednu spodobu koja se vrzmala oko menei i iritirala me, "ko si ti", odgovorila mi je "ja sam đavo".
To deluje kao neka video igra, ili zezanje.
Ubrzo kasnije sam saznao da takve svetlosne lopte, koje još zovu i imenom"Svetlosna bića", putem misli crtaju one krugove na žitnim poljima Engleske i nekim drugim delovima sveta.
Zašto crtaju?

Na danasnjim racunarima mozemo simulirati tj. sebi predstaviti vise dimenzione prostore sto ce reci da su svi ti prostori moguci. Pa ce biti i da postoje.

Za ovu činjenicu ja ukazujem na informacije o Isusu za kojega se uči da je sve kroz njega stvoreno ili isteklo. Svijet je u njemu i kroz njega stvoren (Ivan, pavao govore ) , po njemu stvoren. To je prostorna relacija unutar i van a istovremeno doznajemo da svijet u Kristu stoji ili "Sve u njemu ima svoje postojanje" odnosno da je sve u Bogu (Pavao). Naizgled protivriječno ali je stvar višedimenzionalnosti, ali ne samo u tome već i u poznavanju i same Božije višedimenzionalnosti, odnosno njegovog impersonalnog i personalnog aspekta. Ovo je "teška" teološka nauka , a za Ljubu ovo je vjerovanje a njegova priča je nauka.

BOŽANSKA TROJEDNOST
Jedno od važnih pitanja kda je reč o objašnjenju i razumevanju reči i pojma "Bog" je pitanje "Božanske trojednosti", u koju veruju hinduisti i hriščani. Suprotno muslimanima, koji veruju da je bog jedan. Kada su u pitanju hinduisti i hrišćani, oni su to verovanje preuzeli iz drevnih spisa nestalih naprednih civilizacija koje su pre nas živele na Zemljion, ,a nemaju pojma šta bi ta Božanska trojednost mogla da znači, ni kakko bi uopšte moglo da se objasni kako je moguće da tri Boga mogu da budu jedan Bog. Pa si opnda izmislili i dogovorili se kako bi trebalo da veruju u "Božansku trojednost, dajući imena za tri Boga u koje će da veruju.

Po hinduistima, to su Bog Višnu svedržitelj, Brama stvoritelj i Šiva rušitelj. Uz dodatno objašnjenje da je Bog Višnu glavni Bog i da Beama i Šiva nisu mogući bez Boga višnua. Grafički simboličan prikaz ovih triju Bogova bi trebalo razumeri ovako kao što ova slika dole pokazije - jedam veći jrug, podeljen u sebi na tri manja kruga. Kad se ova tri manja kruga stilski doteraju, onda bi hinduistički simbol Božanske trojednosti trebalo da izgleda ovako kao n alevoj slici . A simbol hrušćanske Božanske trojednosti "Svetog duha, sina i oca" bi trebalo da ozgleda ovako kao na slici desno. Na slici desno dva manja kruga su simboli tri prirodna stanja Univerzuma, kroz koja se Univerzum pretače - kvantni vakuum, sintropija i entropija. Što veoma podseća na pretakanje, odnosno nastajanje jajeta iz koke, pa pilleta iz jajeta i koke iz pileta, simbočično prikazano donjim manjim krugom na slici desno.
Image4.jpg
mmmmmmmmmmmmm.jpg

Nastavak ovog posta sledi.

. Pa si opnda izmislili i dogovorili se kako bi trebalo da veruju u "Božansku trojednost, dajući imena za tri Boga u koje će da veruju.
Hindusi i Židovi/kršćani uopće se nisu dogovarali o "trojstvu". U hinduizmu Brama uopće nije Bog nego stvorenje koje najduže živi jer samo njegova planeta (Bramaloka) preživljava regionalne vremenske cikluse stvaranja i uništavanja svijeta.... ali na kraju Višnuovog udisaja/izdisaja i sama Bramaloka biva uništena zajednosa Bramom. Tu je jasno da je krajnji stvaratelj i uništavatelj samo Višnu (a ne Šiva) jer njegovim izdisajem svjetovi nastaju a njegovim udisajem svjetovi se razaraju i inhiliraju u njegov veliki duh ili tijelo. Time je jasno da je i Šiva regionalni "uništavatelj" ili podgrupa. Onda misterija nakon toga ide dublje-sam Višnu je emanacija Boga Rada-Krišne (Otac-Majke Boga). Taj Krišna se u ljudskim tijelima pojavljuje i na zemlji u različitim vremenskim periodima, kad nestane religioznosti ili darme...a tu priču izvodi u objavi zvana Bhagavad gita. Knjiga koju Hare Krišne naveliko prodaju uz drugu sporednu literaturu. Bio sam davno njihov simpatizer oko 7 godina, ali mi je dubinski instinkt govorio da ne trebam ići ka njima živjeti iako su me zvali i nudili mi da će odplatiti sva moja dugovanja državi za školovanje (studentski kredit). Iako imaju svojih zabluda imaju i dijelove učenja koji su jaki i slični kršćanskim misterijama.

A kršćansko trojstvo (koje je i Židovsko u vremenu između dva hrama) je misterija koja je meni i vjerovatno jako malo kršćana jasna (valjda koliko ima i prstiju na jednoj ruci) tako da taj nauk još nije niti ušao u svijet. Stoga vjerujem da ni ti ne možeš kvalitetno iznijeti taj nauk ovdje jer već u startu činiš neke idejne pogreške. Ako i ti vjeruješ /ili po tebi znaš/ u božansku trojednost nadam se da ćeš objasniti što je to četvrto što povezije tri "boga" u jedno...jer i to četvrto mora da bude duboka svijesnost ili četvrti bog.

NASTAVAK

Kada sam postavio ovu temu i priložop onaj video sa "svetslosnim bićem" kako prelazi preko ppruge, imao sam nameri da objasnim da su Svetlosna bića (ima ih mnogo) ono sa ćime su svetski proroci dolazili u kontakt i nazivali imenom "Bog". Ili ono sa čime čovek dolazi u kontajt kada se "prosvetli". Ali to nisam mogao da objasnim pre nego objasnim pojam "Božansle trojednosti", odnosno, dok ne objasnim "Zakon postojanja", po kojem postoji samo Svest, tako što nužno mora većito da se pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. Ta jedino postojeća nematerijalna Svest je ono što treba da se podrazumeva pod pojmom Bog. To je ono što su fizičari otkrili i nazvali imenom "Kvanrni vakuum, iz kojega su, njegovim samonaprezanjem i samopokretanjem nastalinaterija, život u Ubiverzum. Pa bi to bilo objašnjenje verske dogme po kojoj je "Bog stvorio svet iz nita". Taj Kvanrni vakuum jao polje nematerijalne svesti i on je je za sebe i u sebi "JEDAN BOG". I u tom smisl, muslimani su takođe u oravu kada rveda sa je "BOG JEDAN" I to verovanje uopšte nije suprotno verovanju hinduosta i hriščana da je Bog trojedan, jer i hinduisti i hrišćani takođe vjeruju da je Bog jedan, čak i ako je trojedan. Pa je rat između hinduista i mislimana, oko toga što nisu mogli da se slože da li je Bog jedan ili trojedan, i kojem je stradalo 11 miliona ljudi prilikom razdvajanja hinduista i muslimana u dve države , Indiju i Pakistan, bio uzaludan, jer se radilo samo o neznanju da nema razlike verovati da je Bog jedan ili trojedan. Neznajuči da objasne tu Božansku trojednost, na taj način što su ti radi o jednoj i istoj živoj i svesnoj ličnosti, koja se samo, kao jaje, pile i koka, pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja. Kao što su bili besmisleni i ratovi između katolika i pravoslavaca zbog toga što ne mogu da se slože da li treba da se krste sa tri prsta ili sa celom šakom.

Kad budemo razumeli zašto je nužno večito pretakanje Svesti kroz njena tri prirodna oblika i szanja, razumećemo ii zašto se "Svetlosna bića" u kontakti sa ljudima predstavljaju imenom "Bog". Da bi to moglo da se objasni, nužno se moramo poslužiti hinduističkom, kao i hrišćanskom predstavom, kao i simbolom Božanske trojednosti. Gde bi "svetlosno biće" imalo značenje "Boga Brame stvoritelja" ili po hrišćanskom verovanju "Boga Sina". A šta zaista znači pojam "Bog Brama stvoritelj" uli "Bog sin", najlakše ćemo da to objasnimo i razumemo na primeru i simbolu na kojem je simbolično prikazano pretakanje jajeta u pile, pa pileta u koku ikoke u jaje. Jer ne pretače se samo svest kvantnog vakuuma kroz svoja tri prirodna oblika i stanja, već i sve materijalne forme od kojih se univerzum sastoji, od kojih su jedna i "jaje, pile i koka". Što važi i za čpveka kao jednu od materijalnih formai, pa i za čovečanstvo kao materijalnu formu. Koja se takođe pretače kroz svoja tri prirodna oblika i stanja i koja ima svog i Boga Svedžotelja i Stvoritelja i Rušitelja. Stvoritelja i Rušitelja.

Nastaviće se.

Molim vas da ne komentarišete ove moje nastavke i da se ne ubacuijete između nastavaka ovog mog posta, dok sve ne završim, jer ne znate šta želim da objasnim dok ceo post ne završim.

Poslednja izmena:

Back